Dodaj do ulubionych

Pytanie do użytkowników Firefoxa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:51
Od kilku dni używam Firefoxa.
Czy mażna w nim ustawić by pobieranie plików z sieci możliwe było za pomocą
innego programu np. Download Expressa itp.
A może jest jakiś inny do tej przeglądarki, bo ten 'wbudowany" strasznie wolno
pobiera, zaczyna 100 ileś Kb/s i zaraz spada poniżej 90! a nawet pobierał z
prędkością 9Kb/s.
Dzięki za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: caroll Re: Pytanie do użytkowników Firefoxa IP: *.toya.net.pl 11.03.05, 20:02
      Zainstaluj dodatek, do którego link poniżej. Nawiasem mówiąc warto przejrzeć
      bazę dodatków - coś zawsze może się przydać.
      www.mozillapl.org/katalogi_i_bazy/baza_dodatkow/rozszerzenia/zewnetrzne_programy/flashgot
      • Gość: caroll Re: Pytanie do użytkowników Firefoxa IP: *.toya.net.pl 11.03.05, 20:06
        Oczywiście nie muszę Ci przypominać, że powinieneś mieć zainstalowany program,
        za pomocą którego chcesz ściągać. Osobiście polecam FlashGeta1.65
        • Gość: raptus Re: Pytanie do użytkowników Firefoxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 20:15
          Wielkie dzięki!!
          Byłem na tej stronie tych rozszerzeń i zainstalowałem.
          Ja używałem Download Expressa.
          Muszę teraz znależć gdzie tu można go wskazać.
        • Gość: raptus Re: Pytanie do użytkowników Firefoxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 20:26
          Gość portalu: caroll napisał(a):
          Osobiście polecam FlashGeta1.65

Gdzie go można pobrać?
          Czy jest darmowy?
          Niestety Expresa na liscie dostęnych niema!
          • Gość: caroll Re: Pytanie do użytkowników Firefoxa IP: *.toya.net.pl 11.03.05, 20:28
            Zaraz poszukam...Używam go już tak dawno, że nie pamiętam już, gdzie jest. Chwila...
            • Gość: caroll Re: Pytanie do użytkowników Firefoxa IP: *.toya.net.pl 11.03.05, 20:36
              Mam. Strona domowa.Możesz go używać za darmo, ale trzeba wówczas oswoić się z
              banerem reklamowym.Rejestracja(lub inna popularna metoda) to leczy.Nie pamiętam,
              czy nie występuje on (flashget) jako jedna z głównych wtyczek firefoxa. Nie
              zajrzałem, nie pamiętam. Acha, możesz w nim wybrać język polski.
              www.amazesoft.com/
              • kosmos_b Re: Pytanie do użytkowników Firefoxa 11.03.05, 20:45
                Czy aktualne wersje FlashGeta nadal zaśmiecają system szpiegami po każdym
                uruchomieniu programu?
                • Gość: caroll Re: Pytanie do użytkowników Firefoxa IP: *.toya.net.pl 11.03.05, 21:04
                  Jasne. Ale i tak jest to w tej chwili najlepszy downloader. Pozbądź się
                  banerka(nie mogę wskazać jak)i używaj do woli. I oby tylko takich szpiegów
                  wyłapywać - te nie są groźne.
                  A przy okazji - w poprzednim poście naplotłem głupstw - flashget nie jest
                  wytczką firefoxa - wtyczka, owszem jest, ale do Mozilli Suite. Za oczywistą
                  pomyłkę przepraszam wszystkich zainteresowanych, chwilowo pomieszały mi się
                  programy.
                  I używajcie bez obaw flashgeta - to naprawdę dobry program. Pozdrawiam.
                  • kosmos_b Re: Pytanie do użytkowników Firefoxa 11.03.05, 21:08
                    A to dziękuję, pozostanę przy FDM. Jednak jest free i bez szpiegów a ja na
                    szczęście nie mam zbyt dużych wymagań. Pozdr.
                    • Gość: caroll Re: Pytanie do użytkowników Firefoxa IP: *.toya.net.pl 11.03.05, 21:14
                      Nie wiesz, jak to zlikwidować? Nie mów! Ja używam program od ponad 2 lat i
                      zapewniam Cię - nie mam ŻADNYCH szpiegów!
                      • Gość: Do caroll Re: Pytanie do użytkowników Firefoxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 14:54
                        FlashGet jest najlepszy z kilku jakie testowałem.
                        Jeszcze raz Wielkie dzięki.
    • Gość: raptus Re: Pytanie do użytkowników Firefoxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:16
      A może ktoś używa Download Accelerator Plus?

• Gość: raptus Re: Pytanie do użytkowników Firefoxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:26
        Nie dałem linka
        www.speedbit.com/DAP7/Default.asp?
    • Gość: Kapiszon Re: Pytanie do użytkowników Firefoxa IP: 80.51.233.* 11.03.05, 21:47
      A popróbuj sobie Net Transportera:
      www.xi-soft.com/default.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka