Dodaj do ulubionych

program do ściągania filmów i muzyki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:41
mógłby ktośdać mi wskazówki jak sciągnąc program kazaa lub jakiś inny, bo ja
nie wiem jak. będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: ździsiek Re: program do ściągania filmów i muzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:48
      ja tam nie wiem
      • Gość: niktabc@vp.pl Re: program do ściągania filmów i muzyki IP: *.toya.net.pl 26.03.05, 19:38
        nie pomagamy w piractwie
        • Gość: zorba Re: program do ściągania filmów i muzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:58
          do niktabc
          ściąganie muzyki na własny użytek to nie jest piractwo. Nie wiesz o tym?
          Piractwem jest rozpowszechnianie tego w celach zarobkowych. Poczytaj sobie,
          zanim coś napiszesz.
          • Gość: feliks Re: program do ściągania filmów i muzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:07
            czesc
            poradze ci tak : wpisz w wyszukiwarce -kazaa lite rewolucja -to polska wersja i
            bardzo łatwa w obsłudze.
            wejdź w dzial pomoc -bardzo ładnie jest opisane-
            kazaa głownie polecam do sciągania muzyki -szybko i wybór
            • Gość: niktabc@vp.pl Re: program do ściągania filmów i muzyki IP: *.toya.net.pl 26.03.05, 21:41
              zalezy według jakiego prawa?? Sciąganie to nie piractwo? Posiadanie na włąsny
              użytek nie ale ściąganie??
              zależy od interpretacji przepisów!!!
              • filu667 Re: program do ściągania filmów i muzyki 28.03.05, 19:33
                a co?? niech dziewczyna ma - niech ściąga jak chce... ściągnij sobie eMula plus
                v1o (pewnie teraz wszyscy na mnie sie narzucą) ale sam go mam i nie ma żadnych
                problemów a ściagnąć możesz wpisująć tego eMula w google i tam downloady beda
    • Gość: km Re: program do ściągania filmów i muzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 19:52
      nowe.pl/modules/mydownloads/singlefile.php?cid=15&lid=74www.nowe.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka