bratek-24 08.03.08, 19:33 Jeżeli komuś brakuje osoby do wyjazdu na wakacje od czerwca to ja jestem bardzo chętna:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: Chętna na wyjazd IP: *.toya.net.pl 08.03.08, 19:50 Napisz coś o sobie . Odpowiedz Link
bratek-24 Re: Chętna na wyjazd 08.03.08, 20:41 Mam 24 lata, wydaje mi się że jestem "normalną" osobą, przede wszystkim wesołą, elastyczną i nie konfliktową. Bardzo chciałabym gdzieś wyjechać na wakacje byle było ciepło i można było fajnie spędzić czas no i nie samemu:) Odpowiedz Link
Gość: Beata Re: Chętna na wyjazd IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.03.08, 08:14 ja poszukuję też kogoś na wyjazd w drugiej połowie czerwca, myślałam o krecie, ale w sumie to jeszcze się nie zdecydowałam, wprawdzie znalazłam kilka ofert gdzie nie dopłacam do jedynki, ale samemu to jednak trochę kiepsko :-( mam 30 lat, jestem z woj.dolnośląskiego, kontakt do mnie atabe_s@tlen.pl Odpowiedz Link
Gość: Beata Re: Chętna na wyjazd IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.03.08, 16:07 chyba jednak będę musiała pojechać sama :-( coś mało tych singli tutaj Odpowiedz Link
Gość: jacek Re: Chętna na wyjazd IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.03.08, 23:37 jakby to byl wyjazd troche pozniej to moglbym sie zdecydowac moj emial dzadzax@wp.pl Odpowiedz Link
kosia.4 Re: Chętna na wyjazd 24.03.08, 01:13 Hejka, Równiez poszukuje kogos na wyjazd, ale ja myślałam o Turcji - dokładnie Alanya, byłam pare razy i jesli lubisz imprezy i piekne widoki to jest wymarzone miejsce. Jestem z Warszawy. Jakby taka opcja Ci odpowiadała to napisz do mnie. Jesteśmy w podobnym wieku:)) pozdrawiam Odpowiedz Link
bratek-24 Re: Chętna na wyjazd 24.03.08, 16:16 Czesc, odezwij sie na mojego maila jak mozesz bratek_24@buziaczek.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: jacek Re: Chętna na wyjazd IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.03.08, 23:39 a ty bratek skad jestes ???moj email dzadzax@wp.pl Odpowiedz Link
Gość: kaftan normalna..normalną IP: *.lanet.net.pl 22.03.08, 09:02 wszyscy na oddziale tak mówią.. z drugie strony mało precyzyjny cel i charakter wakacji.. Odpowiedz Link
Gość: etnomalczik Re: Chętna na wyjazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 13:27 Ja byłbym zainteresowany takim wypadem. Mam 24 lata. Jesli jest jakaś chętna dziewczyna to zapraszam na kwicie38@wp.pl Odpowiedz Link