sissi13 02.02.06, 16:03 szukam kogoś kto słyszał lub korzystał z usług biura pośrednictwa pracy "gowork'. Prosze o jakieś opinie na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin.g4 Re: Agencja pracy GOWORK 03.02.06, 13:45 well, tak szczerze mam z nimi wyjechac na cypr, moi znajomi byli z nimi w tamtym roku i byli zadowoleni. Byli w zajebistych hotelu 4* przy samej plazy i opowiadali ze jesli chodzi o GoWorka organizacje wszystko bylo wporzadku, troche narzekali na cyprusow, ze czasami sa hamscy - ale to jak wszedzie. Zdecydowanie niepolecali Work4u, podobno ludzie blakali sie po cyprze i sami na wlasna reke szukali pracy bo tamci ich wykiwali. Ja jade z nimi.... Odpowiedz Link Zgłoś
sissi13 Re: Agencja pracy GOWORK 03.02.06, 18:57 hej wielkie wielkie dzięki za inf.Jeszcze Cie troszke pomęcze:)możesz napisac kiedy jedziesz,ile cie ta impreza kosztuje i jak wyglada ta cała procedura.Bo ja narazie wypełniłam ankiete i nie wiem czy mam czekac jak oni sie odezwą czy sama tam zadzwonic?mój gg 7331665 jagoda pa Odpowiedz Link Zgłoś
netaxxx Re: Agencja pracy GOWORK 10.02.06, 12:58 Hej ludziska, ja rowniez mam zamiar wyjechac na cypr,ale zastanawiam sie czy nie lepiej jechac na wlasna reke i poszukac tam na miejscu pracy wtedy jest lepiej platna niz za p0osrednictwem i wogole wszystkie biura biora niezla kaske za swoja usluge,moze ktos jest chetny na wyjazd na wlasna reke,dajcie znac moze sie ktos ze mna zabierze,pozdrawiam i zycze wszystkim powodzenia bo sie przyda:) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia.83 Re: Agencja pracy GOWORK 16.03.06, 17:13 Hejka. Też się wybieram i chyba też przez go work. Jeśli nie z nimi, to mam zamiar szukać czegoś na miejscu na własną rękę. Szukam kogoś, kto potowarzyszy mi w podróży i ewentualnie, kto mógłby ze mną wynająć jakieś lokum na miejscu. Mieszkać gdzieś trzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
majarowik Re: Agencja pracy GOWORK 10.05.23, 10:34 Polecam przeczytanie artykułu na stronie wmh.agency/zarzadzanie-opiniami-gowork/ Odpowiedz Link Zgłoś