Dodaj do ulubionych

Convertowanie video...

14.02.06, 10:47
nie bede zanudzal pytaniami jakim programem to zrobic, bo przeczytalem kilka
poprzednich postów i zauwarzylem ze karzecie srogo za powtarzanie sie moi
mili. tak wiec poszperalem i znalazlem. polecacie VIDEORA iPod CONVERTER.
Obserwuj wątek
    • duzeer Re: Convertowanie video... 14.02.06, 10:51
      wiec
      tak, zainstalowalem ten programik bez zgrzytu, wybralem plik do przeróbki i...
      ...i tak jak godzine temu sie zaczelo do teraz sie jeszcze nie zakonczylo. nic
      sie nie zmienia, zadnego paska postepu. tylko ten sam smutny napis :
      ROZPOCZYNAM 2GIE PRZEJSCIE.... CZEKAJ. wiec tak czekam sobie i w miedzy czasie
      tego posta kresle. zobaczymy kto bedzie szybszy z odpowiedzia program czy wy i
      powiecie mi co z tym poradzic :D pozdro
      • zerka_w Re: Convertowanie video... 14.02.06, 12:55
        Poprostu
        Albo pliczek juz nie wymaga konwertowania albo programik nie jest w stanie go
        przekonwertować bo nie obsługuje takiego formatu
        musisz w takim przypadku zassać inny programik i zrobić to tak zeby videora go
        przerobił
        • duzeer Re: Convertowanie video... 14.02.06, 18:45
          KREW MNIE ZALEJE...
          ...dorwalem juz program do przerabiania na mpg. teraz tak obrobiony plik
          przepuszczam przez Videora i co...? i mi plik audio robi. nie smiejcie sie pod
          nosem :D tylko niech mi kots pomoze dobrze skonfigurowac ten program, prosze.
      • xpert Re: Convertowanie video... 14.02.06, 21:41
        plik jest juz w docelowym folderze. sprawdz folder jaki masz w USTAWIENIA
        sciezka WYSYLAJ PLIK VIDEO DO i tam powinien byc Twoj plik
        • duzeer Re: Convertowanie video... 15.02.06, 09:55
          nie pytalem gdzie plik znalesc bo wiem gdzie go zapisuje, ale robi mi z niego
          zwykle audio a nie film, o to mi chodzi zeby ktos mi prawidlowa konfigóracje
          ustawien podal bo pewnie to jest przyczyna. dzieki
    • duzeer Re: Convertowanie video... 15.02.06, 12:27
      ok, juz dziala doszedlem do tego. wiec tak: dla wszystkich którzy maja ten sam
      problem polecam najpierw: ImTOO- AVI MPEG Converter do przeróbki pliku na mpeg-4
      a potem: Videora iPod Converter do przerobienia mpega na plik w formacie iPoda.
      powodzenia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka