Dodaj do ulubionych

wczoraj ....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 09:54
ogladałem szklo kontaktowe ,zadzwonił ktoś z tbga - ale głupek!!!! , to ze
bronił pis jego problem ale argumenty - jak z pod kiosku z piwem - nie wiecie
kto to był??? moze ktoś go rozpoznał? ale głupek!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mat Re: wczoraj .... IP: 212.160.110.* 30.10.07, 10:43
      A co? Chcesz go za to zlinczować? Ma prawo mówić co uważa.
      • Gość: Zniesmaczony Re: wczoraj .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 09:23
        Raczej masz uważać do czego masz prawo PISiaczku.
    • Gość: Kumo Re: wczoraj .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 10:49
      che ?? to pewnie był psistalerz
    • po_fuj Re: wczoraj .... 30.10.07, 12:12
      Czy oglądając "szkło kontaktowe" nauczyłeś się, że donosić na bliźniego to jest
      dobrze? Wszystkie TVN-y to stacje założone pod przewodem i za pieniądze tajnych
      służb ale to nie powód żeby tam mogli dzwonić poplecznicy Po i Lidu, czyli głupki.
      • Gość: krawatka Re: wczoraj .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 12:16
        nie wyzywaj nikogo od głupków , ja też ogladałem wczorajsze szklo kontaktowe i
        uważam ze argumenty tego słuchacza były po prostu zenujace ,chyba ze był pijany
        albo coś z tego , tacy "tarnobrzeżanie" robią tylko obciach i przynosza wstyd ,
        co do jego prywatnych opinii to zgoda ,ale on je upublicznil juz nie sa prywatne
    • jk475 Re: wczoraj .... 30.10.07, 12:14
      Ja dzwoniłem, chcesz się spotkać? Uprzedzam, że mam 185cm wzrostu i 90kg wagi.
      Po ryju też umiem dać jak trzeba. Dalej marzysz by się dowiedzieć coś o mnie?
      • Gość: odważny Re: wczoraj .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 12:25
        tak się przestraszylam ze mam pelno w gaciach ,ale ze smiechu ,co do istoty to
        juz polowa tbga się z ciebie smieje i większośc - ja tez ,cie rozpoznała , jak
        ci szkiełko nie odpowiada - dzwon do torunia ,a nie przynoś wstydu miastu
        • Gość: ciekawy Re: wczoraj .... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.10.07, 15:43
          Jak policzyłeś ilu ludzi śmieje się z tego gościa, który nie uległ terrorowi
          tego haniebnego i badziewiackiego programu i ośmielił się mieć swoje zdanie i to
          niezgodne ze zdaniem oszołomów z TVNów? Ja znam wielu ludzi w Tarnobrzegu i nie
          tylko, którzy brzydzą sie mediami polskojęzycznymi choć do RM nie dzwonią a
          nawet nie słuchają go. Może cię to zdziwić ale między TVN, GeWU i RM jest wielka
          przestrzeń zajmowana przez ludzi, którzy nie popierają nikczemnych ataków
          toczonych przez wrogów Polski i Polaków skupionych w lewackich mediach, którzy
          wysługują się obcym za judaszowe srebrniki. Więc nie chrzań gościu w stylu
          Niesiołowskiego i Komorowskiego, że pół Tarnobrzega, cały świat itd. Zostaw te
          brednie dla takich głupków jak TY.
          • Gość: ciamciaramcia Re: wczoraj .... IP: 80.249.6.* 30.10.07, 16:09
            ŁO Matko! Ale dajecie...Tez ogladalam i myslalam, ze sie zapadne ze
            wstydu poz ziemie jako rodowita Tarnobrzezanka....ale OK - to wolny
            kraj i kazdy niech mowi to co mysli. Tylko na milosc boska trzeba
            miec jakies argumenty sensowne...a Pan adam z tarnobrzega zarzucal
            panu redaktorowi Miecugowowi, ze obraza PIS....no to jak Ci nie
            pasuje, to nie ogladaj i nie sluchaj Szkla! Idz do innej rozglosni
            sie wyplakiwac - wolna droga. Jezeli nie potrafisz pojac, ze mozna
            sie posmiac i z PIS-u i z PO i z kazdego, kto jest smieszny.
            Mysle, ze ten kotek z filmiku, ktory szedl wczoraj na koniec szkla
            gdyby tak przywali panu Adamowi w glowke tym kijem, to moze by sie
            pan Adam obudzil w normalnej Polsce wolnej od zacieklosci i
            smiesznosci, ktorą pan Adam byl laskaw wczoraj calej Polsce
            zaprezentowac.

