Dodaj do ulubionych

dobry fizyk

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 23:48
dobry fizyk do matury w Tbgu,proszę, piszcie
Obserwuj wątek
    • Gość: izaa Re: dobry fizyk IP: 80.51.159.* 30.08.09, 00:12
      Wiem który niedobry - Aleksandra Krzemień - strzeżcie się!
      • Gość: birkut Re: dobry fizyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 16:28
        Józef Wołowik
        • Gość: tttttttt Re: dobry fizyk IP: 194.181.134.* 30.08.09, 16:31
          Polecam panią mgr Grażynę Kotulską świetnie uczy
    • Gość: ola krzemień 4 zasada dynamiki nautrona IP: 208.77.19.* 30.08.09, 08:21
      niech ci rodziece wybiją z glowy 4 zasade dynamiki neutrona "ciało puszczone raz
      puszcza się cały czas :)))" to moze starczy miejsca w twojej główce na inną
      fizyke, poza dynamicznymi ruchami bioder, ust i szybkościa sciagania ciągnięcia
      oraz podwijania to nie znasz żadnej innej fizyki
      • Gość: jm Re: 4 zasada dynamiki nautrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 15:23
        mgr Emilian Zimoląg, ostry, ale koleżankom z AHG rozwiązywałam zadania;p
        • Gość: niuton Re: 4 zasada dynamiki nautrona IP: 208.77.19.* 30.08.09, 16:15
          źle się w lo nie uczyłaś wiec czego miałabyś nie umieć zadania z fizyki rozwiązać ?
          • Gość: agh Re: 4 zasada dynamiki nautrona IP: 83.1.125.* 30.08.09, 16:45
            Zalezy co rozumiesz poprzez slowo dobry...czy taki ktory ma duzaa wiedze, czy
            taki ktory potrefi dotrzec do ucznia. Ogolnie w Tbg nie ma dobrych fizykow.
            Jakbym mial polecic takiego co potrafi dotrzec to jest nim Bogusław Dańko.
            • Gość: DarkoPL Re: 4 zasada dynamiki nautrona IP: *.pppoe.sistbg.net 30.08.09, 18:40
              Po 2 latach nauki nie za bardzo potrafił do mnie "dotrzeć" mimo, iż
              rzucał kluczami po sali. Sam po nocach z kilku podręczników musiałem
              dochodzić do rozwiązań
              • Gość: gbur Re: 4 zasada dynamiki nautrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 20:29
                Emilian zna się tylko na równi pochyłej i drinkach -tj. wsypywanie
                ileś tam lodu do kalorymetrów i mieszanie. Na dzisiaj to trochę
                mało.
                • Gość: i Re: 4 zasada dynamiki nautrona IP: 80.51.159.* 30.08.09, 20:37
                  Ale po co zdawać maturę z fizyki - nie ma czegoś przyjemniejszego?
        • Gość: mama Re: 4 zasada dynamiki nautrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.09, 10:02
          Mgr.E.Zimoląg.Wysłałam do niego na korki córkę,zdała maturę na
          prawie 70.Jest ostry i wymagający ,ale dobrze uczy.
    • Gość: Gośc Re: dobry fizyk IP: 83.1.121.* 31.08.09, 05:04
      Biedne głupie dzieci... nie potrafią się same nauczyć ze źródeł ogólnodostępnej
      wiedzy.
      A potem skamlenie na bezrobocie, na to że po studiach muszą sprzedawać w
      szmateksach albo Biedronce - a w głowie dalej siano...

Bieda i żal.

• Gość: kasienka Re: dobry fizyk IP: 80.48.35.* 01.09.09, 16:23
        Jedni nie potrafią się sami nauczyć z książek lub czuja się pewniejsi po paru
        lekcjach z internetem.
        Drudzy natomiast nie potrafią nauczyć się kultury osobistej i szacunku do innych.

pan Emilian Zimoląg? Mam mieszane uczucia, ale chyba jednak więcej pozytywnych.
        Potrafi nauczać, a że jest troszkę pobudliwy to inna sprawa. Na korkach powinien
        być inny.
        • Gość: monika Re: dobry fizyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 22:23
          szukam kogoś dobrego i młodego,kogoś, kto kto przygotuje moje dziecię do matury
          z fizyki, kogoś, kto jest egzaminatorem OKE.Chyba w naszej wioseczce ktoś taki
          jest??????Może się mylę. Może znajomi i przyjaciele króliczka nie zarobkują w
          naszej wiosce
          • Gość: monika Re: dobry fizyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 22:32
            Fizyk dobry, temat nadal aktualny, piszcie drodzy internauci...
            • Gość: na pewno! Re: dobry fizyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 12:34
              rozejrzyj się po opłotkach, na pewno takiego spotkasz.
              • Gość: monika Re: dobry fizyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 21:48
                szukałam po opłotkach, patrzyłam po miedzach, bidusia, nie ma dobrego fizyka w
                wiosce.Ale nie tylko fizyka brakuje u nas...
    • Gość: monika 1234 dobry fizyk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.03.14, 17:00
      ja chodziłam do prof W.Wolak na wakacjach bardzo go polecam. Na studiach nie mam problemu z fizyką puki na razie
      • Gość: bysiu Re: dobry fizyk IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.03.14, 17:24
        za to z polskim masz
    • kkkkjjjjjhvv Re: dobry fizyk 28.01.24, 21:24
      Bardzo polecam panią magister Aleksandrę Krzemień bardzo dobrze tłumaczy i uczy fizyki wyprowadziło mnie z dwójki na piątkę na koniec
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka