Gość: biała_dama IP: *.unknown.vectranet.pl 03.09.11, 11:06 W jaki sposób ukryć Tablicę dla osób wyszukujących mnie na facebooku? Chciałabym żeby nie była widoczna w moim profilu, ale nigdzie nie mogę znaleźć tej opcji. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: .... Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: *.pl 03.09.11, 13:56 konto i ustawienia prywatności Link Zgłoś
Gość: biała_dama Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: *.unknown.vectranet.pl 04.09.11, 16:37 Nie mogę tam znaleźć ustawień dotyczących Tablicy. Nie wiem też jak można usunąć poszczególne zainteresowania,które zostały wcześniej dodane. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 17:28 forum.gazeta.pl/forum/w,34,128521191,128525084,Re_Facebook_jak_zablokowac_tablice.html Link Zgłoś
Gość: ff Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: *.nask.waw.pl 09.09.11, 10:48 Po ostatnich zmianach juz nie mozna po prostu zablokowac tablicy, mozna poszczegolne informacje. Ale moze ktos jednak wie, gdzie została ukryta ta opcja?? Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: *.nplay.net.pl 08.10.11, 15:59 Konto -> ustawienia prywatności -> Ogranicz grono odbiorców starszych postów (Zarządzaj widocznością starszych postów) -> Ogranicz widoczność starych postów. Widoczne będzie tylko to, co się kliknie "lubię to" jak hasła ze stron do polubienia, albo zainteresowania. Wszelka inna aktywność będzie dostępna zgodnie z ustawieniami np. dla znajomych. Szkoda, że nie da się całkiem schować tablicy... Link Zgłoś
silje123 Re: Facebook - jak zablokować tablicę 11.10.11, 02:49 Czyli nie można nic zrobić, żeby całkowicie ukryć swoją tablicę, tak jak kiedyś? Musi być jakiś sposób, bo czasami wchodzę na profile innych osób, których tablice są w całości niewidoczne. Na mojej tablicy osobom nieznajomym pokazują się niektóre znaczniki "lubię to" i odpowiedzi na pytania. Istnieje może jakiś sposób na ich ukrycie? Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: *.internetia.net.pl 08.11.11, 11:17 Znaczniki lubie to mozna ukryc. ustawienia prywatnosci->edycja profilu->ulubione zajecia i zainteresowania (strzalka obok wybierasz kto ma widziec twoje posty) Link Zgłoś
ygosu Re: Facebook - jak zablokować tablicę 08.11.11, 11:56 A wie ktos ktora opcja odpowiada za usuniecie powiaomien mailowych? np o dodaniu przez kogos posta? Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: *.150.32.136.tmi.telenormobil.no 26.02.12, 18:28 ustawienia konta->powiadomienia->czestotliwosc wiadomosci e-mail, odznaczasz i przestaje Ci przychodzic cokolwiek na mail-a Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Facebook - jak zablokować tablicę IP: 46.227.39.* 18.04.13, 19:53 a ja mam inny problem. Na mojej tablicy wyswietlają się posty nieznajonych.. Jak zrobić żebym nie musiala juz tego ogladac? Link Zgłoś
Gość: therion widocznosc komentarzy IP: *.Red-81-44-84.dynamicIP.rima-tde.net 08.09.13, 23:49 Szanowne forum dyskusyjne. Czy to w ustawieniach Ogranicz Widocznosc Starych Postow, dokonam ograniczenia widocznosci komentarzy? Interesuje mnie wylaczenie ich widocznosci. Link Zgłoś