Gość: anatol Re: Zrobiłem stronę. IP: *.ci.uw.edu.pl 12.08.03, 21:03 Nieco uboga jeśli chodzi o treść. Link Zgłoś
Gość: spyro Re: Zrobiłem stronę. IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 21:41 gandalv napisał: > www.twojamagia.republika.pl jak Wam się podoba bleh... micro$oft i ten jego durny FrontPage ... tfuuu!!! a jesli chodzi o stronke to nie za wiele jest do poczytania :) pzdr. Link Zgłoś
marcin_witkowski Re: Zrobiłem stronę. 13.08.03, 00:43 Gość portalu: spyro napisał(a): > bleh... micro$oft i ten jego durny FrontPage ... tfuuu!!! > a jesli chodzi o stronke to nie za wiele jest do poczytania :) > Rozumiem ze panocek to jest ekstra webmaster, i jedyne w czym tworzy i tworzyl to notatnik nieprawdaz? Link Zgłoś
Gość: spyro Re: Zrobiłem stronę. IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 14:16 marcin_witkowski napisał: > Rozumiem ze panocek to jest ekstra webmaster, i jedyne w > czym tworzy i tworzyl to notatnik nieprawdaz? nie nie jestem "extra webmaster" wogole nie jestem webmaster, poniewaz nigdy nie skonstruowalem zadnej witryny ktora byla by oficjalnie dostepna w internecie. fakt wszelkiej masci dokumenty html z ktorymi mialem do czynienia pisalem recznie w notatniku lub jakims najprostrzym edytorze (zaleznie od systemu). wyrazilem tylko swoje _subiektywne_ zdanie o narzedziu jakiego uzyl gandalv (moze rzeczywiscie niepotrzebnie) PS: tak naprawde jestem tylko krzykatym, zakompleksionym szczeniakiem, bez najmniejszego pojecia o niczym, ktory zawsze i wszedzie znajdzie sposob aby sypnac kilka bluzg w strone MS i ich oprogramowania :P pozdrawiam Link Zgłoś
rzulw Re: Zrobiłem stronę. 14.08.03, 07:44 marcin_witkowski napisał: > Gość portalu: spyro napisał(a): > > > bleh... micro$oft i ten jego durny FrontPage ... tfuuu!!! > > a jesli chodzi o stronke to nie za wiele jest do > poczytania :) > > > > Rozumiem ze panocek to jest ekstra webmaster, i jedyne w > czym tworzy i tworzyl to notatnik nieprawdaz? a Ty uważasz, że extra webmaster tworzy w notatniku ? powodzenia... a co do stronki... spox :) Wit Stwosz nie od razu ołtarze żeźbił :) polecam "Pajączka" www.pajaczek.pl/modules.php?op=modload&name=Subjects&file=index&req=viewpage&pageid=58 Wersja 2000 jest darmowa Link Zgłoś
marcin_witkowski Re: Zrobiłem stronę. 13.08.03, 00:41 Praktycznie nie ma tam nic do poczytania, strona nie zacheca do ponownej wizyty. Więc jeśli chcesz by ktoś znowu wrócił do niej postaraj się o większą zawartość witryny. I dopiero wysylaj calosc na serwer. Ale dopiero to twoje poczatki z tworzeniem stron, tak wiec przyjmij krytyke i bierz sie do roboty. Link Zgłoś
Gość: sogo Re: Zrobiłem stronę. IP: *.lublin.mm.pl 13.08.03, 14:27 ważne, że Tobie się podoba. Zrobisz następną, lepszą, to będziesz widział wady tej, a przy następnej to samo, itd.... Powodzenia!!! Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Zrobiłem stronę. IP: *.visp.energis.pl 13.08.03, 18:07 Nie wiem, nie byłem. Link Zgłoś
Gość: wer Re: Zrobiłem stronę. IP: *.slkc.uswest.net 13.08.03, 18:40 horoskop tylko z 12.08? Link Zgłoś
gandalv Re: Zrobiłem stronę. 14.08.03, 09:30 Gość portalu: wer napisał(a): > horoskop tylko z 12.08? Nie. W zamyśle chciałem(chcę) zrobić stronę na każdy dzień ;) Jest już horoskop na dziś -:) Dzięki. Pozdrawiam Link Zgłoś
we Re: Zrobiłem stronę. 14.08.03, 13:11 Pomysł dobry!!! Na twojej stronie jest trochę mało treści. Dopracuj ją to może będę zaglądała -:) Pozdrawiam Link Zgłoś