Dodaj do ulubionych

Kandydaci SdPl do Sejmu

IP: 81.186.229.* 21.07.05, 00:28
Lista jest interesująca, ale mnie brak na niej mgr Jacka Pelczara. Czy
kandyduje z dalszych miejsc? Sądzę, ze i tak spokojnie(?!) zdobędzie mandat.
Obserwuj wątek
    • Gość: arkor Re: Kandydaci SdPl do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:42
      Ja się cieszę z pierwszego miejsca w Chrzanowie. Boroń jest naprawdę bardzo
      dobrym kandydatem i mam nadzieję że zostanie posłem. Tym bardziej że listy SLD i
      PD w tym regionie są wyjątkowo cieniutkie.
    • Gość: Zielony Re: Kandydaci SdPl do Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:50
      A zgodnie z umową koalicyjną z ostatniego miejsca na liście starują w
      Małopolsce kandydaci Zielonych 2004.
      W Krakowie Grzegorz Basiak, w Tarnowie Karolina Jankowska, W Nowym Sączu Agata
      Anacik, a w Chrzanowie Katarzyna Dulko.

www.zieloni2004.pl/portal/index.php?s1=wybory_parlamentarne
    • Gość: tutu fuji to "magister" Pelczar :-))) IP: *.crowley.pl 21.07.05, 17:44
      Gość portalu: fuji napisał(a):

> Lista jest interesująca, ale mnie brak na niej mgr Jacka Pelczara. Czy
      > kandyduje z dalszych miejsc? Sądzę, ze i tak spokojnie(?!) zdobędzie mandat

Panie Pelczar, daj Pan spokój z tą pisaniną!
      • Gość: fuji A ty kim jesteś zacny człowieku ? IP: 81.186.229.* 23.07.05, 07:04
        Pan Pelczar pewnie nie wie o tych tekstach. Ale spodobały bu musię z pewnością.
        Piszemy tu nie po to aby prowadziś dochodzenie kto się pod jakiąś nazwą kryje,
        ale by w interesujący sposób ( w zależności od inteligencji, wiedzy,dobrej
        lubzłej woli, czegoś się o ludziach dowiedzieć. Ja osobiście cenię sobie
        anonimowość , ale też w żaden sposób z niej nie korzystam. Jacka Pelczara znam i
        cieszę się, że nie jest już na liście kandydatów SDPL, tylko kandydyduje do
        Senatu. I on te wybory wygra. Jestem o tym przekonany, a ty mój poprzedniku -
        niedowiarku! - zobaczysz!.
        • zambro Re: A ty kim jesteś zacny człowieku ? 25.07.05, 20:57
          Te poprzednie dyskusje były już bezprzedmiotowe bowiem Pelczar jest kandydatem
          SdPL do Senatu. Znam go i bardzo cenię dlatego też życzę mu wyborczego sukcesu.
          Aktualni senatorowie z SLD to całkowite nieporozumienie - wstyd.I trzeba to
          towarzystwo jak najszybciej odwołać. A Pelczar to naprawdę dobry kandydat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka