Dodaj do ulubionych

Lista czlonkow

01.10.01, 22:16
Wlasciwie jest to propozycja dla Krotossa. Moze by tak zalozyc watek, w ktorym umieszczano by tylko nicki czlonkow NetBiT-u? W ten sposob bylby latwy dostep do listy i mozna by sledzic na bierzaco przybywanie nowych czlonkow. Jesli taka lista juz jest tylko "przepadla" gdzies na dole, to z gory przepraszam za moje lenistwo, ze nie chcialo mi sie szukac. Aby zapobiec takiemu przepadaniu, mozna by z niej z zrobic czerwony watek. Pozdrowienia dla NetBiT-u od sympatyka :-)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: KroTosS Re: Lista czlonkow IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 11:20
      :))) az tak dynamicznie to nie jest z tym przybywaniem nowych zeby trzeba bylo
      tworzyc czerwony dla nich :))) ale ok wpisze tu w ten watek liste jest na niej
      36 osob chyba ze cos po... ale raczej nie. Dzis zrobie tu nowa aktualna liste z
      pewnym "bajerem" ale jakby sie nie pojawiala to prosze o wyrozumialosc bo po 1
      zaraz jade do miasta wiec mnie nie bedzie przez kilka godzin a nie wiem czy
      teraz zdaze a jak wroce to zaraz znowu bede jechal ;-))). Po 2 dzisiaj forum
      sie mi tak sypie ze.... ale tym razem to nie tylko wina serwera gazety bo
      podobno TPSA cos mam problemy jakis wirus podobno i renowacja w kazdym razie
      kicha straszna i to jest moj 1-y post ktory uda mi sie (mam nadzieje) wyslac.

Pozdrawiam

KroTosS
      • bryndzo Re: Lista czlonkow 02.10.01, 11:24
        Bryndzo wita z poczekalni.
        Najpierw jednak musimy się dogadać co do warunków finansowych ,bo w agencji
        trza płacić,a mnie żadne wirtualne pieniąchy nie podniecają !
        • bryndzo Re: Lista czlonkow 02.10.01, 11:25
          "...sie mi tak sypie ze.... ale tym razem to nie tylko wina serwera gazety bo
          podobno TPSA cos mam problemy jakis wirus podobno i renowacja w kazdym razie
          kicha straszna i to jest moj 1-y post ktory uda mi sie (mam nadzieje) wyslac."

To też sprawka Bryndzy !
          • krotoss Re: Lista czlonkow 02.10.01, 11:38
            A meile mi sie zdaje tez nie dochodza cos o tym wiesz??? bo jak tak to choc
            meili nie psuj ;-))) bryndzo nasza :)

KroTosS
            • bryndzo Re: Lista czlonkow 02.10.01, 11:58
              Jak sie czegoś bardzo pragnie ,to Bryndzo ma małe pole do popisu.
    • seandillon Re: Lista czlonkow 03.10.01, 12:37
      Witam i pozdrawiam NETBiT-owców.!!!
      Tu stary acz nieformalny czonek tego stowarzyszenia. Ponieważ jestem rodowitym
      Torunianinem zamieszkałym i pracującym w Bydgoszczy, uwzględnijcie mnie proszę
      na liście członków. Chciałem pojawić się na zebraniu w Kaszczorku a potem w
      Przysieku ale niestety obowiązki zmieniły mi te plany. Mam ndzieję, że uda mi
      się zjawić na następnym spotkaniu.
      • bryndzo Re: Lista czlonkow 03.10.01, 12:39
        Jak sie czegoś bardzo pragnie ,to Bryndzo ma małe pole do popisu.
      • alterego Re: Lista czlonkow 03.10.01, 12:43
        To moze i ja zdolam sie zalapac na te liste, jeszcze przed jej publikacja. Do tej pory deklarowalem sie jako sympatyk, lecz teraz postanowilem zlozyc moja wirtualna deklaracje czlonkowska. Na razie pragne pozostac czlonkiem wirtualnym i nie moge obiecac obecnosci na zebraniach w realu. Mam nadzieje, ze mi to wybaczycie :-)
        • krotoss Re:Lista czlonkow... 03.10.01, 15:39
          Hmmm mialem wlasnie wstukac nowa liste ale cos mi sie ten tego i widze ze bede
          musial dluzej przysiedziec bo chyba mi ucieklo pare szczegulow, ale to przez to
          ze ludziw w roznych miejscach sie deklaruja... wieczorem powinna byc lista jak
          wroce do domu ale nie obiecuje na 100% bo czuje ze czeka mnie czytanie prawie
          calego czerwonego dzialu zeby nikogo nie pominac...

Pozdrawiam-KroTosS
        • Gość: Ted® Re: Lista czlonkow IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 15:46
          jesli sie nie boisz to dopisz mnie kroti rowniez na liste ..no tych wiesz

uprzedzam, ze w najblizszych wyborach zglaszam swoja kandydature
          pkt.1 programu wyborczego - walka z bryndzą

ps
          bez ;)
          • Gość: KroTosS Re: Lista czlonkow IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 15:53
            Spox dopisze ale zgloszenia tylko w realu takich rzeczy wiec bedziesz musiale
            sie pojawic ;-)))

KroTosS
            • bryndzo Re: Lista czlonkow 03.10.01, 16:15
              Walcz Ted z bryndzą,walcz !

O ja biedna ,już,już prawie pokonana !

• Gość: kasia Re: Lista czlonkow IP: 194.204.138.* 03.10.01, 16:27
                trzymam kciuki za oryginalnego...

cos mi sie zdaje, ze sie znamy..
                • Gość: Ted® Re: Lista czlonkow IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 16:39
                  a wiesz,ze tez mi sie tak wydaje od pewnego czasu
                  haslo:forum
                  odzew:bryndza
              • Gość: Ted® Re: Lista czlonkow IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 16:41
                bryndzo napisał(a):

> Walcz Ted z bryndzą,walcz !
                >
                > O ja biedna ,już,już prawie pokonana !
                >

boj sie boj, jak nie pomoze perswazja to bron atomowa
                • Gość: da killa Re: Lista czlonkow IP: 10.10.70.* 03.10.01, 16:45
                  Gość portalu: Ted® napisał(a):

> boj sie boj, jak nie pomoze perswazja to bron atomowa

dobre! dobre!
                  • radca Re: Lista czlonkow - 18.10.01, 18:20
                    Czy jest juz zaktualizowana lista czlonkow ?

pozdr.
                    radca
                    • krotoss Re: Lista czlonkow - 18.10.01, 19:34
                      radca napisał(a):

> Czy jest juz zaktualizowana lista czlonkow ?
                      >
                      > pozdr.
                      > radca

Jest tylko w innym watku choc w sumie opublikuje ja za chwilke tu dla jasnosci
                      sytuacji.

KroTosS
                      • krotoss Lista!!! 18.10.01, 19:41
                        1. Yanko(zalozyciel)
                        2. KroTosS (prezes) **
                        3. Lord_Samsel *
                        4. Jack(skarbnik) **
                        5. Gorg
                        6. PIT
                        7. Thomek
                        8.Rhemek
                        9.Krzyżak (v-ce w Toruniu) **
                        10.Dubler
                        11.Sonia(sekretarz) **
                        12.XYZ
                        13.Ulan
                        14.Essex
                        15.Coolek *
                        16.Zagrabek
                        17.Jasio
                        18.Woj
                        19.Maedhros
                        20.Pontus
                        21.Qron
                        22.Krzysyoo
                        23.Weronika
                        24.Aro
                        25.Borcolio
                        26.Debet *
                        27.SDB **
                        28.On *
                        29.Tomcio *
                        30.314 *
                        31.atomski **
                        32.Mary
                        33.Eloida
                        34.Kasia **
                        35.Kachna17
                        36.Scoopa
                        37.Alterego
                        38.radca
                        39.Ania [Krzyzaka prosze o ewentualne podanie jakiegos alternatywnego nicka dal
                        malzonki ;-)))]

I jezeli ktos zauwazy cos nie tak, lub nie zauwazy na liscie siebie ;-) a sie
                        zapisywal uprzejmie prosze o informacje w tym watku.

KroTosS
                        • radca Re: Lista!!! 18.10.01, 19:54
                          Wielkie dzieki.

Krotos prosiles,aby dac znac jesli cos nie tak.Otoz wszystko niby OK-lecz
                          dlaczego zostalem wyrozniony na liscie ?

pozdrawiam serdecznie
                          radca

ps.Krotoss sprawdz
                          • krotoss Re: Lista!!! 18.10.01, 20:29
                            radca napisał(a):

> Wielkie dzieki.
                            >
                            > Krotos prosiles,aby dac znac jesli cos nie tak.Otoz wszystko niby OK-lecz
                            > dlaczego zostalem wyrozniony na liscie ?
                            >
                            > pozdrawiam serdecznie
                            > radca
                            >
                            > ps.Krotoss sprawdz

No kurcze to juz nic nie rozumiem i dla tego wczesniej prosilem Ciebie o
                            potwierdzenie przyslania formularza bo jego przyslanie uwazam za jednoznaczne z
                            checia zapisania sie do NetBiT'u jezeli zle Ciebie zrozumialem to prosze o
                            wyjasnienie.

KroTosS

Ps.Dzieki za informacje.
                            • radca Re: Lista!!! 18.10.01, 20:39
                              Witaj Krotoss.

Nic sie takiego nie stalo.Potwierdzam swoje zgloszenie ( nie o to mi teraz
                              chodzilo ).Poprostu w tej liscie czlonkow zauwazylem wszystkie nicki z duzej
                              litery-moj jeden natomiast z malej (nr 38).Dlatego pozwolilem sobie zazartowac
                              i odpowiedziec na Twoj apel o jakies uwagi.

Dlatego napisalem,ze "zostalem wyrozniony".

pozdrawiam
                              radca
                              • krotoss Re: Lista!!! 18.10.01, 20:57
                                Oj kurcze to przepraszam serdecznie i juz bede sie wystrzegal na przyszlosc...a
                                atomski wedle zyczenia tez jest z malej wiec sam nie jestes :-)))

KroTosS
                                • radca Re: Lista!!! 18.10.01, 21:07
                                  Nic sie nie stalo,chcialem tylko na wesolo.Lecz oczywiscie okazalo sie,ze
                                  atomski rowniez jest z malej litery.Jednak nie jestem taki spostrzegawczy,a moze
                                  to zmeczenie.

Krotos wszystko jest OK.
                                  pozdrawiam Ciebie serdecznie oraz caly NetBiT.

radca
                                  • krotoss Re: Lista!!! 18.10.01, 21:17
                                    Dzieki i nawzajem :-)))

KroTosS
                                  • Gość: Ted® Re: Lista!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 21:17
                                    a ja jestem spostrzegawczy:
                                    1. krotoss z duzej (samouwielbienie czy poczucie wlasnej wartosci)
                                    2. niektorzy sie sami pisza z malej, a na liscie z duzej
                                    3. no i ... a to innym razem
                                    • krotoss Re: Lista!!! 18.10.01, 22:35
                                      Gość portalu: Ted® napisał(a):

> a ja jestem spostrzegawczy:
                                      > 1. krotoss z duzej (samouwielbienie czy poczucie wlasnej wartosci)
                                      > 2. niektorzy sie sami pisza z malej, a na liscie z duzej
                                      > 3. no i ... a to innym razem

1. no comments...
                                      2. jak powiedza postaram sie zmienic tak jak u atomskiego
                                      3. poczekam

KroTosS

• radca Re: Lista!!! 18.10.01, 22:47
                                        Pamietam dawna dyskusje z atomskim.Bardzo mocno zadal,abym nie pisal do niego
                                        "Atomski".Nie mialem pisac z duzej litery- i to stanowczo.Uwazalem to troche
                                        za dziwne.Poniewaz,kazdy pisze jak uwaza.Kazdy sam wystawia o sobie swiadectwo.
                                        Kazdy jest poprostu -jaki jest.Sa to drobiazgi.Lecz wielu ludzi ma pewien
                                        szacunek do osoby dyskutujacej i dlatego zwraca sie do niej z duzej litery.
                                        No...ale dostosowalem sie do tego zyczenia.

pozdrawiam
                                        radca
                                        • Gość: kasia Re: Lista!!! IP: 194.204.138.* 19.10.01, 09:01
                                          kasia tez z malej literki :)))

pozdrawiam..

a propo pojawila sie Kasia pisana z wielkiej... :)) pozdrawiam :))
                                          • debett Re: Lista!!! 19.10.01, 10:14
                                            Tylko czemu "debet" napisałeś z wielkiej litery? Przecież ja nigdy się tak nie
                                            podpisuję. Proszę poprawić ten rarzoncy błont:), bo jeszcze ktoś pomyśli, że
                                            się podszywam pod Debeta. Z góry dziękuję.
                                            • krotoss Re: Lista!!! 19.10.01, 11:44
                                              Prrosze wiec dalej swoje wymagania tu pisac Ci(Ci Wy Ty zawsze bede z duzej
                                              pisal chyba ze zapomne...) co chca byc z malej ja robie to jak Radca zauwazyl z
                                              szacunku do drugiej osoby... i w sumie denerwuje mnie ze portal gazety musi
                                              miec cudowne ograniczenie, aby przy logowaniu trzeba bylo sie pisac z malej...
                                              a na czacie barzdo ladnie to rozwiazano... moze by i na forum wprowadzic
                                              podobna sprawe?

KroTosS

Ps.CHodzi mi oczywiscie o rezerwowanie nicka, ktory nie musi miec wiele
                                              wspolnego z loginem ale np. na czacie wiadc nick taki jak ktos chce.
                                              • debett Re: Lista!!! 19.10.01, 15:50
                                                A czy Ty to wziąłeś na serio?
                                                • Gość: kasia Re: Lista!!! IP: 194.204.138.* 19.10.01, 16:20
                                                  :)))) musle, ze tak... debett bedziesz w stopce?
                                                  • debett Re: Lista!!! 19.10.01, 17:00
                                                    Jestem zdany na łaskę Krzyżaka i jeżeli się nie rozmyślił i zechce
                                                    mnie "ściągnąć" z pobocza to w Stopce się pojawię na 100%.
                                                  • Gość: kasia Re: Lista!!! IP: 194.204.138.* 19.10.01, 17:15
                                                    to bardzo mnie to cieszy aczkolwiek jeszcze sama nie wiem czy dotre :))))
                                                    tak czy tak im wiecej ludzi tym lepiej moim skromnym zdaniem :))
                                                    takze zapraszam wszystkich i mysle, ze innie nie maja nic przecikow takiemu
                                                    zaproszeniu :))

pozdrawiam i zycze milego weekendu choc jeszcze z 2 godzinki posiedze :)))
                                                  • debett Re: Lista!!! 19.10.01, 20:02
                                                    Gość portalu: kasia napisał(a):

> to bardzo mnie to cieszy aczkolwiek jeszcze sama nie wiem czy dotre :))))
                                                    > tak czy tak im wiecej ludzi tym lepiej moim skromnym zdaniem :))
                                                    > takze zapraszam wszystkich i mysle, ze innie nie maja nic przecikow takiemu
                                                    > zaproszeniu :))
                                                    Mam nadzieję, że nie zabraknie Ciebie na spotkaniu w Stopce, i że będzie
                                                    przynajmniej tak samo wesoło, jak na spotkaniu w Kaszczorku.
                                                    >
                                                    > pozdrawiam i zycze milego weekendu choc jeszcze z 2 godzinki posiedze :)))
                                                    A co, to już weekend?!

• krotoss Re: Lista!!! 19.10.01, 21:18
                                                  debett napisał(a):

> A czy Ty to wziąłeś na serio?

CZyli Wy jednak sobie jaja robicie... wiec informuje ze pisze nicki WSZYSTKIE z
                                                  duzej litery czy sie to komus bedzie podobalo czy nie... i boli mnie po
                                                  dzisiejszym treningu wiec prosze mnie choc dzis wiecej nie draznic ;-)))

KroTosS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka