marcin_33 29.03.07, 18:29 Mam prośbę do userów - umieszczajcie swoje ogłoszenia w miejscach do tego przeznaczonych. Nie traktujmy tarnobrzeskiego forum jak słupa ogłoszeniowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absit pomysł...pod rozwagę 29.03.07, 20:21 ...może wątek pt. "słup ogłoszeniowy" szanowny moderator tego forum wklei jako wątek przypięty? zawsze to jakiś pomysł skoro jak widać odpowiedzi na pytania typu " gdzie w tarnobrzegu można kupić pończochy" ( pamietacie ten wątek???? :)))ja nigdy go nie zapomnę - rozbawił mnie do łez:) są forumowiczom potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: pomysł...pod rozwagę 29.03.07, 21:32 daj mi prosze "namiar" na ten watek? Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: pomysł...pod rozwagę 29.03.07, 22:02 xulu napisał: > daj mi prosze "namiar" na ten watek? tu masz podobny :) tamten jak znajde to tez wkleję forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=329&w=54279783 Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: pomysł...pod rozwagę 29.03.07, 22:12 xulu napisał: > daj mi prosze "namiar" na ten watek? przykro mi - nie znalazłam.. pewnie gdzieś jest w archiwum bo wyszukiwarka go nie znalazła a ja nie mam czasu żeby przeglądac całe forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: pomysł...pod rozwagę 29.03.07, 22:26 dobrze ze ja akumulatora nie...................... Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: pomysł...pod rozwagę 29.03.07, 22:33 na tym naszym...waszym forum watki sa w taki sposob zakladane ze wstyd, ale nic jak znajdzie sie opiekun, mam taka nadzieje ze forowicze sie "poprawia" ps. pozdrawiam _zalogowanych_ Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: pomysł...pod rozwagę 30.03.07, 05:14 xulu napisał: > na tym naszym...waszym forum watki sa w taki sposob zakladane ze wstyd, ale nic > jak znajdzie sie opiekun, mam taka nadzieje ze forowicze sie "poprawia" > ps. > pozdrawiam _zalogowanych_ opiekun opiekunem - na głupotę ludzką nie pomoże :) PS tez pozdrawiam "zalogowanych":) Odpowiedz Link Zgłoś