Ale mimo wszystko pozdrawiam pana Adama z Tarnobrzega!!!I mam
            nadzieje, ze sie nie obrazi...:-)))))))

• Gość: Rychu Re: wczoraj .... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.10.07, 16:51
        Powiedz gdzie i kiedy to Ja się z chęcią z tobą spotkam .Po wczorajszym
        telefonie to chyba większość Tarnobrzega się za ciebie wstydziła
        prawdziwku, Ty chyba jesteś jakiś naprawdę ograniczony umysłowo jak
        nie rozumiesz sensu tego programu.Z tego co mi wiadomo to redaktorzy tego
        program naśmiewaja się z każdej opcji politycznej będącej na świeczniku.A może
        Ty człowieku zacząłeś dopiero oglądać ten program.
        • Gość: asterix Re: wczoraj .... IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 30.10.07, 17:10
          ludzie gdzy ktos ma zolty papier mieszka z mamusia ktora mu obiadki gotuje,
          pierze i utzymuje darmozjada to takiemu pasozytowi sie w dupsku przewraca i
          tylko lezy pytonem do gory i mysli co by tu glupiego zrobic, moze komus auto
          porysowac wiecozrem, wubic szybke, ukrasc radyjko zeby na dragi, piwko i fajki
          bylo, pozniej takiemu leniowi umiera matka i ..... do wszystkich ma pretensje ze
          sam nawet matury nie zdal, a czasem to nawet sredniego nie ma i pozniej mu sie
          lasuje w golweczce i sa efektu okto przyklad tylko
          • Gość: aa Re: wczoraj .... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.10.07, 18:04
            No dobra, teraz napisz o co ci chodzi buraku.
      • Gość: Bełkot durnia jk Re: wczoraj .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 09:24
        ja mam 195 cm wzrostu i waże 130 kg-chętnie się z tobą sopotkam!!!!!!!
    • sldtbg Re: wczoraj .... 30.10.07, 18:07
      Te oglądacz! Jesteś chyba najgłupszym człowiekiem w Tarnobrzegu. Dziwię się, że
      zamiast wleźć z powrotem pod kamień spod którego wylazłeś, ględzisz i obrażasz
      ludzi.
      • Gość: asterix Re: wczoraj .... IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 30.10.07, 18:13
        nie obrazam nikogo tylko podalem przyklad, od razu widac ze ten przyklad ma
        znakomite odzwierciedlenie, jak mowia 'uder w stoł, a nozyce sie odezwa" i teraz
        widac do kogo pasuje ten przyklad
        • Gość: Tommy Re: wczoraj .... IP: 80.48.35.* 30.10.07, 18:42
          Tarnobrzeg to jednak wiocha, dzwonił jakiś koleś do TELEWIZJI(!!!) i
          gadał głupoty lub nie, nieważne a tu od razu poruszenie złapać go,
          namierzyć przecież obraża nasz piękny gród, co sobie ludzie w kraju
          pomyślą o nas?!. Wioska aż miło poczytać:)
          • Gość: ciamciaramcia Re: wczoraj .... IP: 80.249.6.* 31.10.07, 09:20
            drogi Tommy...wioska zalezy od tego kto sie wypowiada...bo wiocha
            siedzi w ludziach..no comments
            pozdro
    • Gość: adli Re: wczoraj .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 17:48
      ja mam 180/98kg,mozesz sie sprobowac,tylko czy ci starch na to pozwoli
      • Gość: Chudzielec Re: wczoraj .... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.10.07, 18:44
        z taką wagą to zapewne ruszasz się jak maciora ;)

a od deki Ci może babskie cycki nie rosną?
        • Gość: adli Re: wczoraj .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 19:59
          kolejny debil,jakbys dostal w szczene to bys glupot nie pisal na drugi raz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka