Dodaj do ulubionych

Anglia: operator koparko-ładowarki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 21:17
Nasz Klient, duża angielska firma zatrudni na roczny kontrakt operatorów
koparek-ładowarek. Wymagane uprawnienia, staż pracy oraz co najmniej
podstawowa znajomość języka angielskiego.
Zgłoszenia: pm@wroclaw.neo.pl tel. (71) 352-13-29
* kandydaci nie ponoszą żadnych opłat
Obserwuj wątek
    • Gość: radek Re: Anglia: operator koparko-ładowarki IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.13, 08:53
      witam a jakie wynagrodzenie jest za pracę i czy zapewniancie zakwaterowanie mam uprawnienia koparko ładowarkowe 3 klasy i koparka do 0.8m
    • Gość: operator koparkola Re: Anglia: operator koparko-ładowarki IP: *.centertel.pl 05.02.14, 00:22
      Dziedobry nazywam sie Piotr jestem zainteresowany kontraktem w anglii . Już tam kiedyś bylem , podoba mi się ten kraj . Chciałbym tam pracować jako operator koparko ladowarki i maszyn drogowych . Mam uprawnienia i starz , język angielski podstawy terz znam . Jerzeli was interesuje kontrakt na ta prace ze mną to proszę o kontakt na nr.511 600 293 lub na meil piotrlapinski@wp.pl . Wolne kontakt lel. Pozdrawiam

Piotr lapinski
      100 lapy
      woj.bialstockie
    • Gość: Piotrek Re: Anglia: operator koparko-ładowarki IP: *.centertel.pl 05.02.14, 19:11
      Robie terz uprawnienia oprucz koparkoladowarek l maszyn wibracyjnych drogowych kurs na koparki 2 giej klasy .. moj nr tel 511600293 . Ja juz pisalem do was wcześniej . Pytalem o konrakt na koparko ladowarki na kture mam starz i chec tej roboty . Pozdrawiam

. Piotr . Lapinski
      18 100 łapy
      tel 511600293
      meil. Piotrlapinski@wp.pl
      • Gość: kawa Re: Anglia: operator koparko-ładowarki IP: 5.174.120.* 09.04.14, 09:01
        koles, a widzisz date ogloszenia???
    • Gość: Łukasz Re: Anglia: operator koparko-ładowarki IP: *.arpnet.tv 18.07.14, 15:29
      czy ta oferta jest nadal aktualna?
    • Gość: Miłosz Torbinski Re: Anglia: operator koparko-ładowarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.15, 09:39
      Witam serdecznie. Mam 27 lat i od 16 lat pracuje na łopatkach i koparko-ładowarkach.Interesuje mnie oferta pracy jako operator koparki. Mam 10 letnie doświadczenie oraz uprawnienia klasa 3 i 2 . Podaje adres strony internetowej gdzie sa zdjecia mojej pracy. www.mt-kop.pl Prosze o wiecej informacji. Z poważaniem Miłosz Torbinski
    • Gość: PRZEMEK Re: Anglia: operator koparko-ładowarki IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.15, 09:42
      WITAM JESTEM OPERATOREM KOPARKO ŁADOWAREK MAM 6 LAT DOŚWIADCZENIA NA MASZYNACH RÓŻNEGO TYPU I PRAC Z WSZELKIEGO RODZAJU OSPRZĘTEM NP.MŁOT,WIERTNICE, PRZECISKI ITP .POSIADAM RÓWNIEŻ DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W INSTALACJACH WODNYCH, SANITARNYCH, HYDRAULICZNO BUDOWLANYM JAK I DROGOWYCH.
      POSIADAM TEŻ PRAWO JAZDY KATEGORII B A TAK ŻE UPRAWNIENIA TYPU S1 NA WSZELKIEGO RODZAJU SUWNICE ,WCIĄGNIKI I WCIĄGARKI . JĘZYK ANGIELSKI ZNAM W STOPNIU PODSTAWOWYM, 7 LAT TEMU PRACOWAŁEM W ANGLII PRZEZ OKRES JEDNEGO ROKU .
      OBECNIE PRACUJE W POLSKIEJ FIRMIE BUDOWLANEJ I WYKONUJE WSZELKIE POWYŻEJ WYMIENIONE PRACE . JESTEM BARDZO ZAINTERESOWANY POWROTEM DO UK ,OBECNIE JESTEM NA ETAPIE POSZUKIWANIA OFERT PRACY W UK
    • lukaszzzzzzzzzzz Re: Anglia: operator koparko-ładowarki 25.05.16, 11:54
      Witam, szukam dwie chętne osoby do wyjazdu na Anglię. Pomysł jest taki żeby zrobić angielską licencje na koparki 360 gąsienicowe powyżej 10ton (koszt 2 tys. funa) przy szkoleniu grupowym mamy zniżkę 25%. Szukam ziomków z komunikatywnym angielskim w miarę ogarniętych. Zarobki są dobre 12-18F/h Egzamin po polsku, polski egzaminator, papiery 100% uznawane ichniejsze, firma sprawdzona. Sam już tam byłem, zdarzyło mi się pracować na koparce, powiem krótko 7 dni z weekendem 12setek funa, taką miałem wypłateę a to był 2008 rok. Naprawdę dobra kasa. Czas realizacji tematu do miesiąca. Piszcie, bo ja jestem zdecydowany. Ze znalezieniem pracy nie będzie problemu. Kontakt na maila aura1945@o2.pl lub gg 5667137
    • tomaszekmmq Re: Anglia: operator koparko-ładowarki 02.05.20, 17:05
      Jeżeli chodzi o angielskie uprawnienia na koparki i inne maszyny budowlane to polecam tą firmę empiretrainingservices.co.uk/. Robiłem u nich kurs i jestem zadowolony. Świetnie szkolą nie ma problemów z językiem bo można zrobić kurs po polesku. Ceny mają ok.
    • tomtomtom00 Re: Anglia: operator koparko-ładowarki 04.01.21, 11:09
      Dobre kursy na maszyny budowlane mają w tej firmie cpcs-training-courses.co.uk/. Instruktorzy są spoko, mają wiedze i doświadczenie. Do tego pracują na dobrym sprzęcie. Można tez u nich zrobić kurs po polesku
    • szymonszy Re: Anglia: operator koparko-ładowarki 21.06.21, 10:07
      W UK dobre kursy na maszyny budowlane mają w Empire Training Services. Robiłem u nich kilka kursów między innymi na koparkę. Pełen profesjonalizm. Można też zrobić sobie kurs po polsku. Egzamin zdany bez najmniejszego problemu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka