Dodaj do ulubionych

międzynarodowi eksperci-CO TO JEST????

IP: *.eranet.pl 25.09.08, 14:45
Czy ktos mial do czynienia z ta firma? nazywaja sie miedzynarodowi
eksperci prawni. jakis przedstawiciel tej firmy powiedzial ze
wyciagna dla mnie sporo pieniedzy za wypadek z ubezpieczalni. Czy
warto skorzystac z tej firmy? prosze o opinie
Tadeusz
Obserwuj wątek
    • Gość: kocur Opinię sobie sami wystawiają IP: 212.160.233.* 25.09.08, 15:18
      na swojej stronie internetowej: www.mefp.pl/
      Co prawda nie wiem, czy Ci akurat o tę firmę (Międzynarodowi
      Eksperci Finansowo-Prawni Sp. z o.o., Piłsudskiego 8/2,
      39-400 Tarnobrzeg ) chodzi, może są inne o podobnych nazwach.
      Z tego co słyszałem, kasują sporą część odszkodowania, które należy
      się poszkodowanym jak psu buda i które można dostać bez pośrednictwa
      ekspertów (wystarczy samodzielnie napisany wniosek, przy
      ewentualnej, niewielkiej pomocy kogoś bardziej oblatanego).
      Natomiast nie słyszałem, żeby dla kogoś wywalczyli jakieś
      odszkodowania ekstra.

• Gość: zuzanna Re: Opinię sobie sami wystawiają IP: *.eranet.pl 25.09.08, 15:23
        Oni maja swoja siedzibe na 3ego maja tez i to chyba ta glowna...wiem
        ze ten pan ktory teoretycznie jest prawnikiem to strasznie
        niesympatyczny jest
      • Gość: armagedon Re: Opinię sobie sami wystawiają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 15:25
        żerują na ludzkiej głupocie i naiwności. szkoda kasy. można samemu
        dochodzić skutecznie roszczenia.
      • Gość: agent Re: Opinię sobie sami wystawiają IP: 94.232.148.* 15.11.10, 18:52
        to zle slyszałes
    • Gość: iwo Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 212.160.110.* 05.10.08, 12:16
      WArto do nich isc?
    • Gość: aneta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 193.201.139.* 31.10.08, 12:04
      Prosze o jakies informacje na temat tej firmy
    • Gość: agnieszka Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 212.160.110.* 29.12.08, 17:48
      Witam,
      mój ojciec był klientem tego całego cyrku i niestety do dnia dzisiejszego
      czujemy skutki podpisania umowy z tymi ludzmi. unowa jest skonstruowana w
      sprytny sposob nawet prawnicy z prawdziwego zdarzenia maja z nimi problemy!
    • Gość: giemka Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 194.50.110.* 06.04.09, 12:51
      tez mnie to dziwi zreszta ostatnio bierze pianiadze z gory i hula
      sobie
      • Gość: koj Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 23:16
        jak cos nazywa sie "miedzynarodowi eksperci", to smierdzi na
        odleglosc - bo wlasciwie po co do lokalnych ubezpieczen
        miedzynarodowi eksperci finansowo-prawni? jakies prawo
        miedzynarodowe sie w polskich ubezpieczeniach stosuje? ciekawe
        jakie? to niezla sciema jest! i z tego co piszecie to jeszcze
        robiona przez gbura i aroganta.
        • Gość: giemek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 194.50.110.* 16.04.09, 11:07
          Bo oni mają w swwej misji niby wyciagac też odszkodowania zza
          granicy na ukrainie czy gdzies tam kiedyś niby cos słyszałem. w
          kazdym bądź razie ja z nimi już miałam raz do czynienia chwała bogu
          że w porę mi się udało z tego wykręcić. <br />
          na marginesie czy ktoś z przemyśla oddawal tam swoje sprawy? <br />
          <br />
          jesli tak piszcie i jak one się tocza?
    • Gość: aneta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 194.50.110.* 17.04.09, 11:27
      Czy ktoś złożył na nich pozew????????
      • Gość: wales [...] IP: 212.160.110.* 03.05.09, 14:11
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: pentel Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 19:30
          myśle że w tych jego śmiesznych kancelariach, u nas w Przemyślu
          chyba teraz urzęduje, podziel się z nami w co ty się dałeś nabrać???
          wiem ze ludzie niechętnie opowiadają o swoich błędach, ale mozesz
          przestrzec przed tym intrygantem innych.
    • Gość: rex Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 08:28
      niestety nic optymistycznego o tej firmie nie można powiedzieć, nie
      miałem styczności osobiście z tym panem ale również przez znajomych,
      których zrobił w przysłowiowego "balona". Ten typek nie ma
      sumienia!!! Bierze kase, a potem słyszy się tylko "pana prezesa nie
      ma w kancelarii" albo "mecenas jest na rozprawie w sądzie". Ludzie
      po pierwsze jaki mecenas!!! Nie znam się na prawie ale czy można
      posługiwać się tytułem "mecenas" nie mając żadnych kwalifikacji tzn.
      zrobionej aplikacji czy cos takiego!!!??? znajomi chcieli dac sobie
      spokój bo stracili tylko 122 zł ale obawiają się ze za zerwanie
      umowy bedą musieli jeszcze płacić temu dupkowi. Jeśli ktoś coś wie
      na ten temat to piszcie!
      • Gość: aneta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 194.50.110.* 21.04.09, 12:27
        Umowa jest skonstruowana bardzo sprytnie. Jezeli wszczete sa jakieś
        działania w sądzie przez firme to zastrzegli sobie prawo do 50%
        wywalczonych przez interesanta pieniędzy (cwane!) <br />
        W każdym bądź razie ciezko sie od nich uwolnić bo jest zawzięty a
        ludzie się go boją dlatego odpuszczają.
      • Gość: aneta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 194.50.110.* 04.05.09, 12:09
        moze czas na jakas spoleczna akcje przeciwko jego postepowaniu?
        zrobmy cos z tym w koncu!
    • Gość: rab Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 194.50.110.* 15.06.09, 16:39
      no to skoro tak nabroił czemu jeszcze w mediach o nim ni mo? moze
      czas tp naglosnic!
      • Gość: x Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 19:01
        tylko kto sie odważy z wariatem zaczynać?
        • Gość: armagedon Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 08:13
          "Międzynarodowi eksperci- pacjenci" nazywają się dlatego, że głupota
          ludzka i naiwność ludzka nie zna granic. ludzie nie wiedzą co
          podpisują, a później mają pretensje. Nikt o zdrowym rozsądku nie
          podpisał by ich umowy, a swoje jakiekolwiek roszczenie można
          dochodzić z powodzeniem przed sądem.
          • Gość: ch Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 194.50.110.* 22.06.09, 11:44
            z powodzeniem? czyli da sie skitecznie dochodzić swoich roszczeń!

wiem jedno ludzie nie dawajcie im żadnych zaliczeć i w ogole
            trzymajcie sie od tego Nowaka z daleka!!!! dla własnego dobra!
          • Gość: kingstoneRP Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.09, 17:20
            Wszyscy jestescie z jednej kliki na czele z Edysią :) podobno Pan jasnie Prezes
            znowu w szpitalu hehehe oj biedaczyna...już powinien dawno zejśc z tego świata
            skoro taki chorowity :) na szczescie juz sie za Was wzieli <brawo>
      • Gość: mkdabrowska Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.agora.pl 22.07.09, 18:14
        Napiszcie do Gazety Wyborczej malgorzata.kolinska-dabrowska@agora.pl
    • Gość: ch Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 77.222.240.* 25.06.09, 20:01
      Trzeb to nagłośnić medialne ale widac przykrywka profesjonalnych biur jest skuteczna
      • Gość: dona Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 194.50.110.* 01.07.09, 10:24
        Mam kogoś kto zajmie sie ta sprawa z gazety lokalnej
        • Gość: ciekawa Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 20:58
          Kogo?
          • Gość: max Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 15:06
            macie wszyscy racjie ten pan kręci i kłamie zwodzi ludzi jak się da
            a prowizie od odszkodowania to pobiera wysze niż w warszawia
            najlepsze kancelarie adwokackie a najlepsze ze nic nie robi
            • Gość: hy Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 194.50.110.* 21.07.09, 11:56
              Boże ludzie ale wy jesteście frajerami!
              Gośc Was ewidentnie robi w ch...Przemyśl nie jest duży! Dlaczego nic
              z tym nie zrobicie?????????
              • kocur_zalogowany Od wczoraj "Gazeta Wyborcza" 21.07.09, 12:07
                pisze o praktykach podobnych firm.
                • Gość: hy Re: Od wczoraj "Gazeta Wyborcza" IP: 194.50.110.* 23.07.09, 12:34
                  no macie już kogoś kto wam pomoże to działajcie!
    • Gość: ... Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 194.50.110.* 04.09.09, 13:22
      Jak narazie Pani Kolińska mimo obietnic nie odezwała sie w sprawie
      artykułu.
      • Gość: ror Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 17:54
        Może ktoś w końcu rzuci tu jakimś nazwiskiem bo widać mamy niezła mafię w Przemyślu!
    • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 13:13
      Panie łukaszu , Pańskie zachowanie jest ponizej krytyki. Tak sie
      składa że to właśnie Pan dostał ponad 200 tyś odszkodowania i nie
      zapłacił Pan ani grosza nam tylko wykpił sie prokuraturą. Czysta
      pazerność i nieuczciwość. I prosze nie robić wojny podjazdowej , bo
      sam Psan te brednie pisze i sam Pan sobie na nie odpisuje. Ja
      myślałam , ze ma Pan tylko chory kręgosłup ale widze , ze z głową
      też nie najlepiej. To że jest Pan niedoszłym informatykiem nie
      oznacza , ze wykpi się Pan od tych bzdur , które Pan wypisuje.
      Prosze miec się na baczności i być mi wdzięcznym , ze nie zachowałam
      się tak chamsko jak Pan i nie uzyłam Pańskiego nazwiska.
      • Gość: reminder Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.09, 17:21
        Jak Ci nie wstyd?
    • Gość: GW Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 193.194.132.* 22.02.10, 10:58
      Moi Drodzy,
      szczególnie przestrzegam przed ta "firma". z informacji jakie
      obecnie posiadamy, wynika że nie tylko jest to firma do której nie
      mozna mieć zaufania ale przede wszystkim usługi tam świadczone są
      przez ludzi niekompetentnych, uzurpujących sobie wykształcenie.
      zespół GWN
    • Gość: e [...] IP: *.xdsl.centertel.pl 26.02.10, 14:14
    • Gość: koper Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 85.222.87.* 03.03.10, 11:34
      nie liczyłbym na jego nowy numer-moze znowu jest w szpitalu i mu sie podczas
      wypadku rozbił hi hi
      • Gość: funtastic Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 85.222.87.* 03.03.10, 11:36
        nie nie ja jednak myslę ze ma amnezję tym razem albo wyjechał ze swoja kochanka
        na karaiby za nasze pieniadze
        • Gość: (..) Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 13:28
          Przesadziłeś synku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: g Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 23:42
      up
      • Gość: sam [...] IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 13:10
        • Gość: Baltimor Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.toya.net.pl 06.03.10, 13:42
          Miałem wypadek drogowy, poszłam do tej firmy na 3-maja nie wiem, co
          oni robili przez pół roku, bo po tym okresie dowiedziałam się ze
          przyznane mi oczkowanie to jakieś marne pieniądze, które na początku
          miałam już dostać od HDI,. Firma jest nie kompetentna nie polecam.
          Kiedy zwróciłam się do innej firmy powiedzieli ze już nie mogą nic
          więcej zrobić. W swoich roszczeniach pomógł mi dopiero Pan. Bogusław
          Nowak i całe szczeńcie ze na niego trafiłem, już straciłam nadzieje
          ze jakiekolwiek większe pieniądze uda mi się odzyskać ale się
          udało ... trwało długo ale teraz wiem ze popełniłam błąd korzystając
          z usług firmy na 3- maja.
          • Gość: itd. Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 14:46
            tak Boguś ( bo jak sadze te pochwały na temat VOTUM to od Ciebie)
            masz racje firma Votum jest wspaniała a tutaj można sobie te
            pochwały przeczytać:
            forum.gazeta.pl/forum/w,26333,74406923,74406923,uwaga_na_przedstawicieli_Votum_.html
            • Gość: Boguś Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 77.222.240.* 13.03.10, 14:06
              Votum to jedno a Międzynarodowi Eksperci to drugie...kolejny SHIT
              • Gość: itd. Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 10:33
                bo ten świat to jedno wielkie "SHIT". ktoś musi dostać w dupe , żeby
                w dupe nie dostał ktoś. Taka "shit-owa" konstrukcja.
    • Gość: Oliver Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 192.109.140.* 16.03.10, 10:34
      Nie mogę pojąc że nikt do tej pory z Was którzy tu pisza nie
      zareagował! Siedze i czytam i nie wierzę!

Takich ludzi jak ten cały Prezes powinno sie zamykac!
      • Gość: renifer Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 77.222.240.* 29.03.10, 19:14
        Żal.pl
        • Gość: itd. Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 11:02
          e tam , zal to jest tych , którzy ida do ubezpieczalni i dostaja
          wykaz dokumentów które nalezy dostarczyć, po wyczerpujacej pracy
          dostaja 10% tego co im sie należy i wydaja sie być zadowoleni"lepszy
          rydz niz nic" podobno. Lepiej oddać 40% choćby nieszczęsnemu Votum
          czy jakiejs innej firmie i zyskać 60% niz zadowolić sie jałmużną
          chocby z PZU. Ten kraj to dżungla a w dżungi przezywaja tylko
          najsilniejsi. PZU to wie!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: rude Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.ip.netia.com.pl 27.04.10, 16:46
            Gadasz głupoty!
            Zazwyczaj jest tak że takie firmy wycackają cię do cna!
            Ot co!
            I tak przypadku Międzynarodowych się dzieje-zabierają kasę każać
            przelewac odszkodowania na firmowe konto za plecami klientów a
            klientowi mówią ze ubezpieczyciel nie wypłacił!
            • Gość: overprotected Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.10, 17:26
              pzu w szczególności robią w konia :D
              • Gość: real estate Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.ip.netia.com.pl 07.05.10, 14:54
                Czy ktoś może zna kontakt do tej firmy w Dynowie???????
                • Gość: real estate Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.ip.netia.com.pl 07.05.10, 14:59
                  albo może zapytam wprost-czy nowak pomógł komuś ws. okienek kasowych?
                  • Gość: tomcio [...] IP: 85.222.87.* 08.05.10, 00:30
                    • Gość: anna Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 29.06.10, 18:40
                      mam z tym gościem spore problemy zamierzam zgłosić to do
                      prokuratury ,może wreszcie przestanie żerować na ludziach.Mówił że w
                      sprawie odszkodowania zrobił wszystko a nic ani palcem nie kiwną,za
                      tą usługe chce 3600.apropo sprawdziłam w Okręgowej Radzie Radców
                      Prawnych w Rzeszowie i Okręgowej Radzie Adwokatów taki TYP nie
                      figuruje a tytułuje się mecenasem.piszcie i pomóżcie
                      • Gość: Ta Joj ! Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 79.139.112.* 06.07.10, 12:19
                        Jak się zlapało frajera to się go nabiera -O!
                        Ta firma to dla idoiotów -O!
                        Zamiast spokojnie poradzić się O! i to e -mailem -darmo to chodzą
                        frajerzy po ekspertach od ekspertow niby międzynarodowych
                        cwaniakow a nawet żadnego języka nie znają oprocz żargonu
                        przemyskiego -TA JOJ ! i O!
                        • Gość: kierownik Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 06.08.10, 14:33
                          Jak już się pofatygowałeś do Okręgowych Izb to kolejna droga do
                          Prokuratury. Złozyć zawiadomienie i zostanie wszczęte dochodzenie.
                          Jesli więcej osób się nie zgłosi z pewnością umorzą sprawę ale
                          pewnie zesrają się po gaciach.
                          • Gość: grażyna Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 23.10.10, 11:31
                            Jestem kolejną ofiarą tego oszusta. Widze że to dośc głośny wątek. Proszę poradźcie gdzie mam się wrócić żeby odzyskać moje 10 tysięcy!!!!!
                            • Gość: Tadzik Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.toya.net.pl 24.10.10, 21:43
                              W zależności jaki masz dylemat z Nowakiem zwróć się do Kancelarii Adwokackiej. Ale tu też musisz się poradzić wśród swoich znajomych kto może ewntualnie wziąść twoją sprawę i kto podejmie się walczyć o twoje pieniążki przed Sądem.
                              • Gość: itd. Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.10, 15:52
                                A moze zgłoś sie do tego "oszusta" bezposrednio. Tak jest jakby najprościej. 10 tys to nie majatek napewno tyle ma. Do dzieła!!!
                                • Gość: grażyna Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 28.10.10, 08:59
                                  Dziękuję Wam za rady ale ja się zwyczajnie tego faceta boję! Wyklnął mnie, powiedział że mnie zniszczy...czy ktoś podjął się walki z tymi złodziejami?
                                  • Gość: itd. Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.10, 16:57
                                    A czego sie bać? Nie bądź średniowieczna, klątwy juz nie działaja!!! Idź do biura tam pracuje kilka osób , wiec nic Ci nie grozi( choc nie sadze, zeby wogóle cos Ci groziło - strach jest kiepskim doradcą), powiedz głośno o co Ci chodzi i po sprawie. Coś sie napewno wyjaśni. Warto chyba wiedziec na czym sie stoi. tak czy nie??
                                  • Gość: Tadzik Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.toya.net.pl 30.10.10, 11:17
                                    Grażynko z tym Panem nawet nie próbuj rozmawiać skoro zrobił to co piszesz. Idź do Kancelarii Adwokackiej i opowiedz od początku do końca co się stało i czego oczekujesz w twojej sprawie. Ponadto jeżeli ktoś Tobie ,,grozi" są odpowiednie instytucje w tym Kraju, które się tym zajmują. Na koniec powiem ci, że nie masz się czego obawiać tylko walcz o swoje przed Sądem.
                            • Gość: Basia Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 00:57
                              Ale co się stało z tymi pieniędzmi, Grażyno?
                              • Gość: Grażka Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 24.11.10, 16:25
                                Wpłaciłam na poczet jakiegoś biegłego. Poza przelewem nie mam żadnego dowodu! Nie ma też ekspertyzy a jak dzwonie z pytaniem kiedy coś się ruszy to wiecznie go nie ma w biurze, PAn PRezes w delegacji, chory etc. etc.!
                                • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 15:06
                                  Grażynko(albo kierowniku jak wczesniej) jestem współwłaścicielem tej spółki i zapraszam Cię serdecznie do biura z tym dowodem wpłaty , obiecuje ze oddam Ci wszystko wraz z odsetkami od dnia wpłaty jeśli jestes niezadowolona(y) z usług. Spólka nie jest jednoosobowa wiec problem mozna było zgłosić innemu wspólnikowi. Ruganie kogoś na forum publicznym napewno nie zwróci Ci pieniedzy. Zapraszam codziennie od 9.30 do 15.00. (od pon. do pt.). Czekam z niecierpliwoscią.
                                • Gość: PIOTR NOWAK Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.10, 15:07
                                  Witam.

czytam z bardzo dużym zaciakawieniem wpisy na mój temat jak i na temat spółki w której pracóję. Bardzo zadziwiają mnei te informację, gdyż przy prowadzeniu spraw pieniądze nie są brane od kleintów z góry a już rzekomu pobranie 10 tysiecy na opinię jakiś (ponieważ wpisujący nie wie nawet na jakich) biegłych jest nie tylko oszczerwstwem ale wręcz śmiesznym wpisem.

Jeśli chodzi o numery do kancelarii to aktualny jest numer 16 670 85 35 natomiast numer telefonu komórkowego 510 476 955. numery te są niezmiene od wielu lat więc jeśli ktoś ma problem o jakich pisze to zapraszam.

Co do niektórych wpisów to tylko wyrazy uznania dla osób które jak sądze są naganiaczamy firm konkurencyjnych, a wyrazu uznania to za umiejętność przyciągnięcia klientów nie ofertą leprzego siebie ale zmieszaniem z błotem tych którym się do pięt nie dorasta.

z wyrazami szacunku dla wszystkich naszych klientów

Piotr Nowak
                                  • Gość: ciekawe Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.devs.futuro.pl 29.11.10, 16:31
                                    dysortograf mecenasem?
                                    • Gość: raczej nie? Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 15.12.10, 15:52
                                      Nowak, Ty beszczelu wziałbys w końcu się ogarnał i przestal klamac. Pograzasz sie coraz bardziej az w koncu tak bekniesz ze ludzie zywcem Cie zjedza! Podziwiam cie jak mozesz ciagle brnac z kłamstwa w klamstwo. A Twoja edytka ci twojego zada nie uratuje. Jestescie siebie warci!
                                  • Gość: haszu Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 19:34
                                    panie (piszę z małej lit. bo na dużą nie zasługujesz) Piotrze. Gratuluję mecenatu, skoro pisać po polsku pan nie potrafi...sz.
    • Gość: michał Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 92.30.195.* 15.12.10, 12:56
      UWAGA ! Strzeż się oszustów ! ! ! KRADNĄ I SĄ NIEKOMPETENTNI.
      NIE DAJ SIE ZWIEŚĆ PRZEZ NAZWE. TA FIRMA NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z USŁUGAMI FINANSOWO PRAWNYMI. TOCZA SIE W STOSUNKU DO NIEJ POSTEPOWANIA SĄDOWE ZARÓWNO Z POWÓDZTWA PRYWATNEGO JAK I Z URZĘDU SKARBOWEGO!!!

Firma:
      INTERNATIONAL EXPERTS OF FINANCIAL LAW - MIĘDZYNARODOWI EKSPERCI FINANSOWO-PRAWNI centrala w Przemyślu przy ul. 3 maja 19/3 i siedziba w Dynowie

Firma jest niekompetentna i pomimo swojej wydumanej nazwy przedstawionej w dwóch językach
      nie ma nic wspólnego z usługami prawnymi. Mało tego osoby w niej pracujące nie mają o PRAWIE zielonego pojęcia.
      Sam się o tym przekonałem korzystając z usług ww firmy. Moja sprawa dotyczyła odszkodowania.
      Nie dość że pełnomocnik którego podesłała firma (po jakimś czasie zrobiło się ich dwóch) bezprawnie zagarnął (prościej mówiąc ukradł) 20 TYS ZŁ odszkodowania to jeszcze nie po wpłynięciu tej kwoty na konto przestał się odzywać i odbierać telefon. Kontakt z ni się całkowicie urwał. Firma tłumaczyła się że nie wie co się z nim dzieje!!! Z innego wiarygodnego źródła dowiedziałem się że ww pan pojechał sobie na wakacje !?! Druga przedzielona osoba najpierw zgubiła wszystkie oryginalne dokumenty dotyczące sprawy a później spóźniła się dwie godziny (!!!) na decydującą rozprawę... sędziemu pokazywała kopie dokumentów zrobione na jakimś przedpotopowym skanerze ( nic nie dało się z nich odczytać). Myślałem że sędzia wyjdzie z siebie!!! Ponadto bełkot jakim raczył bronic mojej sprawy był niezrozumiały przez nikogo. Sędzia kilka razy pytał sie o co mu właściwie chodzi... Jakby tego było mało przez prawie dwa lata trwania procesu wszystkie dokumenty o postanowieniach sądu, datach spraw czy konsultacji lekarskich musiałem się dowiadywać osobiście tracąc fortunę na rachunki telefoniczne i benzynę ponieważ firma miła to lekko mówiąc w nosie... Nie ma więc mowy o jakimkolwiek pośrednictwie i pełnomocnictwie finansowo-prawnym! Firma nie pomogła mi w żaden sposób a nawet mi w dużej mierze zaszkodziła.

Przestrzegam więc wszystkich zainteresowanych, zarówno przyszłych klientów jak i praktykantów zainteresowanych pracą by omijali tą bandę szerokim łukiem i nie dali siE zwieść ich fałszywym zapewnieniom i nic nie wartym umowom !!!

Już lepiej bronić się samemu niż dać się wykorzystać kłamcom!!!
      • Gość: raczej nie? Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 15.12.10, 15:57
        Michał, ja na Twoim miejscu bym nie odpuścił! Rączką rączkę myje w tej pseudo kancelarii błeeeee
        • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.10, 15:09
          A ja Ciebie chyba "Grazynko", "Grażko" , "Kierowniku" czy tez "raczej nie" zapraszałam po kasę, nikomu "dupy ratować" nie chce, skoro uwazasz się za oszukanego(ą) to rusz własną i racz tu przyjść, bo jak do tej pory nie raczyłeś(aś) skorzystać z tej okazji.
          fajnie sie szkaluje innych ??? Sprawia Ci to przyjemność???
          tego pana od 20 tyś tez bym chętnie poznała, ale niestety pewnie tez się nie dowiem ale tylko narazie i tego bełkoczącego adwokata również.
          I nie Tobie oceniac kto jest wart kogo. Bo zeby oceniac trzeba wiedziec a nie domniemywać.
          Wesołych Świąt wszystkim mniej lub bardziej "pokrzywdzonym"
      • masa3330 Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? 16.12.10, 19:58
        Witam. Ja się podjąłem. Też nie odpowiadał na moje telefony, kontakt graniczył z cudem, nie wywalczył dla mnie ani złotówki, a przywłaszczył sobie moje kilkanaście tysięcy. Jak narazie sprawa jest w Prokuraturze. Proponuje zrobić to samo, gdyż nie można pozwolić, by tacy oszuści bezkarnie chodzili po świecie i żyli za nasze przywłaszczone pieniądze!!! Mam propozycje dla wszystkich oszukanych uczestników forum skontaktujmy się między sobą to na pewno coś ustalimy. W ostateczności nagłośnimy sprawę w mediach publicznych. Także nie czekajmy tylko zróbmy porządek z tym pseudo prawnikiem i jego ekipą. Jeżeli ktoś się zdecyduje proszę o kontakt na GG 32119366.
        • masa3330 Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? 17.12.10, 18:30
          Nikt sie nie pojawil i sie nie pojawi bo i tak nic by mu z tego nie przyszlo. Juz "pan prezesik" zbywal swoich klientow nie odbierajac telefonów i unikajac wszelkich kontaktow piszac jedynie smieszne sms-y. Na szczescie juz kazdy wie co z was za oszuści. Najlepiej bedzie spotkac sie w sadzie co niebawem nastapi, gwarantuje to wam. Wczesniej czy pozniej skonczy sie wasza przestepcza dzialalnosc bo inaczej sie tego nie da nazwac. Robicie waly na duże pieniadze a to jest przestepstwo. Prokuratura generalna tez sie wkrótce o tym dowie i na pewno was dokladnie przeswietli. Widze ze pilnie sledzicie nasze wypowiedzi, najwyrazniej spodziewacie sie takich opinii na swoj temat.
      • Gość: MICHAŁ II Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 22:47
        Michał, to co w końcu z tymi 20 000 - odzyskałeś je?Czy to Ci zabrał mecenas, pełnomocnik, adwokat, czy ktoś inny . No i jak sie skończyła Twoja sprawa?
        • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.10, 13:53
          Dziękuje bardzo wszystkim za ignorowanie mojej osoby , to bardzo mile, widze ze nikomu nie chce sie ze mna gadać, ale jak sądze przede wszystkim wyjasnic pewnych spraw.
          Oswiadczam również , ze na dzień dzisiejszy zadna sprawa zwiazana ze spółka nie znajduje sie w prokuraturze, a przynajmniej nic nam o tym nie wiadomo.
          Nikt z zapraszanych osób się do dnia dzisiejszego w siedzibie spóki nie pojawił "po swoje pieniądze".
          Pogratulować pomysłu na zniszczenie konkurencji.
          • Gość: wmorde Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.12.10, 15:57
            Widocznie Piotruś Ci się jeszcze nie pochwalił. I nie dziw się że Cię wszyscy ignorują bo potrafisz wciskasz wyuczone śpiewki.

Jestes strasznie żałosna!
            • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 10:05
              Co jest żałosnego w tym ze chcę oddac komuś pieniądze ?
              Jesli ktoś tu jest załosny to własnie Ty !
              Nie masz odwagi przyjść i powiedzieć o co Ci chodzi???
              Chociaz moze i rozumiem Twoje zachowanie, gdybym kogoś tak zeszmaciła to pewnie tez bym nie miała odwagi. Tylko ja takie zachowania uwazam za dziecinne. Wole powiedzieć w oczy co mi lezy na wątrobie a nie wyżywać sie publicznie. Bo to raczej przynosi marne skutki.
              "wmorde"
              • Gość: obrigado Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.10, 10:55
                W tym wszystkim to żal mi Ciebie kobieto...bawisz się w adwokata pseudo adwokata ....kobieta ma być niezależna a Ty jakie życie sobie zafundowałaś?
                • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.10, 12:07
                  Po pierwsze w nic sie nie bawię,
                  po drugie nie potrzebuje żeby mnie ktoś żałował,
                  po trzecie masz jeszcze jakies rewelacje oprócz tego że jestem w Twoim mniemaniu ubezwłasnowolniona??
                  • Gość: obrigado Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.10, 22:27
                    Za swoje czyny gęsto się powinien tłumaczyć Nowak, a nie Ty...
                    Nie wiem jaki między wami istnieje układ i czy ci za to płaci kradzionymi pieniędzmi waszych klientów ale wiem ze jesteś świadomą ze cały ten biznes to w jednak wielka maniana i przyjdzie dzień że on, cała wasza świta niedouczonych prawniczek i ty traficie za kratki.
                    Szkoda tylko ze twoja chęć pomocy ludziom to obłuda....
                    Ja na twoim miejscu odkładała bym sobie te marne ochłapy którymi cie częstuje na mile gniazdo w Panamie i była za Pan brat z rozkładami lotów......
                    • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.10, 13:17
                      Panama podoba mi sie średnio, co do lotów nie ma szans bo mam lęk wysokości i nigdy do samolotu nie wsiadę nawet pod przymusem. Ale zawsze jest jakas alternatywa moge np. na Syberie pociągiem.
                      Altruizm jest mi tak samo obcy jak i Tobie.
                      A co do reszty to masz niestety przeterminowane informacje.
                      • Gość: ke? Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 05.01.11, 15:48
                        a mi się wydaje że twój mózg jest przeterminowany :D

I jesteś mega cyniczna.....żal!
                        • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.11, 14:27
                          Moze i masz rację, z racji wieku napewno jestem na granicach terminu przydatności.
                          A jesli chodzi o cynizm to cecha jakby ogólnie preferowana we współczesnym społeczeństwie i Tobie równiez go nie brakuje.
                          Fajna pogawędka cynika z cynikiem. ( z tym mega to chyba przesada)
                          • Gość: anna Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 12.01.11, 21:47
                            ta edyta kłamie i kto zna tych wspólników to wie co znacz wpasc w ich sidła.pieniadze za odszkodowaniA WPŁYWAJA NA ICH KONTO BEZ WIEDZY KLIJENTA A DOKUMENTY PRZEPADAJA .DODATKOWO NOWAK SFAŁSZOWAŁ PODPIS NA UPOWARZNIENIU KTÓREGO MU NIEDAŁAM(PRZESTRZEGŁA MNIE NOTARIUSZKA )ALE BYŁO ZAPÓZNO.......PISZCIE SPRAWA JEST W SADZIE
                            • Gość: itd. Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 19:06
                              na jakim upoważnieniu?do czego? może pomyliłaś z pełnomocnictwem?
                            • Gość: POKRZYWDZONA Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.net.pl / 192.168.1.* 17.01.11, 12:41
                              WITAM. JA MIAŁAM IDENTYCZNA SYTUACJĘ CO DO PIENIĘDZY, DOKUMENTÓW I PEŁNOMOCNICTW. PEŁNOMOCNICTWA BYŁY "ZAWARTE" Z ADWOKATAMI, KTÓRZY W OSTATECZNOŚCI PISEMNIE STWIERDZILI, ŻE NIE WIĄŻE ICH ŻADEN STOSUNEK PRAWNY Z TĄ FIRMĄ! CZYLI NOWAK NIEZLE NAKOMBINOWAŁ. NA JAKIEM ETAPIE JESTES W SADZIE, BO JA NA RAZIE NA PROKURATURZE. PEWNIE TEŻ SKOŃCZY SIĘ SĄDZIE, BO Z TEGO CO USŁYSZAŁAM, NOWAK MA WTYKI M.IN. W PROKURATURZE, BO WIELE TAKICH SPRAW W ZWIĄZKU Z JEGO PRZEKRĘTAMI ZOSTAŁA UMORZONA.
                              • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 16:26
                                powodzenia jesli chodzi o oskarżenie prokuraturay o współprace
                                • Gość: załamujęręce Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 21.01.11, 10:35
                                  Toczysz Edytko walkę z wiatrakami....pójdziecie razem na dno!
                                  • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 19:22
                                    bardzo Cię to martwi??? Czy bawisz się w proroka??
                            • Gość: Tadzik Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.toya.net.pl 04.02.11, 19:00
                              Witaj Aniu
                              Znajomi mi pokazali pełnomocnictwo notarialne ( dla Ekspertów itd.) i problem w tym, że Spółka sobie wpisała jedną ważną rzecz ale nie dla klienta.
                              Mianowicie odbierają w Twoim imieniu pieniądze od Firm ubezpieczeniowych i są przelewane na ich konto.
                              A tak naprawdę NIE MA TAKIEJ POTRZEBY. To właśnie brak wiedzy klientów i mydlenie oczu powoduje późniejsze problemy.
                              • Gość: rosz Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.11, 15:50
                                No tak ale oni w razie wątpliwości wysyłają do mecenasa Kołodzieczyka który ma obok gabinecik a tak naprawdę to jest przydupasem Nowaka...hahaha. Jedna klika.
                                • Gość: Tadzik Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.toya.net.pl 13.02.11, 21:26
                                  Rosz
                                  Na jakiej podstawie wysyłają do mecenasa Kołodziejczyka???
                                  Musieli by mieć z nim umowę lub coś podobnego ale w to wątpię.
                                  Czemu wątpię spytasz się ???
                                  Zrób eksperyment i spytaj się po Przemyślu ( kancelarie adwokackie) kto z tą Firmą ma aktualną umowę (albo już miał) lub czy słyszeli coś o tej Firmie???
                                  Badanie wyjdzie ciekawe :)))
                                  Dla czego???
                                  Przemyśl jest mały :))))
                                  Pozdrawiam
                                • Gość: Cytryna Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.11, 17:07
                                  Pewnie że klika. Ten Nowak to były Policjant jest. Artykuł nawet kiedyś był jak Policji w czymś niby pomagał - to miał reklamę za darmo. I kto go ruszy ? Wiadomo o co chodzi ... Kobiete za worek podrobionych ciuchów posadzili, a tego to nie ruszą ...
                                  • Gość: Kostek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.mofnet.gov.pl 16.02.11, 08:55
                                    uwaga.onet.pl/43434,news,,nieuczciwy_radca_prawny,reportaz.html
                                    • Gość: ziomek Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.11, 17:32
                                      z takimi mi nie co po sądach chodzić. Znajomego ten Nowak skręcił na kasiore to ten mu dał wybur - albo zwraca albo ma klepanie pysia. No i sie kasiorka szybciutyko znalazła, hehe
                                      • Gość: Zdzisław Paluch Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 17:51
                                        Nie bzdurz kmiocie. Takie sprawy to na drodze sądowej należy załatwiać, a jak jest podejrzenie przestępstwa to zawiadamiać Prokuraturę lub po prostu udać się na Policję. Tak postępuje się w cywilizowanych krajach. Jakieś zastraszanie, groźby mogą przyprawić o dodatkowe kłopoty. To, że ludzie nie zgłaszają się do właściwych instytucji z takimi sprawami wynika z czasów PRL-u - kiedy ludzie utracili zaufanie do organów władzy.
      • Gość: paula Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 195.8.217.* 25.05.11, 11:52
        Witam,

Proszę o kontakt b_paulina@op.pl
    • Gość: eks Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.11, 21:54
      Kieruje tą spółką były gliniarz, dość sprytnie załatwia sprawy, tak że formalnie nie można go oskarżyć - umowa jest chytrze skonstruowana. Nic nie robi poza tym, że w twoim imieniu pisze wezwanie do firmy ubezpieczeniowej żądając jakiegoś (dość wysokiego) odszkodowania i na tym się kończy jego robota. Bierze swoją dolę - zwykle 25-30% z tego co i tak bez żadnej łaski dostajesz. Omijaj go z daleka, zresztą jak i inne tego typu firmy - pośredników.
      • Gość: Zdzisław Paluch Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 00:34
        30% ???
        • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 16:04
          Odkąd istnieje spółka nigdy zadna umowa nie była zawarta na kwote wyższą niż 25% ( co w porównaniu z innymi firmami nie jest napewno kwota zawyżoną)
          I tak jeszcze ap wypowiedzi w kwestii obrazania Mecenasa Kołodziejczyka, nie wazne czy jest umowa czy jej nie ma , nie ważne czy istniej wspomniana współpraca czy tez nie, ważne jest to że określenie "przydupas" jest nie tylko obraźliwe z racji wykonywanego zawodu przez Mecenasa ale równoiez z racji wieku. Mam nadzieje , ze Mecenas wyciagnie z tego konsekwencje.
          • Gość: errata Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 23:21
            1.) mecenas*
            2.) nieważne*
            3.) na pewno*
            4.) również*
            • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 13:04
              mea culpa ,mea maxima culpa - tłumaczenie znajdziesz w necie
              • Gość: errata Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 15:06
                Ubi est confessio, ibi est remissio :-))
                • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.11, 09:42
                  Nie doceniłam Cię chyba. I odnoszę wrażenie że powinnam podziękować bo to jeden z nieliczych pozytywnych przekazów na tym forum. Mam nadzieję, że się nie pomyliłam i przytoczona sentencja nie była złośliwością.
                  • Gość: errata Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 22:13
                    In dubiis benigniora praeferenda sunt :-)
                    • Gość: Paulanus M. Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 00:42
                      Ale: "Fur est qui dolo malo rem alienam contrectat ..."
                    • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 10:23
                      cóż.. Errare humanum est
                      • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 10:27
                        to była odpowiedź do ERRATA do tego drugiego nie mam ochoty się ustosunkowywać
                        • Gość: errata Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 01:53
                          Uwielbiam ustosunkowania, ale wyłącznie miłe :-)
                          (quidquid Latine dictum sit, altum videtur)
                          • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.11, 12:15
                            Ja powiem szczerze ze wole bez "u" na "przedzie".
                            A jesli chodzi o "mądrze" to bez względu na intencje przytoczenia tej sekwencji powiem szczerze, ze bawi mnie ta sytuacja bo cały czas myśle sobie o tych którzy muszą szukać tłumaczenia( o ile ktoś to czyta bo wygląda na to że tylko ja i Ty) żeby zrozumieć rozgrywkę. Nie liczą się wygrane bitwy trzeba wygrać wojnę. A jak narazie krucho :-)
                            • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.11, 12:22
                              Qui gladio ferit, gladio perit - TAK ŻEBY NIE BYŁO NUDNO
                              • Gość: errata Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 12:48
                                Quidquid id est, timeo Danaos et dona ferentes, equo ne credite Teucri!
                                • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 07.04.11, 11:58
                                  Już wszystko jasne dzięki za wskazówke , choć nie wiem czy świadomą. Jeszcze raz dzięki.
                                  • Gość: errata Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.11, 17:36
                                    Laokoon za tą wskazówkę zapłacił życiem według legendy. Liczę na nieco szczęśliwszy los :-)
                                    • Gość: chryste Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 08.04.11, 16:03
                                      pogadaliscie se?
                                      Nowak z Edytka....brawo.
                                      • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 15.04.11, 14:59
                                        Jedyna odpowiedź na Twoją głupotę tak żeby było również w Twoim języku to "NO"
                                        Niemniej jednak ślicznie zdrabniasz moje imię.
                                        A wiesz że taki jeden mądry kiedyś stwierdził: "Mów mądrze do głupca a nazwie Cię idiotą"
                                        Wole ja jesteś errata przynajmniej madrze piszesz.
                                        Bez urazy jesli sie mylę
                                        I jeszcze jedno "chryste" drugie przykazanie dekalogu.
                                        • Gość: gregorij Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 11.05.11, 16:33
                                          Odpowiadając:

-groźby
                                          -szantaże
                                          -conajmniej troje dzieci z różnymi kobietami
                                          -wyłudzenia
                                          -kradzieże
                                          -zaburzenia psychiczne
                                          -oszustwa podatkowe
                                          -zakłamanie w osiąganym dochodzie
                                          -uchylanie się od obowiązku alimentacyjnego
                                          .................................pozostawiam do przemyśleń.
                                          • Gość: errata Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.11, 17:31
                                            Punkt 3 popieram i zazdroszczę nawet:-)
                                            • Gość: errata Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.11, 17:32
                                              (oczywiście pomijając pisownię)
                                          • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 26.05.11, 15:27
                                            no to mam powód do rozwodu , tylko bądź tak miły i daj mi jakieś namiary na te kobiety, bez tego ani rusz
                                            • Gość: errata Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.ghnet.pl 30.05.11, 00:11
                                              Nie wolałabyś na mężczyzn?
                                              • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 03.06.11, 16:50
                                                Z meżczyznami tez ma dzieci?? a do dzisiaj myslałam ze to niemozliwe
                              • Gość: ??? Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 74.63.112.* 24.10.11, 20:14
                                ?
        • Gość: Bogdan Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 08:12
          Jestes pokrzywdzonym w wypadku komunikacyjnym, rolniczym w wmiejscu pracy, w wynku błędu lekarskiego zgłos sie do Codexu - Kancelaria Prawna Lassota i Partnerzy (I w rankingu kancelaria na Podkarpaciu) pobieramy prowizje 20 % po zakończeniu postepowania odszkodowawczego. Zadzwon tel 513 080870 -Kierownik Oddziału w Przemyslu - porada prawna nic nie kosztuje. www.codex.org.pl

• Gość: Ja Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 81.219.101.* 17.08.11, 16:51
          Głupki, dzisiaj w Polszmacie była audycja o tej firmie krzak!
    • Gość: Józuś Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.11, 21:21
      Szef taj parszywej firmy (zreszta były gliniarz - wyrzucony z policji za przekręty) założył działalność, która polega na wysłaniu kilku pism - do towarzystwa w którym jesteś ubezpieczony z domaganiem sie jakiegoś asronomicznego, wziętego z sufitu odszkodowania. Zawsze chętnie pokazuje i kopiuje takie pismo, czasami poparte kilkoma fotkami - twierdząc jak to się stara o twoje dobro. Wyłudza podpis pod specjelnie skomplikowaną umową - z której wynika, że otrzyma za swoja pracę znaczącą część odszkodowania (zwykle 25-40% całej sumy). Czasem jeszcze jest klauzula, żeby CAŁE ODSZKODOWANIE WPŁYNĘŁO NA JEGO KONTO - potem wypłaca ci twoją dolę POMNIEJSZONĄ O SWÓJ ZYSK + SWOJE TZW.PONIESIONE KOSZTA -też wzięte z sufitu. I na tym polega przekręt, którego nikt nie chce ukarać.
      • Gość: itd Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 03.06.11, 17:25
        przestań, bo to chyba za wiele , góiwno wyrzuconhy, sprawdziłem, miał wypadek i uszkodził kręgi ,, kilka miesiecy w szpitalu i bay,jak w każdej służbie.
        tak pierdzielicie a konkretów ciagle brak
        trzy zmarnowane lata
    • Gość: :))) Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.11, 17:03
      idz do adwokata lub radcy prawengo, do osoby która posiada wiedze w temacie a nie do pseudoespertów
      • Gość: kuj Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 10.06.11, 15:21
        prawda jest taka że jest przekretem a dzieciaka ma w szczecinie :)
        • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 14.06.11, 14:11
          Sprawdź zanim napiszesz kolejną głupotę. A tak dla wyjaśnienia to chyba posiadanie większej ilości dzieci niż jedno chociażby z różnymi kobietami w tym śmiesznym kraju nie jest wykroczeniem ani przestępstwem. No chyba , że wiesz lepiej.
          • Gość: Aniela Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 14:23
            a czemu to obrażasz ten kraj pisząc o nim "śmieszny" ? Bo łapie się tu oszustów? Jak się nie podoba to wyjedź razem z tym swoim mężem.
            • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 20.06.11, 10:35
              No proszę, uderz w stół....
              • Gość: znów Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 22.06.11, 12:56
                ...a prawda ujrzy światło.
                • Gość: malina Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 23:18
                  ?
                  • Gość: gosc Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 08:15
                    W moim przypadku za zerwanie umowy z panem Nowak pisemnie żądał 25 tys zł bo oświadczył, że mi moża uzyskać odszkodowanie wart 100 tys, a w umowie mialem napisane, ze wynagrodzenie 25 % nalezy sie od wywalczonego roszczenia a nie od obietnic. Mysleli ze sie przestrasze i ponownie do nich wruce. Wolalem wybrac inna kancelarie prawna a nie goscia co ma administracje tylko ukonczona.
                    • Gość: kpina Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 19.08.11, 13:10
                      Zeby on jeszcze mial ukonczona :D
                      Wszystko opiera sie na zastraszaniu klienta....stracony czas, kupa nerwów....kryminalista i tyle.
    • Gość: Rychu Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 21:05
      reportaż z INTERWENCJI tu do obejrzenia:

interwencja.interia.pl/archiwum/wiecej_interwencja/news?inf=1682287
      nóż się w kieszeni otwiera ...
    • Gość: JAJEC Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 17:33
      BUHAHA!! "GDZIE SĄ PIENIĄDZE?? - NIE WIEM " ALE LOL !!!
      • Gość: itd. Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 30.08.11, 10:48
        Może LOL ale trzeba było sobie to pooglądac po klatce, montaz że Polański by sie takim montarzysta nie powstydził. POLSZMATA głodna sensacji potrafi. Dajcie spokój przeszli samych siebie. nawet im sie nie chcialo postarac a ta kobita od syna kryminała to juz wogóle the best. Kłamczucha jak nic , znam kolesia wiem gdzie siedzi i za co. i sam sobie zrobił ze siedzi nadal i jeszcze sie tym chwali.
        a Wy wszyscy tez cieszycie sie z sensacji a konkretów jak nie było tak nie ma.
        Ludzie do sedna
        • Gość: receopadaja Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.11, 19:09
          Dlaczego Nowak nie pokazal twarzy?!! a erudytka Edytka pokazała klase z pomidorami! Brawo....mokro w gaciach sie zrobilo? Ciekawe co powiesz synkowi jak Piotrus pojdzie w koncu do paki!
          • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 22.09.11, 14:38
            Z erudycją bym nie przesadzała, co do pomidorów mam takie podejście że rozmawiam z ludźmi na ich poziomie a Pani z Polsatu poza ukrytą kamerką w torebce w głowie miała pusto i nie bardzo wiedziała o czym mówi , szkoda ze nie pokazała całego nagrania , bo jej głupota w pewnym momencie osiągneła szczyt!
            mokro w gaciach chamico jedna robi mi sie tylko w okreslonych sytuacjach i nie ma to nic wspólnego ze strachem a wręcz przeciwnie.
            co powiem synkowi to tez moja brożka, nie rozumiem skad ta troska.
            Odwal sie po prostu bo jad Cie zeżre.
            PS. Nowak pokazał twarz, ja tez , Pani z POLSATU miała problem, jak sie nie wie o czym mówi to trzeba się asekurować.
            Lecz sie i to od dzisiaj bo moze być za późno
            • Gość: Roma Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: 199.200.27.* 23.09.11, 12:49
              Ostatni wyrok mnie bardzo cieszy.
              • Gość: Edyta Re: międzynarodowi eksperci-CO TO JEST???? IP: *.play-internet.pl 23.09.11, 16:10