Gość: Jarek IP: *.rwe.com 08.02.05, 17:31 Witam Szukam kogos chetnego na wyjazd do nepalu w marcu wylot 1 marca powrót 26-27 marca (ale mozna doleciec lub wrocic wczesniej luz zostac dluzej) kontakt: yeronimo@wp.pl pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vinca Re: Nepal marzec 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:29 W tym roku nepal u mnie nie wypali, ale planuję go w przyszłym roku. Możesz napisać ile planujesz wydać na taki wyjazd? (Koszt przelotu mozesz podać osobno). Odpowiedz Link
Gość: Jarek Re: Nepal marzec 2005 IP: *.rwe.com 10.02.05, 09:56 ...wiesz pytanie twoje jest zbyt ogolnikowe , nie wiem co ty zamierzasz tam robic - bo mozliwosci jest wiele i kasy mozna tez puscic nieskonczenie wiele no i ile czasu chcesz tam spedzic i o jakiej porze roku sie wybierasz? pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link
Gość: vinca Re: Nepal marzec 2005 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:11 Będzie to albo październik albo też marzec 2006. Do tej pory było to tylko w sferze marzeń, ale coraz poważniej o tym myślę. Generalnie kasy nie chcę puszczac w myśl ile sie da, raczej jakieś minimum ale tak żeby nie popadać w żadne skrajności. Generalnie spac mogę byle gdzie (żebym tylko miała sie gdzie umyć), na jedzeniu oszczędzać za bardzo nie zamierzam bo to nie ma sensu na dłuższą metę, na wstępach też nie (nie po to sie jedzie taki kawał świata by potem oszczędzać na biletach wstępu;-) Dla przykładu: 2 lata temu 2,5 tygodniowy wyjazd do Turcji kosztował mnie łącznie z dojazdem i zakupem kilimu ok 1400 PLN. Oczywiście wiem ze koszty takie nijak sie mają do miesięcznej wyprawy do Nepalu, ale daje rozeznanie za ile jestem w stanie przeżyć;-) Napisz jakieś szczegoły jak sie do tego wyjazdu przygotowujesz, itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: plascyzna Re: Nepal marzec 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 22:52 czesc, odpowiem moze niekoniecznie na temat, ale rejon jest mi dosc bliski. ja poszukuje 2-3 osob, czyli ze mna 4 na wyprawe birma-tajl-laos-vietnam, rozne konfiguracje sa brane pod uwage. termin - mysle, ze dopiero po monsunie, wiec przelom pazdziernika/listopad, czas pobytu ok 4 tyg do max 1,5 miesiaca. kwotowo nie sadze, ze bedzie to fortuna, ale mysle, ze nie bedziemy sobie oszczedzac przyjemnosci :) wiecej szczegolow jesce nie znam, ale zapraszam do korespondencji na maila: plascyzna@o2.pl ewentualne sa rowniez chiny, nepal i indie. Odpowiedz Link