Dodaj do ulubionych

powrót z Bułgarii

IP: *.ptenn.pl 22.05.02, 18:30
Witam - mam problem z powrotem z Bułgarii. Nie mogę znaleźć żadnego biura,
które zajmowałoby się przejazdami autokarowymi. Zatem może ktoś z Was w połowie
lipca będzie wracał do Polski. Chodzi o powrót z Sofii dla dwóch osób.
Rozliczenie finansowe do uzgodnienia.
Podaję mój adres: marbernar@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolega Re: powrót z Bułgarii IP: 2.4.STABLE* / 172.21.160.* 23.05.02, 14:52
      wiesz, bylo kiedys takie biuro w Sofii, przy bulwarze Alabin, nie pamietam
      numeru ale chyba 34, nazywa sie Missys... to jest do sprawdzenia, w kazdym
      razie powodzenia!
      • Gość: Inka Re: powrót z Bułgarii IP: *.proxy.aol.com 27.05.02, 04:22
        Gość portalu: Kolega napisał(a):

> wiesz, bylo kiedys takie biuro w Sofii, przy bulwarze Alabin, nie pamietam
        > numeru ale chyba 34, nazywa sie Missys... to jest do sprawdzenia, w kazdym
        > razie powodzenia!

Zdecydowanie odradzam!Mialam pecha jechac w dwie strony z ta "Missys" i
        przyzeklam ze NYGDY W ZYCIU.Sposob zachowania sie kierowcow jest ponyzej
        krytiki.Sa arogancki,bezszczelne,nie wlaczaja airconditioner co powoduje
        niesamowiti zaduch,zatrzymiwuja sie gdzie im sie podoba,uwazaja ze ony sa
        najwazniejszi na tym Swiecie. Maja zwyczaj ze jak wyjada z Bulgarii(w stronie PL)
        pierwszy przystanek jest robiony przy jakies malej restauracja.Tam jest banda
        macedonskich oszustow ktorzy w bardzo cwany sposob(wykorzystaja to ze jeszcze
        pasazery sie nie znaja)potrafia okrasc-i zawsze to robia.To bylo jakies piec lat
        temu,ale napewno nic sie nie zmienilo.
        Nastepny wyjazdy do Bulgarii juz byly tylko z samolotem.Nie warto marnowac
        zdrowie i nerwy!
      • Gość: marta Re: powrót z Bułgarii IP: *.ptenn.pl 29.05.02, 14:03
        Dziękuję za informację. Mimo wszystko poszukam kontaktu z nimi.
        PS. Samolot nie jest dostępny dla wszystkich - zresztą lot tylko w jedną stronę
        jest nieopłacalny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka