Dodaj do ulubionych

Facebook - jak zablokować tablicę

IP: *.unknown.vectranet.pl 03.09.11, 11:06
W jaki sposób ukryć Tablicę dla osób wyszukujących mnie na facebooku? Chciałabym żeby nie była widoczna w moim profilu, ale nigdzie nie mogę znaleźć tej opcji.
Obserwuj wątek
    • Gość: .... Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: *.pl 03.09.11, 13:56
      konto i ustawienia prywatności
      • Gość: biała_dama Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: *.unknown.vectranet.pl 04.09.11, 16:37
        Nie mogę tam znaleźć ustawień dotyczących Tablicy. Nie wiem też jak można usunąć poszczególne zainteresowania,które zostały wcześniej dodane.
        • Gość: Gość Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 17:28
          forum.gazeta.pl/forum/w,34,128521191,128525084,Re_Facebook_jak_zablokowac_tablice.html
      • Gość: ff Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: *.nask.waw.pl 09.09.11, 10:48
        Po ostatnich zmianach juz nie mozna po prostu zablokowac tablicy, mozna poszczegolne informacje.
        Ale moze ktos jednak wie, gdzie została ukryta ta opcja??
        • Gość: Sylwia Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: *.nplay.net.pl 08.10.11, 15:59
          Konto -> ustawienia prywatności -> Ogranicz grono odbiorców starszych postów (Zarządzaj widocznością starszych postów) -> Ogranicz widoczność starych postów.

Widoczne będzie tylko to, co się kliknie "lubię to" jak hasła ze stron do polubienia, albo zainteresowania. Wszelka inna aktywność będzie dostępna zgodnie z ustawieniami np. dla znajomych.

Szkoda, że nie da się całkiem schować tablicy...
          • silje123 Re: Facebook - jak zablokować tablicę 11.10.11, 02:49
            Czyli nie można nic zrobić, żeby całkowicie ukryć swoją tablicę, tak jak kiedyś? Musi być jakiś sposób, bo czasami wchodzę na profile innych osób, których tablice są w całości niewidoczne. Na mojej tablicy osobom nieznajomym pokazują się niektóre znaczniki "lubię to" i odpowiedzi na pytania. Istnieje może jakiś sposób na ich ukrycie?
            • Gość: gosc Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: *.internetia.net.pl 08.11.11, 11:17
              Znaczniki lubie to mozna ukryc.
              ustawienia prywatnosci->edycja profilu->ulubione zajecia i zainteresowania (strzalka obok wybierasz kto ma widziec twoje posty)
              • ygosu Re: Facebook - jak zablokować tablicę 08.11.11, 11:56
                A wie ktos ktora opcja odpowiada za usuniecie powiaomien mailowych? np o dodaniu przez kogos posta?
                • Gość: gosc Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: *.150.32.136.tmi.telenormobil.no 26.02.12, 18:28
                  ustawienia konta->powiadomienia->czestotliwosc wiadomosci e-mail, odznaczasz i przestaje Ci przychodzic cokolwiek na mail-a
              • Gość: Monika Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: 46.227.39.* 18.04.13, 19:53
                a ja mam inny problem. Na mojej tablicy wyswietlają się posty nieznajonych.. Jak zrobić żebym nie musiala juz tego ogladac?
    • Gość: therion widocznosc komentarzy IP: *.Red-81-44-84.dynamicIP.rima-tde.net 08.09.13, 23:49
      Szanowne forum dyskusyjne.
      Czy to w ustawieniach Ogranicz Widocznosc Starych Postow, dokonam ograniczenia widocznosci komentarzy?
      Interesuje mnie wylaczenie ich widocznosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka