Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:41 mógłby ktośdać mi wskazówki jak sciągnąc program kazaa lub jakiś inny, bo ja nie wiem jak. będę wdzięczna. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ździsiek Re: program do ściągania filmów i muzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:48 ja tam nie wiem Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: program do ściągania filmów i muzyki IP: *.toya.net.pl 26.03.05, 19:38 nie pomagamy w piractwie Link Zgłoś
Gość: zorba Re: program do ściągania filmów i muzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:58 do niktabc ściąganie muzyki na własny użytek to nie jest piractwo. Nie wiesz o tym? Piractwem jest rozpowszechnianie tego w celach zarobkowych. Poczytaj sobie, zanim coś napiszesz. Link Zgłoś
Gość: feliks Re: program do ściągania filmów i muzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:07 czesc poradze ci tak : wpisz w wyszukiwarce -kazaa lite rewolucja -to polska wersja i bardzo łatwa w obsłudze. wejdź w dzial pomoc -bardzo ładnie jest opisane- kazaa głownie polecam do sciągania muzyki -szybko i wybór Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: program do ściągania filmów i muzyki IP: *.toya.net.pl 26.03.05, 21:41 zalezy według jakiego prawa?? Sciąganie to nie piractwo? Posiadanie na włąsny użytek nie ale ściąganie?? zależy od interpretacji przepisów!!! Link Zgłoś
filu667 Re: program do ściągania filmów i muzyki 28.03.05, 19:33 a co?? niech dziewczyna ma - niech ściąga jak chce... ściągnij sobie eMula plus v1o (pewnie teraz wszyscy na mnie sie narzucą) ale sam go mam i nie ma żadnych problemów a ściagnąć możesz wpisująć tego eMula w google i tam downloady beda Link Zgłoś
Gość: km Re: program do ściągania filmów i muzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 19:52 nowe.pl/modules/mydownloads/singlefile.php?cid=15&lid=74www.nowe.pl Link Zgłoś