Dodaj do ulubionych

HTC Touch Diamond czy Iphone ?

IP: *.chello.pl 30.08.08, 00:17
No właśnie HTC Touch Diamond czy Iphone ? Htc ma chyba więcej funkcji, a
Iphona ma lepszy design. Z tego co też słyszałem to Iphone nie ma funkcji MMS.
Nie jest to mega niezbędne, ale zawsze się przydaje. Ktoś ma porównanie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Donar Re: HTC Touch Diamond czy Iphone ? IP: *.chello.pl 30.08.08, 00:19
      Do iphone jest mało oprogramowania i to jest duży kłopot. Bardziej sie skłaniam
      ku HTC.
      • zsa-zsa Re: HTC Touch Diamond czy Iphone ? 30.08.08, 02:17
        Ja mam htc. Pamietaj, ze systemem w tym telefonie jest Windows Mobile, wiec
        uruchomienie czegokolwiek trwa zauwazalna sekunde :) Owszem, ma dodatkowy,
        efektowny interfejs (cos jak 'nakladka' na system) TouchFLo 3D, ktory przypomina
        ten z iPhona i pozwala w wielu przypadkach zapomniec, ze w srodku siedzi Windows ;)

iPhone zas jest naprawde efektownym cackiem, chodzi jak burza, ale jak dla mnie
        jest za duzy ;(
      • elwisz1 Re: HTC Touch Diamond czy Iphone ? 30.08.08, 14:14
        Mało to jest darmowego. App Store to 10,000 aplikacji. Trudno nazwać to małą
        ilością. I trzeba pamiętać, że Windows Mobile potrafi być wybredny. Ileż to razy
        ściągałem aplikacje pod swoją wersję (Windows Mobile 5 Smartphone), które pomimo
        pozornej kompatybilności nie chciały ruszyć.
        Ale mimo wielu niedoróbek iPhone jest dobrze sprzedającym się sprzętem.
        Dlaczego? Po prostu marketing Apple'a nie ma sobie równych.
    • zsa-zsa Re: HTC Touch Diamond czy Iphone ? 30.08.08, 02:19
      A moze HTC Touch Pro?

Moim zdaniem jest jest lepszy od Diamonda
      • Gość: Jacek Re: HTC Touch Diamond czy Iphone ? IP: *.chello.pl 31.08.08, 03:01
        To fakt, iphone to cegła:)
        A htc Pro ? nie widziałem.
        • Gość: Franek Re: HTC Touch Diamond czy Iphone ? IP: *.chello.pl 31.08.08, 03:03
          Masz jak nie widziałeś www.ceneo.pl/1642190?gclid=CIOrs-LwtpUCFRNHZwodAQx1Rw
          ale ja wole tego z pierwszego liku HTC.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka