Gość: Basia:):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 23:07 Prosze o link do tego Hijacka bo musze go zainstalowac jestem po formatce i nowej instalacji XP- ka kurde mam gosc jakis blad systemu i musialam formatowac caly dysk C Pozdrawiam :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia:):) Re: z google? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 23:29 He he he ale sie usmialam :))..................Dobra sama se znajde !! :):P Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: z google? 15.11.05, 23:35 to wcale nie było śmieszne. każdy tu z nas jakby miał Ci podac linka to musiałby najpierw skorzystać z google bo nikt tych stron do bezpośredniego downloadu nie zna. To nie jest tak bardzo trudne, żeby robic to za Ciebie. No chyba, ze chcesz tak ogólnie, to moge z pamięci, bez google: www.dobreprogramy.pl PS. poza tym na forum tez wielokrotnie podawany był link więc wystarczyło chwilę poszukac;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia:):) Re: z google? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 00:42 Wiem masz racje ale cos taka obrazliwa mysllam ze uda mi sie na skoty !! :):):) pzdr Milego Wieczorka Pa :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: z google? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 02:17 Hm, hm...:-) Boże broń, bym się miał czepiać oczywiście...;-) Ale zafascynowały mnie, Basiu, owe: "na skróty"... No bo tak sobie 'na logikę' pokombinowałem: pisząc pytanie 'wyklikałaś' dobre kilkadziesiąt znaków... plus Twoja odpowiedź - ...następne kilkadziesiąt... gdzie tu widzisz te "skróty"? ;-) Bo tak na logikę... to chyba szybciej idzie kliknąć google i wpisać poszukiwane hasło (max 10-15 znaków?), niźli klikać te wszystkie pytania i odpowiedzi...? Ale... doprawdy, nie chcę być złośliwy, ino się nieco rozczuliłem... Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia"):):) Re: z google? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 08:38 Niwe mam nic przeciwko pisaniu a "skroty " dotyczyly li tylko i wylacznie linka na tego hijacka :):):) dziekuje za troske bedzie mi sie baardzo dobrze pracowalo majac swiadomosc ze jest ktos kto jest rzyczliwy hi hi hi Milego Dnia !! Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: z google? 16.11.05, 09:54 a dasz tego loga tu do sprawdzenia czy nie znalazłaś w google? :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
polaty Re: z google? 16.11.05, 10:06 adres do ściągniecia pliku hijackthis spywareinfo.globalservers.com/~merijn/files/HijackThis.exe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia:):) Problem jakis komunikat !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:08 Niestety nie moge otworzy Hijacka jakis komunikat ktory skopiowalam do painta ale nie wiem jak go tutaj wklei (szukalam jakis czas temu mialam inny porblem ) wiem ze do jakiegos linka ale nie pamietam i nie umie znalesc tego posta nie wiem czy na komputerach czy na wirusach :(:( prosze o pomoc to chetnie wkleje log z hijacka :):):) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polaty Re: Problem jakis komunikat !! 16.11.05, 16:20 z tej strony spróbuj ściągnąć jeszcze raz co podaełem wyżej. Mi się otwierał bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: Problem jakis komunikat !! 16.11.05, 16:38 www.yousendit.com/ -> tu stronka gdzie możesz wkleić screen a potem podac link, ale nielepiej przepisac ten komunikat? ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aga.zeus Re: Problem jakis komunikat !! 16.11.05, 20:12 m.gregor jesteś wspaniały!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia :):) Re: HijackThis- skad sciagnac ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 17:57 s55.yousendit.com/default.uplx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: HijackThis- skad sciagnac ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 18:16 coś Ci nie wyszło :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=31221246&a=31513936 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia:):) Re: HijackThis- skad sciagnac ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:25 mam problem z zaladowaniem tego sceena ale jak tylko bede go miec to posle Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: HijackThis- skad sciagnac ?? 17.11.05, 21:26 podalas po prostu zly link do niego. gdzies tam teraz sobie wisi ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia:):) Re: HijackThis- skad sciagnac ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:54 prubowalam z tego adresu imageshack..... ale za duzy obraz za kazdym razem jak mam go zmniejszyc zeby wszedl na ten link :(:( ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia:):) Re: HijackThis- skad sciagnac ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:08 img329.imageshack.us/my.php?image=hijack04kk.jpg mam nadzieje ze dobry link prosze o rade co dalej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: HijackThis- skad sciagnac ?? 17.11.05, 22:30 założę się, że angielski nie jest Twoją mocną stroną, co? ;) tam jest napisane żeby byc ostroznym przy usuwaniu wpisów... to wszystko (tzn w szerszej formie ale to esencja ;)). Co się dzieje jak klikasz 'ok'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia:):) Re: HijackThis- skad sciagnac ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:37 rzeczywiscie angiuelski to Kali miec itp ale co niby ma sie dziec i gdzie jak nacisne ok= jesli chodzi Ci o ten oraz to za szybko znika nawet nie cala sekunde sie pojawia wiec nie mam mozliwosci kliknac cokolwiek i gdziekolwiek :(: ( Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: HijackThis- skad sciagnac ?? 17.11.05, 22:45 to ja w takim razie nie rozumiem ;( okienko pojawia się tylko na chwile, tak? i samo znika? TZN, że musiałaś się bardzo postarać, zeby złapać je na screenie? pytasz się, gdzie masz kliknąć 'ok' ale chyba nie zaprzeczysz że na screenie wyraźnie widać gdzie. Może zmien nazwe hijackthis.exe na hijackthis.com i uruchom przez menadzera zadan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia:):) Re: HijackThis- skad sciagnac ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:51 :):):):) OJ zebys wiedziala jak ja musialam polowac naten komunikat zeby go screenem chwycic !!! Ale sie udalo a mam zmienic folder w ktorym jest hijack czy co masz na mysli ?? "blondynka" jestem wiec pisz duzymi literami Prosze :):):) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: HijackThis- skad sciagnac ?? 17.11.05, 22:52 zmień nazwę tak jak napisałam hijackthis.exe na hijackthis.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia:):) Re: HijackThis- skad sciagnac ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 23:14 Nic to nie dalo ze nazwe zmienilam dalej komunikat i koniec znika i nic nie moge wiecej zrobic !! ale weszlam przez awaryjny i otot log prosze o sprawdzenie :):) Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:03:13, on 2005-11-17 Platform: Windows XP Dodatek SP. 1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Documents and Settings\basias\Pulpit\hijackthis com\HijackThis.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=430 R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Łącza O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx O4 - HKLM\..\Run: [SpeedTouch USB Diagnostics] "C:\Program Files\Alcatel\SpeedTouch USB\Dragdiag.exe" /icon O4 - HKLM\..\Run: [win msdt service] mswindtc.exe O4 - HKLM\..\Run: [ScHost] svchosts32.exe O4 - HKLM\..\Run: [avast!] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe O4 - HKLM\..\Run: [gcasServ] "C:\Program Files\Microsoft AntiSpyware\gcasServ.exe" O4 - HKLM\..\RunServices: [win msdt service] mswindtc.exe O4 - HKLM\..\RunServices: [ScHost] svchosts32.exe O4 - HKCU\..\Run: [win msdt service] mswindtc.exe O4 - HKCU\..\Run: [Gadu-Gadu] "C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg.exe" /tray O4 - HKCU\..\Run: [Komunikator] C:\Program Files\Tlen.pl\tlen.exe O4 - HKCU\..\RunServices: [win msdt service] mswindtc.exe O16 - DPF: {92ECE6FA-AC2E-4042-BFAE-0C8608E52A43} (SignActivX Control) - www.bph.pl/pi/components/SignActivX.cab O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe O23 - Service: avast! Antivirus - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing) O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe" /service (file missing) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: HijackThis- skad sciagnac ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.11.05, 09:57 Nie tylko z angielskim masz problem -> "prubowalam" ... Myslisz, ze co chwile bedziesz robic syf, wklejac log, przeinstalowywac system i znowu to samo? Usun wpisy i pliki z dysku: O4 - HKLM\..\Run: [win msdt service] mswindtc.exe O4 - HKLM\..\Run: [ScHost] svchosts32.exe O4 - HKLM\..\RunServices: [win msdt service] mswindtc.exe O4 - HKLM\..\RunServices: [ScHost] svchosts32.exe O4 - HKCU\..\Run: [win msdt service] mswindtc.exe O4 - HKCU\..\RunServices: [win msdt service] mswindtc.exe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia:):) Re: HijackThis- skad sciagnac ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 12:13 Oki dzieki no coz chccialabym nie pisac o sprawdzenie loga ale nie moja wina ze taki smietnik robi mi rodzina komputer jest ogolnodostepny niestety a ten blad wynikl z poznego pisania - Co ci ludzie tacy uszczypliwi ??? Milego Dnia :):) Odpowiedz Link Zgłoś