da.killa Re: Wasze strony - pochwalcie sie 27.03.04, 00:47 Dopiero co ukończona - jeszcze lakier nie wysechł. :) www.golf.bki.pl a druga w stopce - innymi nie ma się co chwalić, bo to sprzed nawrócenia się na poprawny kod :) da.killa Odpowiedz Link
ted.allrightsreserved Re: Wasze strony - pochwalcie sie 27.03.04, 20:12 moja tez jeszcze swieza kod balaganiarski, ale dziala wiec pewnie ciezko bedzie z dopieszczaniem :) www.rachmistrz.net/ Odpowiedz Link
gooser Re: Wasze strony - pochwalcie sie 05.05.04, 17:10 www.skrzymek.kgb.pl/ na wierzchu nie wiele ale jak ktoś zna hasło ... :] podobno wybrałem najlepszy sposób zabespieczenia hasłem bez użycia baz danych :] jak sie komu nudzi to są 3 etapy żeby hasło zdobyć :] miłej zabawy :] -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- gOOser® Hacking is not for Fun - Hacking is for Knowledge! Odpowiedz Link
mateuszchol Re: Wasze strony - pochwalcie sie 29.05.05, 15:44 Widzę, że tendencja jest taka: "no dobra, ale ostrzegam, że nie jest idealna". Nie będę sie wyłamywał: mateusz.arkiva.pl A to "dzieło" z ostatnich 2 dni, a więc naprawdę może zawierać błędy (ten sam link w sygnaturce): mailgate.arkiva.pl Odpowiedz Link
tomekxx13 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 17.01.12, 10:35 ekolizje.pl - to taka moja mala strona Odpowiedz Link
emerty12 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 23.10.12, 11:45 Mój blog - ambitnypartner.pl/ Odpowiedz Link
kosmosnews Re: Wasze strony - pochwalcie sie 24.10.12, 00:59 ja zapraszam na moje 2 stronki: www.kosmosnews.pl i www.hackwars.pl Odpowiedz Link
trojano Re: Wasze strony - pochwalcie sie 21.09.05, 02:01 chyba zarty z tym hasłem. jest w źródle :P Odpowiedz Link
sith_df Re: Wasze strony - pochwalcie sie 24.06.06, 07:46 www.sith.hk.pl - narazie nic niema, ale niebawem cos sie pojawi:) Proponuje narazie zajrzec do dzialu download. Odpowiedz Link
frant3 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 27.07.06, 18:57 Troszkę obsceniczna strona satyryczna: www.frant.tivi.pl Odpowiedz Link
pemekkkkk Re: Wasze strony - pochwalcie sie 01.12.06, 22:15 system-radom.republika.pl zapraszam do odwiedzin i krytyki :] Odpowiedz Link
timoneq Re: Wasze strony - pochwalcie sie 22.11.08, 23:12 szukaj.czest.pl wyszukiwarka regionalna działa podobnie do google ale... Odpowiedz Link
timoneq Re: Wasze strony - pochwalcie sie 21.06.13, 16:11 pisałem kilka lat tmu na forum teraz nowa strona xn--infogieda-wub.pl/index.php?strona=aliasy xn--infogieda-wub.pl/ autosurfs.pl/ Odpowiedz Link
antry-kot Re: Wasze strony - pochwalcie sie 10.06.09, 23:41 www.galeriawitryn.pl - świeżynka :) Odpowiedz Link
elaswiat Re: Wasze strony - pochwalcie sie 03.11.09, 12:15 Zapraszam na: www.robotki.bee.pl Baaaardzo praktyczna stronka, szczególnie o tej porze :) Odpowiedz Link
conex Re: Wasze strony - pochwalcie sie 28.01.10, 12:55 Świetnie :) A jaki fajny CMS :) Jednak JOOMLA! jest The best :) Mogłaś jedynie ładniejszą templatkę dobrać, bo ta jest standardowo w każdej sciągniętej paczce joomla :) Ale gratuluję pomysłowości :) Odpowiedz Link
michal88a Re: Wasze strony - pochwalcie sie 27.04.10, 21:22 Moja nowa strona www. Zapraszam. Bardzo stare gry do pobrania całkowicie za darmo. Odpowiedz Link
oldbastard Re: Wasze strony - pochwalcie sie 04.09.10, 17:48 conex napisał: > Świetnie :) > A jaki fajny CMS :) > Jednak JOOMLA! jest The best :) A ja tam wole Drupala :P Odpowiedz Link
bazooka_joe www.nelunia.pl 28.03.07, 23:37 Na wierzchu całkiem sporo, a w środku jeszcze więcej - coś dla zinternetyzowanych tatusiów. Stronka poświęcona mojej córce, ale tatowie również coś tam znajdą... Chętnie przyjmę jakąś konstruktywne uwagi i opinie. Do zob@czenia. www.nelunia.prv.pl/ Odpowiedz Link
thomeck55 Re: www.nelunia.pl 23.08.08, 14:24 Zapraszam do dodania Waszych stron do katalogu stron www.katalog.biznet.easyisp.pl co zwiększy ich pozycję w google i zaowocuje większą iloscią odwiedzających. Życze sukcesów w tworzeniu stron Odpowiedz Link
bdg78 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 12.08.14, 11:03 Tanie strony www www.arwel.pl katalog stron www www.katalog.arwel.pl internetowy komis sukien ślubnych www.sukienslubnych.pl www.suknieslubne-komis.pl Odpowiedz Link
antry-kot Re: Wasze strony - pochwalcie sie 10.06.09, 23:44 świetna grafika rachmistrza:) flashowy baner - bardzo interesujacy Odpowiedz Link
mitoogorkach Re: Wasze strony - pochwalcie sie 03.06.11, 01:53 no nie powiem formularz nie zacheca do kontaktu. Prosty przyklad napisz sie chwile i wpisz zly kod obrazka - do poprawy ;-) Odpowiedz Link
nasan Re: Wasze strony - pochwalcie sie 24.06.11, 19:07 Przeszla validacje. Gratuluje. To rzadkosc na polskich stronach. Odpowiedz Link
lookazme www.asimo.pl 09.05.06, 08:49 Strona o robotach, automatach i nie tylko.. :) www.asimo.pl Odpowiedz Link
us_market Bezwstydna komercja + przyjemności 26.11.06, 19:39 Mały biznesik + wspomnienia z ostatnich wakacji!! Odpowiedz Link
brittany82 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 05.03.07, 14:53 Wszystkich nie będę wypisywać, bo jest ich trochę i spis większości z nich znajduje się na stronie www.lexy.kom.pl/projekty.html Strony, nad którymi ostatnio pracuję to: www.lexy.kom.pl/blog/ www.angielski.nauczaj.com www.korepetycje.nauczaj.com - czeka na przebudowę :) www.cae.nauczaj.com - powstaną jeszcze strony o FCE i CPE, wraz z angielskimi wersjami Odpowiedz Link
vitusxxl Re: Wasze strony - pochwalcie sie 20.04.07, 00:15 a co sadzicie o mojej stronce? www.isabel7.pl Odpowiedz Link
vintec Re: Wasze strony - pochwalcie sie 28.05.07, 10:48 Strona chyba ju nie dziala przynajmniej mi sie nie otwiera Odpowiedz Link
mateuszek789 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 24.07.09, 23:54 Katalog najlepszych blogów - tematyczny spis blogów i fotoblogów: Najlepsze-Blogi.pl - pierwszy katalog blogów z podziałem na kategorie tematyczne. Celem katalogu jest zebranie adresów najciekawszych polskich blogów. W katalogu znajduje się ponad 300 podkategorii przydzielonych do 30 tematycznych kategorii, zapewnia to przyjazne poruszanie się oraz wyszukiwanie interesujących nas blogów. Zaletą katalogu jest to, że znajdują się tylko wartościowe blogi - nie musisz obawiać się o SPAM. Prowadzisz bloga? Dodaj go do listy najlepszych blogów i otrzymaj wyróżnienie! Pozostałych zachęcamy do oglądania, czytania oraz oceniania blogów. Bądź na czasie - Czytaj blogi! Zapraszamy do korzystania! Każdy znajdzie coś dla siebie. najlepsze-blogi.pl - Strona główna najlepsze-blogi.pl/mapa-katalogu.html - Spis kategorii Zapraszam Odpowiedz Link
krzysiuus Re: Wasze strony - pochwalcie sie 21.05.10, 21:32 www.webaukcje.info szablonu aukcji allegro Odpowiedz Link
andraszp Re: Wasze strony - pochwalcie sie 25.11.12, 11:11 Nieprzyzwoicie skuteczne szablony allegro. Polecam tą stronę: web-aukcje.pl albo: web-aukcje.pl/index.php/poradniki/darmowe-szablony-allegro gwarantowany szybki hosting grafik szablonu, panelik aukcji - miodzio i wiele innych ciekawych plikow Odpowiedz Link
ministerstwoarchitektury Re: Wasze strony - pochwalcie sie 18.01.12, 20:25 [url]www.ministerstwoarchitektury.pl[/url] Odpowiedz Link
1brunatny Re: Wasze strony - pochwalcie sie 13.02.14, 20:18 Najlepsze forum wielotematyczne dyskusyjne w Polsce dla nastolatków, młodzieży i dorosłych. Humor, gry online, gierki słowne, blogi i czat czekają na Ciebie! forumeria.pl - Najlepsze forum w Polsce dla każdego. Odpowiedz Link
1brunatny Re: Wasze strony - pochwalcie sie 13.02.14, 20:18 Witam. Chciałbym zaprezentować Wam stronę Szkoły językowej Moniki Bujak w Lubinie. Tania i profesjonalna nauka j. angielskiego dla każdego. Oto strona -> nauka-angielskiego.com - nauka angielskiego lubin Profesjonalna i tania nauka angielskiego w Lubinie. Korepetycje z angielskiego dla każdego i na każdym poziomie. Miła kadra. Odpowiedz Link
1brunatny Re: Wasze strony - pochwalcie sie 13.02.14, 20:19 Witamy i zachęcamy do odwiedzin w naszym serwisie. Serwis firmywlubinie.pl jest katalogiem zawierającym informacje, oferty firm, instytucji i przedsiębiorstw powiatu Lubińskiego, Głogowskiego, Legnickiego i Polkowickiego. Miasto Lubin jak i cały powiat Lubiński daje bardzo duże możliwości rozwoju. W chwili obecnej jesteśmy w trakcie ciągłego pozyskiwania nowych firm do katalogu. W związku z tym zapraszamy firmy, przedsiębiorstwa, zakłady do zamieszczenia swojej oferty. Jest to dla nas bardzo istotne, ponieważ Państwa zainteresowanie serwisem pozwoli nam stworzyć praktyczną bazę informacji o firmach i instytucjach w powiecie Lubińskim i nie tylko. Zapraszamy na portal firmywlubinie.pl - Firmy w Lubinie - Darmowy katalog firm i fachowców z Lubina, Polkowic, Legnicy i Głogowa. Masz firmę? Dołącz do bazy firm Lubina i okolic. Odpowiedz Link
malachm Re: Wasze strony - pochwalcie sie 05.06.14, 15:30 Strona i blog, na którym będą opisywane porady związane z WordPressem. Zachęcam do zaglądania www.malachowski.co.uk Odpowiedz Link
e-gamecenter Re: Wasze strony - pochwalcie sie 19.02.23, 11:01 egamecenter.online/ Dopiero co powstała. Jest to strona z grami online. Znajdują się tu także gry flash. Wchodźcie i zagrajcie. Odpowiedz Link
paszczi Re: Wasze strony - pochwalcie sie 13.07.04, 20:38 pewnie mi sie oberwie.. (intensywne graficznie) - www.dkfmarcello.com - www.bc.com.pl Odpowiedz Link
dzidecka Re: Wasze strony - pochwalcie sie 17.07.04, 13:42 to ja się stronkami męża pochwale. ja się dopiero od niego ucze :) www.super-nowa.com www.zamek.mordor.prv.pl www.julinka.prv.pl Odpowiedz Link
morpheus2003 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 20.07.04, 11:12 www.ligieuropy.prv.pl - ciekawe zestawienia dotyczące piłkarskiej Europy. Raj dla prawdziwego kibica. Zapraszam!! Odpowiedz Link
bielecki1 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 21.07.04, 14:57 www.m.bielecki.prv.pl www.bielecki.inten.pl www.parkwodnymoczydlo.prv.pl www.beautyandfit.prv.pl ostatnia właśnie przygotowywana więc będzie przerobiona jeszcze m_bielecki@o2.pl Odpowiedz Link
frida7 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 18.05.05, 18:25 nie wiem czy cie to interesuje, ale na stronie www.beauty... masz bledy ortograficzne, np skorzystania, wyborze pisze sie przez "rz". pozdrawiam. ps. to tylko przyklady i tylko z tej strony, a nie pelna korekta:) Odpowiedz Link
ciarek Re: Wasze strony - pochwalcie sie 24.07.04, 03:57 Moja pierwsza strona: Linkowisko Arkads Pozdrawiam Odpowiedz Link
pash Re: Wasze strony - pochwalcie sie 26.11.06, 19:50 W komunikatorach nie masz Skype'a, szkoda:-( Odpowiedz Link
misuni Re: Wasze strony - pochwalcie sie 18.10.09, 22:04 Miałem pomysł ,zleciłem wykonanie strony co wyszło zobaczcie .Macie sugestie ,pomysły -kombinuje.pl Odpowiedz Link
robinion Re: Wasze strony - pochwalcie sie 27.07.04, 20:57 rotf.w.interia.pl i jestem z niej dumny bo jest nie tylko dobrze zrobiona, ale i jest ma też inny cel niż tylko łechtanie włąsnego ego ;) Odpowiedz Link
webminister Re: Wasze strony - pochwalcie sie 28.07.04, 11:10 to zadrosc - nawet "dzieciaki" stronki cool potrafia wyjechac: www.3a.cool.wiara.xx.pl/ :D Odpowiedz Link
creativetomek Re: Wasze strony - pochwalcie sie 11.01.13, 00:50 zapraszam, dużo informacji o bezpieczeństwie w sieci generator-hasel.pl/ Odpowiedz Link
dzondou Re: Wasze strony - Portal Miejski Żary 29.07.04, 00:27 zary.zagan.org strona Portalu Miejskiego Żary, nie stworzona przezemnie, acz prowadzona, zapraszam do odwiedzin również strone prywatną z humorem i resztą nszall.zary.com.pl Odpowiedz Link
daniel_koperniak Danny-Design - Zapraszam 05.12.06, 15:22 Zapraszam do odwiedzania mojej strony! Poświęcona jest projektowaniu stron WWW. oto adres: danny-design.info Odpowiedz Link
melampus Re: Wasze strony - pochwalcie sie 29.07.04, 12:37 Moja strona www.ratujzdrowie.republika.pl ma charakter instrumentalny a nie fomalny - wiec zapraszam wszystkich do akcji wywarcia nacisku w sprawie służby zdrowia... Odpowiedz Link
monitors1 www.ingrid.wot.pl 21.12.04, 08:38 MAM STRONKĘ O IN-GRID ALBERINI. WCHODZCIE, A PRZY OKAZJI WPISZCIE SIE DO KSIEGI GOSCI! WWW.INGRID.WOT.PL - WSZYTSKO NA TEMAT IN-GRID, JEZELI MACIE JAKIES FOTY, KTORYCH NIE MA NA TEJ STRONCE, PRZYSYLAJCIE MI NA ADRES karttika@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
kierovca Re: Wasze strony - pochwalcie sie 25.12.04, 02:03 Moja pierwsza strona zrobiona we flashu. Jak dla mnie do bani www.spec.krakow.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
szczurek1983 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 29.05.05, 19:07 To czy ta strona jest ladna, nie bede sie wypowiadac. Rzecz gustu. Jednak po co bylo do tego flasha uzywac jak tam dhtml by wystarczyl. Odpowiedz Link
woldies Re: Wasze strony - pochwalcie sie 11.01.05, 05:17 mała próba zrobienia stronki z przeznaczeniem dla użytkowników mojego lana Odpowiedz Link
woldies Re: Wasze strony - pochwalcie sie 11.01.05, 05:18 no tak nie podałem adresu hihihi www.woldies.republika.pl Odpowiedz Link
tanatos_mt Proszę o komentarze, szczególnie o te krytyki. 21.02.05, 22:21 Bardzo proszę o komentarze, co do mojej strony, szczególnie o te krytyki. Podkreślam tylko, że mam 14l.Ale za to wszystko na tej stronie jest tylko i wyłącznie mojej roboty. Oto adres: www.tanatos.mt.prv.pl/ Odpowiedz Link
frant3 Re: Proszę o komentarze, szczególnie o te krytyki 08.08.06, 18:21 Na stronie napisałeś, że masz 16 lat. Który tekst albo animację Flash sam wymyśliłeś?! U mnie w Operze nie działaja zdjęcia - Error 404. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link
ancka77 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 01.03.05, 09:25 Witam , ja rowniez naleze do poczatkujacych i lubiacych bawic sie w webmastera :)oto moje dziela 1. strona z zyczeniami na wszystkie okazje www.zyczymy.republika.pl/ 2. strona z tysiacem gifów www.gifs.end.pl/ 3. strona z wierszykami dla dzieci www.patrycjapoplawska.republika.pl/ Pozdrawiam i zapraszam na moje stronki. Odpowiedz Link
jizah Re: Wasze strony - pochwalcie sie 20.04.05, 21:56 ASTROMANIAK - www.astronomia.thc.net.pl Odpowiedz Link
kocibrzuch Re: Wasze strony - pochwalcie sie 21.04.05, 11:12 www.republika.pl/silva_rerum/ Odpowiedz Link
chopinnn Re: Wasze strony - pochwalcie sie 23.04.05, 23:57 trochę lamerskie no ale każdy kiedyś zaczynał (w szczególności teksty), w ramach promocji www.blok.emil.tnp.pl Odpowiedz Link
pawelrog Re: Wasze strony - pochwalcie sie 26.04.05, 16:11 Portal ECHONET . Informacje z kraju i ze świata , kurs walut , przegląd prasy , ogrodnictwo , 30 ton lista przebojów i wiele innych działów . Serdecznie zapraszamy . www.echonet.republika.pl Odpowiedz Link
mikkiania Re: Wasze strony - pochwalcie sie 16.05.05, 21:26 to moich dziewczynek:) robiona samodzielnie:))) pozdrowienia mikkiania <http://zeus.polsl.pl/~stemar/> Odpowiedz Link
versal1 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 17.05.05, 12:15 Wprawdzie niejest to strona mojego autorstwa, ale fajny sklepik z upominkami: arka.abc24.pl Odpowiedz Link
mordziak666 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 18.05.05, 00:27 a co mi tam niech sobie ludzie popatrzą :] bumbum.atspace.com BUM !!! Odpowiedz Link
monitors1 Re: Wasze strony - pochwalcie sie 19.05.05, 14:49 www.ingrid.wot.pl www.k.phpbbweb.com www.mojkot.end.pl Odpowiedz Link
zamek To ja też :) 26.05.05, 10:06 Akademia Muzyczna w Łodzi Państwowa Szkoła Muzyczna w Pabianicach Odpowiedz Link
zamek Pierwszy link już nieaktualny 06.04.06, 01:06 Raz, że się adres nieco zmienił, dwa, że już tam jestem tylko adminem, a projekt zrobił kto inny. Odpowiedz Link
stylarniaart Re: To ja też :) 05.01.21, 20:59 Skutteczne pozycjonowanie: www.stylarniaart.pl Odpowiedz Link