Dodaj do ulubionych

Ceneo nie publikuje negatywnych opini o sklepach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 20:03
Witam,
Nie bedę sie rozwodził co i jak, bo nie o to chodzi, napisze tylko że
www.ceneo.pl nie publikuje negatywnych opini o sklepach znajdujących sie w
ich wyszukiwarce. Odrazu zaznaczam że nie było ani jednego słowa obraźliwego
czy wulgarnego, poprostu prywatna opinia o sklepie max24.pl. Niestety ceneo
ich poprostu nie publikuje - dlaczeo? Oto jest pytanie?
Obserwuj wątek
    • alex2222 Re: Ceneo nie publikuje negatywnych opini o sklep 21.01.07, 20:20
      odpowiedź jest prosta-tego rodzaju portale żyją z tych sklepów.
      sklep płaci za każde wejście z portalu,więc po co się narażać?
    • krzysztofsf opineo.pl 21.01.07, 20:46
      Dlatego korzystaj z tego serwisu.
      Jako niezalezny jest podpiety pod skapiec pl
      • moo-ner Re: opineo.pl 03.06.13, 14:01
        Uwaga na opineo.pl!! Na jednym z portali kantorów internetowych zwróciłem uwagę (pomimo pozytywnej opinii o realizacji transakcji), że ceny CHF są wyższe niż w innych kantorach internetowych i na dodatek w BANKACH!! Np. Citibank. I przykra niespodzianka, uznano że wysokość kursów nie podlega krytyce....!! A co jest ważne w kantorach jak nie kurs??!! Poprosiłem moderatora o przegląd odpowiedzi i podjęcie decyzji o publikacji dyskusji oraz ocenę, czy portal kantor internetowy powinien zostać ukarany ujemnymi punktami według reguł opineo.pl. Zadałem sobie trud i sprawdziłem 99% opinii pozytywnych...!!?? Ciekawe prawda!! Coś tu NAPRAWDĘ JEST NIE TAK!! Zastanawiam się, czy mieliście podobne podejrzenia i doświadczenia, przy składaniu opinii i korespondencji z opineo.pl. Chyba założę nowy temat aby się o tym przekonać...
        • Gość: Z dystansem Re: opineo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 23:55
          Ja na stronie opinieo.pl napisałem opinie o dyktafonie firmy Olympus, badziewie, które nagrywa trzaski trzeszczącej dwudzielnej obudowy. Z USB 1.0 z transferem pamięci 7 minut !!!! Wynik, opinia nie została opublikowana. A zrobiłem to po to, aby przestrzec klientów przed podobnymi usterkami z dyktafonem Olympus. Taki nie jest godna zaufania strona opinieo.pl
    • Gość: . a jesteś pewien że to wina ceno z nie max24.pl IP: *.icm.edu.pl 21.01.07, 21:38
      daj linka do max24.pl gdzie jest ta negatywna opinia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka