agag76 29.07.08, 14:52 Witam, chcialam zapytac jak mozna z tego programu nagrywac na plyty CD? Wiem ze Export ale co dalej.... pokazuje Select image ale jak zaznaczyc i co pozniej zrobic zeby bylo aktywne Zapisz na CD dzieki za pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
agag76 Re: ZoomBrowser ex 30.07.08, 13:17 Ponawiam prosbe. Czy nikt nie ma aparatu Canon i nie moze mi pomoc? Kopiowalam z Nero ale cos sie podzialo i nie wiem czy to naped czy ten program, wiec chcialam sprobowac na ZoomBrowster. Dzieki Link Zgłoś
qqbek Re: ZoomBrowser ex 30.07.08, 13:46 agag76 napisała: > Ponawiam prosbe. Czy nikt nie ma aparatu Canon i nie moze mi pomoc? > Kopiowalam z Nero ale cos sie podzialo i nie wiem czy to naped czy > ten program, wiec chcialam sprobowac na ZoomBrowster. Dzieki Mam aparaty Canon (wpierw PS, teraz seria Ixus) od lat i nigdy nie napotkałem problemów z Zoom Browserem i nagrywaniem filmów. Polecałbym przeinstalowanie sterowników do nagrywarki i ewentualne nagrywanie w trybie DAO (Disc at once). Link Zgłoś
agag76 Re: ZoomBrowser ex 30.07.08, 13:55 Dzieki ale czy mozesz mi napisac pokolei co robisz...tzn Export itp Dzieki Link Zgłoś
qqbek Re: ZoomBrowser ex 30.07.08, 14:24 agag76 napisała: > Dzieki ale czy mozesz mi napisac pokolei co robisz...tzn Export itp > Dzieki Zawsze używałem opcji "Backup to CD" i wybierałem obrazy do umieszczenia na CD... i działało (od ponad 4ch lat już). Jeżeli się Tobie to nie uda- może po prostu skopiuj zdjęcia z karty na dysk, zanim zaczniesz nagrywać z Nero. Link Zgłoś
agag76 Re: ZoomBrowser ex 30.07.08, 17:12 Wiesz zawsze kopiowalam przez Nero ale cos sie teraz podzialo i w polowie mi wywala ze kopiowanie sie nie powiodlo wiec chcialam sprobowac z tym programem Canona. Mnie przerasta STEP 2 bo po zaznaczeniu obrazow klikajac na Step 2 wyskakuja mi jakies programy do wyboru i ktore tu wybrac, przez to mam nie aktywny STEP 3 czyli Bacup CD... Link Zgłoś