gloria61 27.12.03, 20:12 potrzebuje pilnie soe dowiedzieć cos o danej osobie mam jej maila.. i tylko to czy ...az tym maile moge cos z robić????? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jodlasty Re: pomocy potrzebuje pilnie!!!!!!!!!!!! 27.12.03, 21:18 gloria61 napisała: > potrzebuje pilnie soe dowiedzieć cos o danej osobie mam jej maila.. i tylko > to czy ...az tym maile moge cos z robić????? napisz do niej :)) Link Zgłoś
Gość: Adi Re: pomocy potrzebuje pilnie!!!!!!!!!!!! IP: *.tkchopin.pl 28.12.03, 00:17 zakochana desperatka ? hehe, przykro mi ale nikt Ci nic o tej osobie nie powie,jakby odpowiedzialni za jej konto mailowe puścili farbę -mogliby sie już pakować bo by się na odszkodowanie i koszty procesu sądowego nie wyrobili, u nas ostatnio to modny temat-ochrona danych osobowych, także boją się bo łatwo nagłośnić taką sprawę i wtedy są spaleni,powodzenia,pozdr Link Zgłoś
Gość: JP Re: pomocy potrzebuje pilnie!!!!!!!!!!!! IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 28.12.03, 02:20 Przykladowe adresy wyszukiwarek. ypng.infospace.com/info.loc411/ypv3/reverse.htm? www.freeality.com/finde.htm www.iaf.net/frames/freeresources.htm www.addresses.com/email.php www.411locate.com/index1.htm Jest tego wiele wiecej. Szukalem tylko email lookup. Adres Email, numer telefonu, adres domowy i inne tego typu dane nie sa objete ochrona prywatnosci. Oczywiscie na wyrazne zyczenie danej osoby, te dane moga byc nieujawniane. Przy szukaniu emaila musisz sobie zdawac sprawe z tego ze niema jednej bazy ktora by je rejestrowala. Jest ich tak duzo i w kazdej minucie zachodza zmiany ze nie jest mozliwe ich rejestrowanie. Musisz szukac po adresie serwera lub providera aby zawezyc kryteria poszukiwan. Nie napisalas nawet z jakiego kraju pochodzi ten email. Link Zgłoś