blingbling1 30.05.06, 15:03 '...widze ze tu tyle osob zaglada...,ze hoho....hehe...dlaczego w sokolce nic sie nie dzieje...ludzie zrobcie cos....czy chcecie zyc tak jak zyjecie....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
icem Re: ciagle to samo 30.05.06, 21:05 "Ludzie zróbcie coś" To zrób na co czekasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
blingbling1 Re: ciagle to samo 14.06.06, 20:25 ""Ludzie zróbcie coś" To zrób na co czekasz?! ".....ja ju tam nie mieszkam wiec za duzo nie zrobie....niestety w tym miasteczku nie widzialam mozliwosci rozwoju dla swojej osoby....i nie zaluje decyzji...czlowiek w wiekszym miescie ma wieksze mozliwosci i zdobywa lepszy start w dalsze zycie Odpowiedz Link Zgłoś
icem Re: ciagle to samo 16.06.06, 21:10 Wiekszoścć miszkańców jest tego samego zdania dlatego wybiera wieksze miasta ;-) Może powrócą tu na starość. Odpowiedz Link Zgłoś
ovicz Re: ciagle to samo 31.05.06, 18:03 To tak źle żyje się w Sokółce? Raczej spokojnie i cicho, że nawet nikomu nie chce się pisać na forum. Czy nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
icem Re: ciagle to samo 31.05.06, 18:34 Ja będe nadrabiac pisanie postów za cała sokółke :D Odpowiedz Link Zgłoś
icem Re: ciagle to samo 01.07.06, 07:56 Ja tutaj bardzo często zaglądam, ale co będe sama z sobą gadać ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
sp.z.o.o Re: ciagle to samo 04.07.06, 10:22 Ja też tu czasem zaglądam choć nie jestem z Sokółki. Ale sokółczanie zaniedbują to forum na maxa.Pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
icem Re: ciagle to samo 07.07.06, 08:58 Dobrze że mili ludzie z poza Sokółki troszke nadrabiaja :] Pozdrówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elcia555 Re: ciagle to samo 21.09.06, 16:32 siemka macie rację w sokółce jaest trochę nudno :/ ja niedawno się dowiedziałam o istnieniu pk i tu moje pytanie: czy ktoś w Sokółce uprawia ten "sport" ? Odpowiedz Link Zgłoś
icem Re: ciagle to samo 22.09.06, 11:02 A co to takiego ;] Bo ja to nie ma zielonego pojecia. Wiec ja napewno tego nie uprawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś