madziajanowska 23.11.07, 10:57 Mam prośbe ,czy ma ktos piosenki Techno i nowe Patrycji Markowskiej,kasi Cerekwickiej,Szymona Wydry...........i jeszcze jakie kto tylko mA;)////byM BYŁA WDZIECZNA JAK BY MI KTOSPRZYSŁAŁ NA POCZTE :) pZDRAWIAM Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Paweł Re: muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 22:34 Pewnie w EMPIKu mają... Link Zgłoś
arius5 Re: muzyka 23.11.07, 23:50 moze jeszcze nagrac na CD i okladke wydrukowac ? poszukaj sobie na emule, nie widze problemu Link Zgłoś
Gość: kij Re: muzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.07, 21:12 Wiem że zadam idiotyczne pytanie ale się nie znam. Takie ściąganie to jest w Polsce nadal bezpieczne? Myślałem ze już gonią. Link Zgłoś
Gość: k Re: muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 21:41 > Wiem że zadam idiotyczne pytanie ale się nie znam. Takie ściąganie to jest w > Polsce nadal bezpieczne? > Myślałem ze już gonią. Jak sobie ściągniesz trochę muzyki i softu to do kryminału Cię za to nie wsadzą. Oczywiście etycznie to i tak nie do przyjęcia więc musisz sam zdecydować czy zamierzasz piracić czy nie. Ja tego nie popieram. Link Zgłoś
Gość: kij Re: muzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.07, 21:47 Nigdy niczego nie będę ściągał, nie mam nawet czasu oglądać i słuchać tego co mam legalne. Tak tylko pytam bo myślałem że już ostro ściga sie nielegalne Windowsy i ściaganie z sieci. Link Zgłoś
Gość: praktiss Re: muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 21:49 > Nigdy niczego nie będę ściągał, nie mam nawet czasu oglądać i słuchać tego co > mam legalne. Tak tylko pytam bo myślałem że już ostro ściga sie nielegalne > Windowsy i ściaganie z sieci. Musieliby zamknąć pół narodu. Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: muzyka IP: 80.55.125.* 25.11.07, 08:56 nie pół tylko 100% no może z wyjątkiem tych bogatych co uczciwie się dorobili.. he he Link Zgłoś