Dodaj do ulubionych

KTO WAS WKURZA?

12.07.05, 10:19
Bo mnie najbardziej teksty domowników w stylu :"Ta kasia to na prawdę ładna
dziewczyna...i pewnie uczy się lepiej od ciebie...o jakie ona ma piękne
zeszyty"itp.jakby żałowali że spłodizli takie brzydkie i nieudolne dziecko jak
ja.No bo co mam odpowiedzieć kiedy rzucają mi tekst,że moja koleżanka to taka
piękna,prawda?
Albo teksty w stylu"Przestań jeść ten makaron,masz coraz większy tyłek!"
ja:"Mamo,źle się czuję ,nie mam siły..."
tato:musiisz zrobić badania na anemię
mama:co?taka kiełbacha będzie badania robić?
Ej no sorry,ale ja nie mam nadwagi i wogóle,a takie teksty zapędzają mnie w
beznadziejną wściekłość i depresję.
A co was wkurza?
Albo raczej kto was wkurza?
Obserwuj wątek
    • magdalena_daria Re: KTO WAS WKURZA? 12.07.05, 11:02
      Mnie raz wkurzyła moja mama. Na co dzień świetna kobitka i prawdziwa moja
      psiapsióła, ale raz jej musiało coś na żołądku siąść. Mieszkałyśmy w tym czasie
      w Wiedniu i podnajęłyśmy jeden pokój lokatorce, nieco zazdrosnej dziewczynie.
      Któregoś wieczoru mamę wzięło na wspominki.... Madzia to takie śliczne dziecko
      BYŁO… Wszyscy się zachwycali, do wózeczku zaglądali. Ja na to z oburzeniem:
      Mamo, jak to: BYŁO?! Zapadła krępująca cisza a za 5 sekund rozległ się perlisty
      śmiech lokatorki.
    • paul_78 Re: KTO WAS WKURZA? 12.07.05, 12:19
      Prędzej wymienię, kto mnie NIE wkurza.
    • Gość: misia-arnisia Re: KTO WAS WKURZA? IP: 213.25.20.* 12.07.05, 12:34
      Wszyscy zmuszajacy do jedzenia - zwłaszcza ciocie, babcie i inna rodzinka na
      rodzinnych imprezach.
      Nie przyjmują do wiadomosci słowa "Nie, dziekuję" i tłumaczeń, że jem mało z
      powodów zdrowotnych.
      Nienawidzę tych głupawych komentarzy i tego całego gadania.

• Gość: zlza Re: KTO WAS WKURZA? IP: 213.37.51.* 12.07.05, 13:12
        Na urodzinach cioci mojej kumpeli:
        -aniu, zjesz golabki?
        nie, ja miesa nie jem
        -ale ja duzo ryzu dalam....
        • Gość: normalny Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.piotrkow.net.pl 24.07.05, 20:48
          wegetarianie i inni durnie (Polacy przyjmują takie ideolo albo ze snobizmu,
          albo są po prostu walnięci)
          • xxx131 Re: KTO WAS WKURZA? 24.07.05, 21:06

wegeteranizm jest nie zdrowy ;( jedna moja znajoma ma problem z powodu wegeteranizmu.
            • tut_ets Re: KTO WAS WKURZA? 25.07.05, 14:42
              Racja, ze niezdrowy. Moja znajoma musiala pare razy w tygodniu dostawac
              zastrzyki z witaminami (seria tylko 20 kluc, jednorazowo), bo z powodu
              niejedzenia miesa zaczelo witaminek brakowac (B12 i inne takie, odpowiedzialne
              za koncenracje i w ogle)... A zatem wrocila do mieska... ;)

Moral:

Lepiej jesc malo miesa, ale w ogole, noz wcale a pozniej biegac co drugi dzien
              do lekarza...
    • xxx131 Re: KTO WAS WKURZA? 12.07.05, 13:29

Włodzimierz Cimoszewicz, powodzi lipiec '97 nikt niepamieta? Cham i ignorant oraz szuja - calkowicie podobny charakter do Kwasniewskiego.
      • se.la.vie Re: KTO WAS WKURZA? 12.07.05, 16:05
        No pewnie,myśli ,że co on będzie ludźmi żądzić?
        "Czas zająć się poważnymi sprawami!Trzeba jechać do lasu..."
        bez komentarza.
        • d_a_g_a1 Re: KTO WAS WKURZA? 12.07.05, 16:44
          A mnie najbardziej wkurazją teksty typu:
          -Tyle lat, a Ty żadnego faceta, jak tak mozna (jestem singlem i jest mi z tym
          super i nie mam ochoty sie tłumaczyć nikomu). No po prostu do furii mnie to
          doprowadza szczególnie, że taka kwestia jest często poruszana na rodzinnych
          spotkaniach.

Dalej...

Wkurzała mnie wicedyra w LO, która zmywała makijaż na lekcji (uczennicom).

I okropnie mnie denerwują teksty(kogos z rodziny):
          Taka ładna pogoda, a Ty w domu siedzisz. (no do jasnej colery!! 30 stopni upał,
          wyleguję się z zimnym napojem w chłodnym domu, a oni do mnie żebym gdzieś
          wyszła ;].)

To tyle...

Pozdrawiam :)

• se.la.vie Re: KTO WAS WKURZA? 12.07.05, 16:56
            "Wkurzała mnie wicedyra w LO, która zmywała makijaż na lekcji (uczennicom)."

NA PRAWDĘ??????????!!!!!!!!!!
            • xxx131 Re: KTO WAS WKURZA? 12.07.05, 17:08

Ja nie mysle ze niechodzi o makijaz tylko o "makijaz".
            • d_a_g_a1 Re: KTO WAS WKURZA? 12.07.05, 21:28
              Tak :).Na lekcji jeśli zauwazyła, że dziewczyna ma np: tusz na rzęsach lub cień
              do powiek ( nawet w kolorze cielistym) to podchodziła z chusteczką i ścierała
              mówiąc, że to jest szkoła. No i co można było zrobić :) hehe wyrwać się nie
              można było...
              • xxx131 Re: KTO WAS WKURZA? 12.07.05, 21:31

i dobrze Ci tak, ale zapewnie sama dyrechtorka jest wymalowana.
          • Gość: stokrotka Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:05
            hehehe... to nasz na początku kazała dziewczynom wychodzić do łazienki i się
            myć, ale potem zrezygnowała i kupiła mleczko ocyzsczajace i waciki....
            hahaha ;-) normalnie w sali ubaw po pachy
      • Gość: ona Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.master.pl / *.master.pl 12.07.05, 17:01
        Koleś odpipmaj sie od Cimocha, miał rację gdy to powiedział!!
        • xxx131 Re: KTO WAS WKURZA? 12.07.05, 17:06

Kiedy mowil ze powodz tysiaclecia dotyczy niedużych obszarów? (no wprawdzie zalalo tylko 9 wojewodztw.)
          • Gość: joe Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.local.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 07:31
            kiedy mówił że trzeba sie było ubezpieczyć
            • grail Re: KTO WAS WKURZA? 24.07.05, 10:36
              Z tego co pamiętam Iimć Buzek (również premier) Mówiąc o powodziach użył
              sformułowania, że to się zdarza co roku, i ludzie powinni sie przyzwyczaić
              • xxx131 Re: KTO WAS WKURZA? 24.07.05, 12:07

Nio tez nie ladnie, ale na prezia sie nie pcha.
                • grail Re: KTO WAS WKURZA? 24.07.05, 13:54
                  znaczy się realista... Skiba zapewne ubolewa, bo pokazanie gołej d..y preziowi
                  (przyszłemu) to by było coś ;)
      • tatastasia Re: KTO WAS WKURZA? 12.07.05, 22:55
        Najbardziej mnie wkurza bezczynnosc Kwasniewskiego ladnie sie usmiecha jak
        lalka Barbie ale nic z tego nie wynika a brzusio rosnie
    • Gość: ona.. Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.master.pl / *.master.pl 12.07.05, 17:04
      Se.la.vie. mnie też w taki spsób traktuje jedna osoba w domu.. mam tego dość,
      myślałam "a niech sobie gdera, ja znam swoją wartość" ale mimo wszystko te
      ciągłe komentarze i uszczypliwości wykrzywiły mi w znaczy sposób postrzeganie
      siebie i świata, nie powinnam być taka miękka...
      • Gość: mama Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.chello.pl 12.07.05, 17:35
        mnie wkurza mój 16 letni syn. Chce miec wolnosc ale nie chce miec
        odpowiedzialnosci, chce, zeby szanowano jego poglady, ale nie szanuje pogladów
        innych (w tym wypadku moich), jest niesprawiedliwy w swoich ocenach, oskarża
        mnie i atakuje, uogóonia, nie trzyma sie faktów, pamieta tylko to co chce
        pamietac (co złego zrobilismy dla niego) a nie pamieta wszystkiego tego co
        swiadczy o powaznym go traktowaniu, o wolności, którą ma (oczywiscie chciałby
        wiecej), wydaje lekką reką pieniądze (ma niezaduzą "pensje")i jest oburzony, gdy
        mówię, że potracę mu z jego pieniądzy za komórkę (róznicę miedzy tym co umówione
        a tym ile przekroczył - wiedział o tym, że tak bedzie). Ciagle toczy ze mna
        wojnę o te swoja wolnośc i samostanowienie. Kiedys to było nawet zabawne (gdy
        miał kilka lat) teraz wkurzajace, bo z natury jestem człowiekiem ugodowym i
        skłonnym do rozmowy i dogadania sie.
        Poza tym ,ze on mnie wkurza, to bardzo mu wspólczuję tych jego 16 lat i tego, ze
        ma rodziców z zasadami - tez to przeszłam ze swoimi, ale nie myslałam, że to
        moze byc tak meczace dla obu stron!
        • Gość: joanna KTO WAS WKURZA? do poprzedniczki-mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:29
          pomyśl teraz ze moglabys miec kochana coreczke zamiast niego :P
    • Gość: to pisałam ja Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:17
      Zawalidrogi - wychodzi z pomieszczenia i zatrzymuje się od razu w wąskim
      korytarzyku przed gazetką ścienną; ludzie stojący z wystającymi łokciami;
      trójko-czwórki spacerujące po chodnikach, rowerzyści, którzy wyjechali z bramy
      i koniecznie musieli stanąć w poprzek.
      Śmierdziochy - takich pełno w autobusach i tramwajach.
      Właściciele pieska, który notorycznie sika na klatce.
      Sąsiedzi, których nie wkurza, że sprzątaczka nie wywiązuje się ze swoich
      obowiązków, choć dostaje za to pieniądze, ale których irytuje, że ty wymieniasz
      okna albo malujesz sobie mieszkanie; sąsiedzi, którzy tobie trzasną drzwiami
      przed nosem (bo przecież dbamy o nasze wspólne bezpieczeństwo), a którzy na
      klatkę wpuszczą każdego, kto o to poprosi, i tak dalej.
      Spóźnialskich - dla nich najmniej toleranci i w ogóle na Sybir.
      Ludzi mówiących podniesionym głosem.
    • Gość: Justyna Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:14
      Rozumiem Cię! Mnie wkurzają rodzice i babcia.Też mi ciągle dokuczają, że
      jestem, za gruba. Niech się od nas odczepią!!!!!!!!!!!!!
    • kochanica-francuza Re: KTO WAS WKURZA? 12.07.05, 23:27
      Ludzie, którzy mają dla mnie receptę na ułożenie sobie życia i wydaje im się, że
      31 lat tylko na ich cenne rady, bidulka zagubiona we mgle, czekałam...

Ludzie startujący z frazą:"Mnie się to nigdy nie przydarzyło" (utrata dziecka,
      utrata zdrowia, zawód miłosny i tego typu "ciężkie" rzeczy) ,ale JAKBY mi się to
      przydarzyło, TOBYM NA PEWNO SOBIE PORADZIŁ...

Ludzie, którzy uważają, że są dwie grupy: normalni ludzie (koniecznie TACY JAK
      WSZYSCY!!!!!)i wariaci z siekierą zamknięci w zakładach. Nie dociera do nich ,że
      można być jeszcze czymś trzecim i mieć np. anoreksję, lęki, kompulsje, być
      odludkiem etc.

• Gość: lola Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.ipt.aol.com 12.07.05, 23:55
        Zaskoczylas mnie lady Godivia (kto w ogole o tym dzisiaj wie?),
        a teraz tutaj otworzylas sie, no, no...

Zdejmuje kapelusz przed Toba, dzisiaj.

Pozdrawiam, a zycie przeciez czasem sie tak dziwnie i tak nagle samo uklada, kiedys...
    • odil Re: KTO WAS WKURZA? 13.07.05, 00:26
      Ludzie, którzy ciągle mówią "przecież wszyscy tak robią!"

Np.
      Rosół-nie lubię
      Argument:
      Wszyscy ludzie (czasami i nawet "wszyscy ludzie na świecie") jedzą rosół!
      • Gość: sakel Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.ir.intel.com / *.ir.intel.com 13.07.05, 02:24
        A mnie wkurza wiedenski duet: Kuna i Zagiel i serial "Stawiam na Tolka Banana"

pzdr

"Motyla noga"
    • Gość: Opty Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:26
      Bandy wrzeszczących dzieciaków pod oknami, kiedy właśnie chce się odpocząć.
      Brudasy i chamy - wszędzie.
      pozdr.
    • Gość: misia-arnisia Re: KTO WAS WKURZA? IP: 213.25.20.* 13.07.05, 11:42
      Ludzie, którzy mają psa i wychodzą na cały dzień do pracy - wkurzają mnie bo są
      głupi.

Wkurza mnie też pies, który szczeka jak tylko ktoś się poruszy na klatce
      schodowej. Miałam takiego za ścianą przez 3 lata. Oszaleć można.
    • Gość: kropla_beskidu Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:47
      wkurza mnie gdy ktoś:
      1. trzyma ręce w kieszeniach rozmawiając ze starszą osobą - nie, nie ze mną :)
      2. pociąga cały czas nosem - a gdy podsuwasz chusteczki higieniczne (w nadziei,
      że pojmie aluzję) głupokwato się uśmiecha
      3. wkurza się bez powodu :)
    • Gość: Mariah Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:40
      Były narzeczony, który najpierw rzucił mnie w paskudny sposób, a kiedy się
      zdołałam pozbierać i ułożyć sobie na nowo ze wspaniałym facetem, rozpaczliwie
      chce do mnie wrócić...
    • Gość: misia-arnisia Re: KTO WAS WKURZA? IP: 213.25.20.* 14.07.05, 08:02
      Gołębie gruchające u sąsiada na balkonie o piątej rano

Ludzie, którzy głosno mówią - zwłaszcza w autobusie lub w tramwaju.

Ludzie, którzy po wejściu do tramwaju lub autobusu stają w przejściu przy
      kasowniku i całą wieczność najpierw szukają biletu a potem go kasują nie
      zwazając, na innych którzy tez chcą wsiąść.

Ludzie, którzy po wyjściu tramwaju lub autobusu zatrzymują się na chodniku tak
      jakby byli na pustyni nie zwazając, na innych którzy tez chcą wsiąśćm wysiąć
      lub przejść.

Ludzie, którzy wszystko wiedzą najlepiej

• lilarose Re: KTO WAS WKURZA? 14.07.05, 08:51
      Kto mnie wkurza?
      - mój wiceprezes, który uwaza się za władcę absolutnego i jest mały, łysy,
      wredny i złośliwy
      - 8-letni synek mojej sasiadki, który przychodzi do nas o dowolnej porze dnia i
      nocy, żeby pobawić sie z naszym kotem, robi to w bardzo hałaśliwy sposób
      - matka mojego chłopaka, która próbuje mnie na siłę przekarmić, a gdy
      protestuję, obraża się
      - ludzie, którzy zadzieraja nosa z powodu pieniędzy, pochodzenia,
      wykształcenia, znajomości itp. Sa nadęci i zmanierowani, a tego nie trawię
      - hipokryci, ludzie zakłamani, dwulicowi i maja podwójna moralnośc - jedna dla
      siebie, druga dla innych - bez względu na płec
      - sasiad, który często zostawia włączony alarm, który wyje w nocy zagłuszając
      wszystko co żyje lub próbuje żyć (oraz spać) w najbliższej okolicy
      • Gość: Jago Re: KTO WAS WKURZA? IP: 213.25.20.* 14.07.05, 10:00
        Lato z Radiem i letnie przeboje - te same od stu lat
    • luc2000 Re: KTO WAS WKURZA? 15.07.05, 09:13
      Ryszard Sapielak
    • agax.1 Re: KTO WAS WKURZA? 20.07.05, 22:49
      wkurzaja mnie placzace dzieci, czesto w kosciele, lub akurat w takim momencie
      kiedy czlowiek potrzebuje ciszy i spokoju...osoby, ktore po wejsciu do autobusu
      tudziez tramwaju nagle dostaja glebokiego paralizu, zadyszki i prawie zawalu i
      koniecznie chca usunac kogos z wczesniej upatrzonego miejsca( rzecz jasna prym
      wioda niektore babcie, ktore moga przejsc kilometry w adidaskach tylko
      przystanku w tramwaju nie ustoja :P, oczywiscie szacunek dla odmiennych od
      przedstawionego wzorca :)) i jeszcze ludzie, ktorzy glosna mowia lub
      przeklinaja tam, gdzie nie mozna od nich uciec( znow przytocze srodki
      komunikacji miejskiej :)) PZD
      • kot_z_cheshire Re: KTO WAS WKURZA? 20.07.05, 23:16
        Rodzina:
        - tyle lat i sama
        - szukaj chłopa, sama sobie nie poradzisz (phi....jesli do czegoś w życiu
        doszłam to dzięki sobie a nie panom. Tego już nikt nie widzi...Szkoda.)
        - dlaczego nie planujesz dzieci: wszyscy mają...To naturalne, że się ma dzieci!
        (dla mnienaturalna jest mozliwość podejmowania decyzji...Samemu.)
        Znajomi:
        - Dlaczego jestes sama? (Fuck!!!grrrtrr....Bo k....chcę!)
        - Dlaczego tam pracujesz?
        - Dlaczego nie śpisz po nocach....Wszyscy spią.
        - Dlaczego tyle czytasz? Masz coś z tego? (Taaa....brak wstyudu, że się
        orientuję w kulturze, polityce i nie jest mi głupio rozmawiać z kimkolwiek.
        No, ale nie wszystko się da przeliczyc na kasę:))
        - Skąd Ty na to bierzesz? (Bo pracuję....!)

Pewnie jeszcze parę rzeczy by się znalazło:)
    • kochanica-francuza WIEM , KTO MNIE WKURZA! 21.07.05, 16:19
      Wczoraj - zajęcia z angielskiego z bezmózgami studiującymi psychologię.

Tekst po angielsku o anoreksji i bulimii.

Facet każe mi streścić o bulimii, więc mówię m.in.(czego nie ma w
      tekście):rodziny bulimików często zamykają lodówkę na kłódkę.

Bezmózgi studiujące psychologię: zbiorowy wybuch śmiechu.

• Gość: Mortycja Re: WIEM , KTO MNIE WKURZA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:31
        Też nam takie bezmózgi.Nie tylko z psychologii.Również z pedagogiki.Sporo ich
        jest.
    • Gość: Mortycja Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:28
      Wkurza to mało powiedziane!Wąsaty,leniwy grzyb z pracy narzeczonego,przez
      ktorego na urlop jedziemy jutro(hura!nad morze!super pogoda!),a nie w
      sierpniu.Grrrr!:(
      Wkurza mnie mój kot,ktory nagle robi sie 3x szerszy i 3x dluzszy oraz cały w
      pazurach,jak tylko chcę pościelic łóżko.:)
      Wkurzają mnie cwaniaczki,chamy,prostaki i śmiejący się (chyba sztucznie,przy
      kolegach) dorastających chłopców-maja koszmarny ten "śmiech"...

I wąsaty, leniwy grzyb z pracy narzeczonego...
      • luc2000 Re: KTO WAS WKURZA? 22.07.05, 12:49
        Ryszard Sapielak ?
      • kochanica-francuza Re: KTO WAS WKURZA? 22.07.05, 23:37
        Gość portalu: Mortycja napisał(a):

> Wkurzają mnie cwaniaczki,chamy,prostaki i śmiejący się (chyba sztucznie,przy
        > kolegach) dorastających chłopców-maja koszmarny ten "śmiech"...
        > No - jakby rzęzili!
    • bartekm76 Re: KTO WAS WKURZA? 22.07.05, 18:06
      Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój
      SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!
      Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój
      SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!Mój SZEF!!!!
      Mój SZEF!!!!

WSZYSTKICH INNYCH KOCHAM
      • Gość: jaija Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.07.05, 00:21
        Ja jestem sfrustrowana, bo ludzie mnie do szału doprowadzają. Może nie jestem
        święta, ale staram się nie czynić innym tego, co mnie nie sprawia przyjemności.
        Więc, wyliczę:D:D:D - wkurzają mnie:
        - wyrostki obojga płci, którzy sypią przekleństwami, nie mają za grosz szacunku
        dla osób dorosłych, które np. zwrócą im uwagę
        - młode mamusie, uważające się za święte krowy, rozwalające się z wózkami i
        dzieciarami po chodnikach i innych miejscach tak, że trzeba nad nimi przefruwać
        - ludzie nabijający się z cudzej inności, ceniący cwaniactwo, kombinatorstwo i
        tzw. "zaradność życiową", którą jest, w ich mnimaniu, zwykłe złodziejstwo
        - osoby mające wyjące psy, takie wychodzą najczęściej na całe dni
        - wścibscy ludzie
        - ludzie, którym się wydaje, że tylko oni mają rację
        Poza tym prawie cała scena polityczna doprowadza mnie do szału. Ale to
        drobiazg:)
    • lagrima Re: KTO WAS WKURZA? 23.07.05, 12:31
      - nie kto, a co - radio zet - jak to leci jestem w stanie rzucać odbiornikiem, NIENAWIDZĘ tego radia!!!!!
      - rodzice "nie jedz tyle!"
      - małe dzieci:/
      - od kilku lat za każdym razem jak przyjeżdzam do babci "jeszcze nie jesz mięsa?", nie k*a, odmieniło mi się nagle
      - a dziadek "do jehowy już się zapisałaś?":/
      - "po co czytasz te książki? nie nudzi cię to?" tak, nudzi strasznie, czytam wbrew sobie
      - "nie wiesz kto to są siosty olsen? telewizji nie oglądasz?"
      - rodzice "nie siedź tyle przed komputerem!"
      - ostatnio w tvn leci cośtam o muzyce, festiwal jakiś ma być czy coś;] i kawałek piosenki jakiejś dziewuchy w dredach "nie walcz, nie walcz, ja cię ranic nie chcę" ja pie..!! jak mnie to denerwuje!! najgorsze jest to, że ciągle sobie to nucę i nie mogę przestać:/
      - "nigdy nie byłaś na solarium? niemożliwe!"
      - po wakacjach zawsze jestem blada, po prostu nie lubię słońca, upałów, opalania "jak możesz nie lubić sie opalać?" "czemu jesteś taka blada?"
      - "czemu wpięłaś agrafkę w spodnie?" bo taki miałam kaprys
      - "nie żal ci jak czujesz zapach schabowego?" nie, zwracać mi się chce
      - śmierdzący ludzie w autobusie
      Nerwowa jestem strasznie;]
      • Gość: amen Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:22
        lagrima napisała:

> - rodzice "nie jedz tyle!"
        > - małe dzieci:/
        > - od kilku lat za każdym razem jak przyjeżdzam do babci "jeszcze nie jesz
        mięsa
        > ?", nie k*a, odmieniło mi się nagle

> - "po co czytasz te książki? nie nudzi cię to?" tak, nudzi strasznie, czytam
        wb
        > rew sobie
        > - "nie wiesz kto to są siosty olsen? telewizji nie oglądasz?"
        > - rodzice "nie siedź tyle przed komputerem!"
        > - ostatnio w tvn leci cośtam o muzyce, festiwal jakiś ma być czy coś;] i
        kawałe
        > k piosenki jakiejś dziewuchy w dredach "nie walcz, nie walcz, ja cię ranic
        nie
        > chcę" ja pie..!! jak mnie to denerwuje!! najgorsze jest to, że ciągle sobie
        to
        > nucę i nie mogę przestać:/
        > - "nigdy nie byłaś na solarium? niemożliwe!"
        > - po wakacjach zawsze jestem blada, po prostu nie lubię słońca, upałów,
        opalani
        > a "jak możesz nie lubić sie opalać?" "czemu jesteś taka blada?"
        > - "czemu wpięłaś agrafkę w spodnie?" bo taki miałam kaprys
        > - "nie żal ci jak czujesz zapach schabowego?" nie, zwracać mi się chce
        > - śmierdzący ludzie w autobusie
        > Nerwowa jestem strasznie;]

JESTES MNĄ
      • babik Re: KTO WAS WKURZA? 24.07.05, 08:01
        Dlatego , że nie jesz mięsa.
        Dlatego jesteś taka nerwowa.
        • kochanica-francuza Re: KTO WAS WKURZA? 24.07.05, 17:07
          babik napisał:

> Dlatego , że nie jesz mięsa.
          > Dlatego jesteś taka nerwowa.

Babik, ty serio? JUż widzę te miliony nerwowych hinduistów...
          • Gość: normalny Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.piotrkow.net.pl 24.07.05, 21:04
            dla hinduistów wegetarianizm to część ich kultury - dla Polaków to jakieś
            kretyństwo.

wkurzają mnie faszyści, antysemici, wegetarianie ("obrońcy zwierząt", co nie
            chcą jeść bo "robią komuś krzywdę"), dewoty od Rydzyka i jego parszywego radia,
            politycy żerujący na głupocie i naiwności "elektoratu", jehowcy i inni
            sekciarze terroryzujący własne rodziny, ludzie którzy nie chcą mieć dzieci /a
            mogliby je mieć/, robiący z posiadania dzieci i w ogóle prokreacji jakieś
            problemy (pod tym względem społeczeństwa XIX-wieczne były 1000 razy zdrowsze
            niż dzisiejsze).
            • blinski Re: KTO WAS WKURZA? 24.07.05, 21:17
              moja kumpela np. nie je mięsa bo przeszkadza jej sama świadomość, że je coś co
              kiedyś było zwierzęciem. i ja to w sumie rozumiem, sam wolę o tym nie myśleć -
              przy poglębianiu takich myśli ma się ochotę przejść na wegetarianizm (no chyba
              że ktoś ma w d.pie zwierzęta:).
              z tymi ludźmi którzy nie chcą mieć dzieci a mogliby to było zajebiste:)) w
              życiu nie widziałem żeby kogoś to wkurzało, zajebiście mnie to rozwaliło:)
              • Gość: normalny Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.piotrkow.net.pl 24.07.05, 21:48
                ja tam doskonale wiem co jem i mnie to nie rusza.

pies jest po to żeby pilnował obejścia, kot - żeby myszy łapał, a świnia - żeby
                ją zjeść :)
                • blinski Re: KTO WAS WKURZA? 24.07.05, 22:26
                  widzisz, niektórzy mają bardziej skomplkowany tok myślenia, znają do tego
                  pojęcie refleksyjności:) ale oni są nienormalni. ;)
            • kochanica-francuza Re: KTO WAS WKURZA? 24.07.05, 21:23
              Gość portalu: normalny napisał(a):

> dla hinduistów wegetarianizm to część ich kultury - dla Polaków to jakieś
              > kretyństwo.

ale co się tak denerwujesz, że jakiś Kowalski świnki nie je?
            • kochanica-francuza Re:jeżeli to jest polska norma 24.07.05, 21:32
              Gość portalu: normalny napisał(a):

> dla hinduistów wegetarianizm to część ich kultury - dla Polaków to jakieś
              > kretyństwo.
              >
              >
              > wkurzają mnie faszyści, antysemici, wegetarianie ("obrońcy zwierząt", co nie
              > chcą jeść bo "robią komuś krzywdę"), dewoty od Rydzyka i jego parszywego radia,
              >
              > politycy żerujący na głupocie i naiwności "elektoratu", jehowcy i inni
              > sekciarze terroryzujący własne rodziny, ludzie którzy nie chcą mieć dzieci /a
              > mogliby je mieć/, robiący z posiadania dzieci i w ogóle prokreacji jakieś
              > problemy (pod tym względem społeczeństwa XIX-wieczne były 1000 razy zdrowsze
              > niż dzisiejsze).

to ja stąd uciekam jak najszybciej...
            • Gość: stokrotka Re: KTO WAS WKURZA? do normalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:18
              wiesz co... tez mnie keidys to wkurzało.. wogóle nie rozumiałam o co im chodzi
              itd.
              ale teraz juz dosc długo nie jem miesa, jestem wegetarianką... i nie ejst to
              mój jakis wymysł... po dowiedzeniu sie o kilku rzeczach i zdaniu sobie sprwe
              jak to NAPRAWDE wyglada... nie moglam ejsc miesa! Probowałam! do dzis dnia mam
              wyrzuty sumienia a wtedy przez kilka dni chęć zwymiotowania... zastanów sie nad
              tym ...
    • Gość: makenzen Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:24
      - plastikowe "piękności" eksponujące gołe pępki i swoją bezdenną głupotę
      - czasami taki jeden Tomuś M.
      • Gość: Agatta Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:08
        A mnie do szału doprowadza dźwięk tych DŁUGICH, PLASTIKOWYCH TRĄB, które są ostatnio takie modne. Jak widzę dziecko które mi trąbi pod oknem, to mam szczerą ochotę je udusić, chociaż tak w ogóle lubię dzieci i sama mam dwoje:D

I nie lubię pań sprzątaczek w moim bloku.

-Wyrzucają do śmieci to, co spadło z ludziom z balkonu-najczęściej pranie-mimo skarg i próśb!

-Kiedyś nachodziły mnie, żebym wyrzuciła starą wycieraczkę, która, jak Bóg na niebie, była w dobrym stanie!!!:D

-Awanturowały się, kiedy ktoś nie chciał podpisać DOBROWOLNEJ LISTY dla zadowolonych z ich usług mieszkańców :D

-Do sąsiadki, u której była nocna impreza poleciały se skargą o wymalowaną windę. A ozdóbki w windzie miały już parę dni :D

-Przed świętami Boż. Nar. zaczepiły mnie na podwórku i oświadczyły, że mam nie robić śladów wózkiem na klatce, bo one będą myć dopiero po świętach :D

-W tydzień po tym, jak ukradli mi wózek spod drzwi, pani sprzątaczka powiedziała mi ze współczuciem: przed pani kradzieżą były dwie kradzieże wózków w bloku. Szkoda, że pani o tym nie powiedziałam. Myślałam, że ją uduszę.

Pozdro! :D:D:D
      • Gość: normalny Re: KTO WAS WKURZA? IP: *.piotrkow.net.pl 24.07.05, 21:10
        jak panna ma 20 lat to niech nosi pępek na wierzchu ;)
        jak chodzi o kobitę 40- czy 50-letnią to powinna się orientować, że takim
        pozowaniem na młodzieżówkę robi z siebie obciach ;)
    • deszczowaa Re: KTO WAS WKURZA? 24.07.05, 23:13
      - moja matka najdroższa, wrrr.. /za teksty podobne do przytaczanych i potworną
      przewrotność, przesadyzm, zpędy totalitarno-desootyczne i fanatyzm religijny/,
      ale i tak ją kocham;)
      - ojciec, za tak wiele, że nic więcej nie powiem
      - chamowate, wrzaskliwe małolaty /wszędzie/
      - głośno nastawiony telewizor/radio itp. /chyba, że to ja oglądam;)/
      - syf, prowizorka, tandeciarstwo /np. m.in. turkusowe elewacje;)/
      - przesadyzm, toczenie piany o bzdurki, małostkowość, brak tolerancji,
      wściubstwo etc.
      - taki jeden facet, ale on już dłuuugo nie pożyje, bo go zamorduję;)
      - pan G. czasami
      - to, że czas za szybko płynie
      - filmy Almodovara

no, a najczęściej, to ja sama!
    • Gość: Zalamana Mnie wkurza... IP: *.ser.netvision.net.il 25.07.05, 15:04
      Byly chlopak, z ktorym bylam przez 2 lata (super zwiazek, kochal mnie po uszy i
      w ogole), ktory 2 m-ce po zerwaniu (love is gone, ale nadal uwaza, ze jestem
      swietna babka i kumpela , sexy girl, nadal gotow pomoc) twierdzi, ze ma
      potrzeby i MUSI je zaspokoic, szukajac jakiejs typiary na jeden wieczor...
      Wkurza mnie jego twierdzenie, ze jest to normalne (kochal mnie na maksa, nigdy
      nie klamal, zaufanie bezgraniczne, szczerosc - zawsze do bolu)...

Gdybym nie miala szacunku dla chlopka, za swietny charakter i nieziemska
      osobowosc - dostal by ode mnie po mo..dzie i tyle by bylo. Problem w tym, ze
      jest super kumplem i nie chcemy stracic tej relacji...

Faceci i dziewczyny - czekam na wasze opinie.
      • blinski Re: Mnie wkurza... 25.07.05, 15:35
        ok, minęły 2 m-ce od zerwania. jak musiałby się zachowywać żeby cię nie wkurzyć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka