Gość: pok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:01 Gdzie w tbg mozne zrobic kurs przedmałżeński?? liczy sie czas... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzzzzzz Re: kurs przedmałżeński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 08:34 u Józefczyka na Serbinowie w kościele MBNP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: kurs przedmałżeński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 09:31 Na Serbinowie są kursy weekendowe, chyba raz w miesiącu. Piątek po południu, sobota cały dzień i niedziela rano. Są prowadzone w bardzo fajnej formie przez dwa małżeństwa i księdza. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda żona Re: kurs przedmałżeński IP: *.mp.pl 12.05.09, 11:30 potwierdzma brałam udział w tym kursie naprawdę fajnie prowadzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany Re: kurs przedmałżeński IP: 83.1.121.* 26.04.09, 22:33 nie bierz ślubu,to głupota jak cholera.baba cie wyssie do ostatniej kropli.ZOBACZYSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K./ Re: kurs przedmałżeński IP: *.range86-155.btcentralplus.com 26.04.09, 23:12 A jak jest z poradnia przedmalzenska?, gdzie mozna zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: india Re: kurs przedmałżeński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 15:24 to jeszcze oprocz nauk przedmałzenskich jest jescze jakas poradnia przedmałzenska ????? yyyy <szok> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: kurs przedmałżeński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 11:39 kościelny? po co kościelny? toż to całkowita strata czasu i pieniędzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWIFT Re: kurs przedmałżeński IP: *.flash-net.pl 19.05.09, 00:23 Na Serbinowie i nauki przedmałżeńskie można zrobić i poradnię zaliczyć- i nauki i poradania fajna sprawa-zabawnie i myśląco jest- na naukach ten siedzący ksiądz mnie przeszkadzał-inkwizytor, kontroler to miał być czy co? Generalnie forma przyjemna. A i jakieś głosy po co ślub w tym wątku chyba zbyteczne są-TV se oglądnjcie chłopaki czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: kurs przedmałżeński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 22:23 mamy taka sytuacje ze wlasnie wrocilismy do Polski a za 3 tygodni ślub;/ gdzie mozemy w tak krotkim czasie cos zalatwic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babay Re: kurs przedmałżeński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 13:29 w stalowej woli w IGLO za 50zł daje książke do przeczytania i to wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: kurs przedmałżeński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 23:38 a w tbg nie ma gdzies czegos takiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: kurs przedmałżeński 09.07.09, 21:00 no to jak ślub już załatwiony to po co kurs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: kurs przedmałżeński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 20:14 mnie tez bardzo to interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponaglony Re: kurs przedmałżeński IP: 80.48.174.* 10.07.09, 07:49 mnie tez bardzo interesuje jak szybko załatwic ten kurs i najlepiej w tbg Odpowiedz Link Zgłoś