Dodaj do ulubionych

Demo: Forza Motorsport 3

24.09.09, 12:27
Jakoś nie widzę u siebie tego demka uncertain A co mi tam, i tak mam Silvera więc dodatkowy tydzień czekania uncertain
Obserwuj wątek
    • kimsim Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 12:34
      posiadacze xboxa proszę wpiszcie swoje wrażenia po odpaleniu demka. bardzo ciekawy jestem.
    • biom3dic Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 12:41
      Kurde ja dopiero bede mial mozliwosc wieczorem pograc w demko
    • bigddaddyy Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 12:43
      dopiero wieczorem obczaje demo ale ludzie na zagranicznych forach latają po suficie w domu smile podobno grafika i model jazdy nie do pobicia smile
    • fuudimitzu Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 12:51
      Przydałby się ktoś kto posiada obie konsolę, i ma GT5P do porównania oprawy graficznej. Jest ktoś taki? smile
    • powercontrols Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 12:53
      fuudimitzu: po pracy sciagne i dam Ci znac. Nie ukrywam, ze z tego co widzialem i czytalem (Eurogamer, NEO+) zapowiada sie graficzny sredniak.
    • a-r-t-i Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 12:56
      właśnie się zasysa. Teraz jeszcze tylko jakies 20-30 minut i będzie na dysku.
    • mm-gl Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:03
      @powercontrols - graficzny średniak? - hehe dobre, jak tak to na ocenę dobra zasługują tylko rendery a na bardzo dobrą po prostu rzeczywisty film.
    • allmarkpl Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:07
      I co wam przyjdzie z tego porównania? Kto ma X360 kupi Forze, kto ma PS3 kupi GT5 (jak wyjdzie), a czas zmarnowany na głupie kłótnie i powiększanie swojego e-penisa tym gdzie widać więcej szwów na skórzanej tapicerce lepiej przeznaczyć na cieszenie się samą grą (albo innym tytułami)...
    • froniupl Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:08
      www.gamersyde.com/news_forza_motorsport_3_demo_up-8566_en.html

Powyżej nie zretuszowane screeny od M$ i grafika szału nie robi a wręcz jest średnio ale nie to jest chyba najważniejsze w tej grze smile
    • biom3dic Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:11
      Prawdziwego fana Forzy nie obchodzi czy grafa jest lepsza niz w GT5 i czy jest fotorealistyczna, FM2 mialo gorsza od niektorych racingow w tym samym okresie jak wychodzila i tak je bila o glowe, wazna jest tylko rozgrywka i jakie daje mozliwosci smilePozdro dla calej ekipy z Live ktora na pewno teraz zasysa demko
    • irneriusz Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:12
      Nie chce sie klocic, ale juz nawetw neo pisza, ze demo wyglada gorzej od prologue pod wzgledem graficznym. Mnie to jakos za bardzo nie interesuje porownamy w przyszlym roku (w marcu? czerwcu? moze wrzesien)
      Zapomnialem dodac, neo to oczywiscie faszyzujace czasopismo na uslugach plajslejwow
    • biom3dic Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:15
      po sceenach na gamersyde jak dla mnie wystarczy smile wiecej nie potrzebuje wodortryskow smilegameplay gameplay gameplay i sie zaloze ze prawdziwy fan GT tez tak smao powie ze dla niego glownie gameplay jest wazny anie ile spawow widac na blaszce
    • juggernaut87 Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:16
      Po 30 minutach mam 3 % Forzy tongue_out
      Jeśli to kogoś interesuje to Game demos -> Browse -> Action Adventure znajdziecie DEMO BRUTAL LEGEND (konto USA )
    • rokipat Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:25
      @juggernaut87 A ja po dwoch minutach mam juz 25%. Zaraz zrobimy test smile
    • bigddaddyy Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:28
      @irneriusz - wszedłem na neo jest news o demi ale nic nie pisze o poziomie graficznym, za to ludzie na forach potwierdzają że bije na głowę gt5p smile to mi wystarczy
    • xbot-0 Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:29
      Na zdjęciach z gamersyder paskudnie to wygląda
    • brutetzki Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:30
      Więc grafika już nie jest ważna? A to coś nowego.
    • xbot-0 Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:30
      bigddaddyy bije na głowe? CHyba tobie bije, bo trzeba być slepym zeby nie widzieć przewagi GT5 pod względem grafiki i twoje płącze nic tu nie dzadzą
    • biom3dic Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:33
      jak sie robilo zrzuty z FM2 to screeny zawsze byly gorszej jakosci nie wiem dlaczego, tak jakby mialy zbyt mala rozdzielczosc pewnie w tym przypadku tak samo jest
    • jamaniek Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:36
      biom3dic--> Nie na gamersyde.

"wszedłem na neo jest news o demi ale nic nie pisze o poziomie graficznym"
      Żeś się popisał. Hahaha big_grin
    • maxiu666 Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:43
      Dlaczego w tym demie siedzimy tak nisko i blisko kierownicy? Krasnal kierowca? nie podoba mi sie takie ustawienie kamery. Graficznie az bije plastikiem po oczach przez to ze porzadnie nie potrafia oddac wygladu lakieru bo modele aut wygladaja poprawnie brak zastrzezen. Trasa cienka malo opcji ustawien. Demo Forzy 2 bylo ciekawsze..
    • a-r-t-i Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:44
      ja miałem po jakiś 15 minutach. Już jestem po pierwszym wyscigu. Czad
    • xbot-0 Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:46
      Właśnie ograłem demo. Słaba grafika nawet bardzo jak na dzisiejsze standardy, no i te ząbki na krawędziach biją po oczach.
    • biom3dic Re: Demo: Forza Motorsport 3 24.09.09, 13:48
      no ja pisalem o screenach na gamersyde , ktore widzialem i pisalem ze mi to wystarczy jako grafa, mi wodotryskow nie potrzeba i tak to tylko screeny, jak powyzej pisalem grafa z FM2 inaczej prezentuje si eniz z zrutow kotre sa gorszej jakosci. I o Neo nie pisalem tylko inny kolega wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka