Gość: shj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 15:14 Czy ktoś wie, gdzie jest zlokalizowane archiwum Microsoft Outlooka w Win'98. Przeinstalowałem na XP i nie mogę znaleźć pliku, może w Program Files, które wywaliłem. :-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: EMILjo Re: archiwum Microsoft Outlooka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.08.04, 15:18 C:\WINDOWS\Dane aplikacji\Identities\{identyfikator usera}\Microsoft\Outlook Express Link Zgłoś
pika17 Re: archiwum Microsoft Outlooka 24.08.04, 15:34 A tak wogule to najlepiej zaznaczyć żeby outlok nie kasował ściągniętych wiadomości, zrobić nowy folder na poczcie i tam przenosić ważne listy a spam sobie ręcznie kasować Link Zgłoś
Gość: Lozik Re: archiwum Microsoft Outlooka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 17:20 C:\WINDOWS\Dane aplikacji\Identities\{identyfikator użytkownika} \Microsoft\Outlook Express Link Zgłoś
adamuss Re: archiwum Microsoft Outlooka 24.08.04, 17:48 Masz na myśłi OutlookExpress'a? Jeśli tak, to ścieżkę do archiwum podali przedmówcy. Drugi sposób to odszukanie plików z rozszerzeniem .dbx - w nich OE przechowuje wiadomości. Jeśli koniecznie musisz korzystać z OE do archiwizacji wiadomości i ustawień polecam genieSoft Outlook Express Backup - do pobrania tutaj: www.genie-soft.com/products/oeb/download.html Jeśli jednak dopuszczasz myśl :-)) o zmianie klienta poczty, przyglądnij się TheBat! - naprawdę wart polecenia. Link Zgłoś