sloggi 25.01.06, 16:55 Czy poza Neostradą jest jakiś wybór? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a1ngela Re: Internet w Pruszczu 25.01.06, 19:47 sotel ciebierz (przeciez po dzieciecemu) Odpowiedz Link
sloggi Re: Internet w Pruszczu 12.02.06, 11:46 Chyba mało Pruszczan ma internet, bo forum świeci pustkami. Odpowiedz Link
a1ngela Re: Internet w Pruszczu 18.02.06, 13:40 ja bym chciala podciagnac temat booo bez internetu nie mam pracy i muuusze go miec jako priorytet zalozony w nowym mieszkaniu Odpowiedz Link
sloggi Re: Internet w Pruszczu 22.02.06, 20:52 a1ngela napisała: > ja bym chciala podciagnac temat booo bez internetu nie mam pracy > i muuusze go miec jako priorytet zalozony w nowym mieszkaniu Niestety rozmówców brak Odpowiedz Link
dankazaba Re: Internet w Pruszczu 11.08.06, 10:29 sloggi napisał: > Czy poza Neostradą jest jakiś wybór? Polecam współpracę z firmą ABAKS ze Skowarcza. Za bezprzewodowy internet płacę znacznie mniej niż za stałe łącze np.w SOTEL-u. Problemem może być fakt że sygnał nie wszędzie dociera /zależy gdzie w pruszczu ustawiona jest ich antena/ Odpowiedz Link