Gość: jaija IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.09.05, 00:09 Mnie wczoraj, kiedy zobaczyłam na plakacie, że ojciec mojej przyjaciółki startuje w wyborach z listy Ligi Polskich Rodzin !!!!!!! Mało nie padłam. Dawajcie swoje typy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaija Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.09.05, 23:58 Kochani, czyżby nikt nie przeżył niczego szokującego????? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 14.09.05, 09:51 przeżyłem szok wyjeżdżajac na Słowację - nie mogłem uwierzyć, ze taki mały kraj ma tak wspaniałe drogi (inne atrakcje pomijam bo wciąż się nad nimi rozpływam). Potem, wracając ze Słowacji przezyłem kolejny szok Gdy przekraczałem granicę w Chyżnem (Chyżnym?) - mało nie straciłem kół i połowy samochodu, takie fatalne drogi mamy my... (chciałem uciekać spowrotem na Słowację) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:09 Usłyszałam, że kolarze np. w Tour de Pologne mogą jechać 70km/h, a z górki nawet 100km/h Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 14.09.05, 13:43 A gdzie Ty na Słowacji widziałeś dobre drogi? Autostrady to i owszem, ale reszta... nie wiem, czy nie gorzej, niż u nas - sporo ostatnio woziłam się dookoła Tatr i Magistralą Tatrzańską i po wioskach, więc co nieco widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dietka-marionetka Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.fn.pl 14.09.05, 13:56 mnie to ,że mój pracodawca u którego pracowałam do ostatnij dni ciąży startuje w wyborach na posła.Nie rozliczył się ze mną za ostatni miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlekota Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.05, 22:16 podaj jego dane, aby nikt nie popelnił jakiejś głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:39 ostatnio? hmmmm 2 godziny temu szedlem sobie spokojnie chodnikiem az tu nagle zza jakiegos ogrodzenia naszczekal na mnie pies :D to byl dopiero szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koliczka Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:51 A mi opada szczeka i śmiać mi się jak czytam takie beznadziejne odpowiedzi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libertyn Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:19 Na Słowacji są dużo lepsze drogi zobacz więcej Słowacji to się przekonasz a nie wnioskuj na podstawie przejechania 50 km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WeRc!a :) Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 22.09.05, 20:23 mkihjy7u777uj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirolog [...] IP: 80.51.249.* 22.09.05, 21:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 14.09.05, 19:52 To latwe: 1. Nie mieli Marco Pola z 7UP. 2. To maly kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
km500 Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 18.09.05, 23:41 >>>To latwe: >>>1. Nie mieli Marco Pola z 7UP. niezłe : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shemre Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:27 siedze na ławce w lasku i patrze ze nademną skacze duzo wiewiórek nagle..jeb.. i dostałem szyszą patrze do gory a tu... mnie jedna wiewórka doslowanie olała :| az nie dowiary ze one są tak mądre..a jak wali ich mocz ;/ ... :P uważajcie na te rudzielce!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenax Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 16.09.05, 18:27 Mialam dokladne te same odczucia :( w dodatku maja autostrady lepsze od naszych no i jest ich wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalew Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: 217.97.170.* 22.09.05, 09:31 to przyjedz do suwalk to zobaczysz drogi nie ma to jak studzienki na ktorych zostawiasz miske olejowo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:41 pisze sie "olejową" :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margot Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.ip24.pl 22.09.05, 13:00 szczena mi opadła jak uslyszalam, że Rokita cytuje Leppera "pis to prawo i socjalizm" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ark Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 22.09.05, 13:23 Jeśli Lepper tak powiedział, to był to z jego ust komplement (prawo - wiadomo, socjalizm - "program" gospodarczy Samoobory). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:24 dostałam rozliczenie CO wg podzielników, muszę dopłacić mimo, że mniej zużyłam energii, bo zlikwidowałam połowę grzejników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek67g Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:48 dlaczego musisz dopłacić? jeśli zlikwidowałaś połowę grzejników i powiadomiłaś o tym spółdzielnię to spółdzielnia miała obowiązek zmienić podzielniki , które miałaś przed demontażem grzejników na podzielniki o innych parametrach tzn. na większy grzejnik podzielnik o innych parametrach i na mniejszy grzejnik równiez powinien być założony podzielnik o innych parametrach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treubh Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:57 To nie tylko na słowacji. W Czechach też jest o wiele lepiej niż u nas tylko przy samej gramicy jest źle, tak jak na Słowacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:42 No to kurna ja: opadło mi wszystko jak pacjent, w czasie kiedy powinien pływać w morzu snu ( znieczulenie ogólne - teoretycznie zero możliwości przemieszczania się )...... nagle usiadł! Biedak .... na jego szczęście został szybko spacyfikowany. Efekt zaskoczenia - piorunujący! Odpowiedz Link Zgłoś
future_phd Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 16.09.05, 05:34 A moze pacjent byl w fazie pobudzenia - indukcja anestezji. Tak ze 2-3 mg Versed IVP i gra. No, chyba ze byl hipotensyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:51 NIE ! Powód: młody, niedoświadczony anestezjolog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I TEZ POST TEZ :D MI OPADLA SZCZENA JAK ZOBACZYLAM POST"ROCK UMARL" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexa-ndra-16 Szok niepotwierdzony IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.05, 19:25 A mnie zaskoczyło że moźliwe iż moja naj przyjaciółka statruje do naszego wuefisty fakt ładny jest ale do przesady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrzu Szczeneczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:03 To jest skandal nie dość że paliwo!!! Traktor cza naprawić!! Zimnioki kupić!!! A burcokA Ni mo!! I jak tu zrobić zimnioki z burcoka!! Jom głosuje na Kochanego Andrzejka!!! Postrajkujemy dostaniemy!! A jeśli ni poskutkuje to założymy nową partie ŻNLPR Rząd nowej nepszej polski rolniczej Aho mitek co z miasta pochodzi ni mo draktora w miście i jak tak żyć!!!! (Wszystkie Błedy zostały zrobione nie umyślnie) (Powiązania osób z żeczywistymi jest zupełnie przypadkowe) (Przed przeczytaniem skonsultuj się z psyhiatrą lub dermatologiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urodzony_luzak Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:31 To nic, ja dzisiaj sie dowiedzialem z gazety ze ojciec mojego kumpla startuje z samoobrony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:47 szczęka opada od opinii pan.nikt na forum poznańskim Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 18.09.05, 11:21 > szczęka opada od opinii pan.nikt na forum poznańskim Ręce, nie szczęka, ręce... Mnie szczęka ostatnio opadła, a raczej doznałam szoku, kiedy się dowiedziałam, jak się wobec mnie zachowała (za moimi plecami) osoba teoretycznie mi bliska (więzy krwi). Ale to z całą pewnością nie jest temat na Forum Humorum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adf Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 18:34 Ze dwa lata temu przed Bożym Narodzeniem chodziłem po placu robiąc zakupy. Jakieś 4, 5 letnie dziecko szalało i biegało, a wtedy jego mama: "Jasiu, uspokój się, idź do pana Zenka, popatrzysz sobie jak karpia morduje". Odpowiedz Link Zgłoś
svistak Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 14.09.05, 20:50 hehehe czesto musze szczeke lapac...choc po kazdym takim zdarzeniu mowie ze w tym kraju juz mnie nic nie zdziwi... ale ale dzis wylapalam w kartkowkach moich? uczniow: ćeiś (cześć) oraz: "Dziecko się rodzi później niż dorosły człowiek" i "Od dziecka zaczyna się pokolenie, więc od nich zaczyna się świat". :-P s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaaa Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:25 kiedys uczeszczalam do takiej szkoly w ktorej nasz wspanialy Pan od biologii lubil nabijac sie z innych i tak oto zalozyl gablotke w ktorej wywieszal najsmieszniejsze rzeczy napisane na sprawdzianach: kiedys laska w odpowiedzi na pytanie co to jest ciaza pozamaciczna napisale ze jak sie bierze do buzi... a koles na pytanie co to jest faza ren napial ze słyszał tylko o nirvanie i po lekcji zapyta Pana po jakich uzywkach mozna wejsc w stan ren :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 23:08 chyba chodzilo ci o faze rem - rapid eye movement Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.swidnica.mm.pl 14.09.05, 22:52 Szczena mi opadła jak zobaczyłam ile kosztuje litr paliwa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 21:40 mi tez..to byl niezly szok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.soren Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 18.09.05, 16:38 a mojemu dziadkowi odpadła szczęka jak sobie kichnął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paaaa Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.com / *.strefa.com 22.09.05, 14:03 ..... Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 15.09.05, 11:30 Jak zobaczyłam wygląd mojej łazienki po wymianie pionów. A zwłaszcza jak odkryłam dziurę na wylot do pokoju. A drugi raz wczoraj. Zadzwoniłam do kumpla z którym nie rozmawiałam od 3-4 lat a on natychmiast mnie rozpoznał. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 15.09.05, 16:05 Taaa, dzisisaj szczena mi opadła po konsultacjach mgr kiedy się okazało, ile muszę przerabiać, dorabiać, a termin zero za 2 tygodnie (i małe dziecko w domu, i mąż akurat wyjeżdża...). Szok! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 15.09.05, 17:58 mi szczena opadla, jak stojac wczoraj w drogerii jakies babsko wstretne niemieckie (mieszkam w niemczech) wykrzykiwalo do pani sprzedawczyni, ze jak wladze miasta moga byc tak popier.dolone, ze bezpanskie koty sterylizuja, przeciez zastrzyk z trucizna bylby tanszy i tyle go.wien na cmentarzu by nie lezalo. a ja sobie pomyslalam: hm...podobne myslenie gdzies juz slyszalam? holocaust tak samo byl tlumaczony. hehe, ale trzeba bylo widziec mine owej pani jak ze stoickim spokojem stojac obok niej powiedzialam jej, ze uwazam jej poglady za okropne. Nigdy w zyciu nie widzialam eksplozji wscieklosci tylko na samej twarzy - nie wydala z siebie jednego dzwieku i poszla. pare tygodni temu opadla mi szczena, jak napisalam jeden zwykly post na forum Jaslo (bo tak chcialam zagadac i zobaczyc, kto na to forum chadza, bo w koncu przez cala mlodosc szkolna spedzalam tam wakacje) i mnie wirtualnie zlinczowali za sygnaturke, bo "czy ja wiem, co to oznacza i czy ja sie z tym zdaniem identyfikuje". Zaznaczam, ze na zadnym forum, na ktorym bywam juz prawie rok i codzinnie mi sie to nawet w najmniejszym stopniu nie przydazylo... Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 15.09.05, 22:18 gdy zobaczylam zdjecia apteki w indiach: www.oia_czestochowa.keynet.pl/index.php?id=250&nr_klienta=78 do tej pory nie moge wyjsc z podziwu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.09.05, 02:22 tłumaczę dziś budowę systemu dwójkowego - no wiecie, tu, czyli w dziesiętnym, podstawą jest dziesięć, a więc 873 = 8 x 100 + ... (itd, każdy wie, o co chodzi), a w dwójkowym 101 = 1 x 4 + ... , a więc podstawą jest dwa, bo tu są dwie cyfry, tak jak tam jest ich dziesięć (było trochę więcej szczegółów, to do czepialskich, ale nie o to chodzi) - przecież tam są tylko trzy cyfry - sprowadziło mnie na ziemię całkiem niebrzydkie dziewczę i - wcale nie tak łatwo było ją przekonać Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 16.09.05, 09:20 mi kiedyś szczena opadła , gdy zobaczyłem że mój sąsiad ,niezbyt majętny zresztą , przyjechał fabrycznie nowym samochodem. Potem się okazało , że kupił na raty , na 7 lat.Swoją fantazją zadziwił wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 16.09.05, 09:34 Nie rozumiem. Po to wynaleziono raty i pożyczki żeby niezbyt majętni ludzie kupowali sobie różne rzeczy, na które nie mają akurat odpowiedniej ilości gotówki. Ja np. tak kupiłam lodówkę w czasach studenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keepsake a nie odpisano Ci: IP: *.computerland.pl 16.09.05, 14:23 > za sygnaturke, bo "czy ja wiem, co to oznacza i czy ja sie z tym zdaniem > identyfikuje". Zaznaczam, ze na zadnym forum, na ktorym bywam juz prawie rok i > codzinnie mi sie to nawet w najmniejszym stopniu nie przydazylo... Let me tell you something, pendejo. You pull any of your crazy shit with us, you flash a piece out on the lanes, I'll take it away from you and stick it up your ass and pull the fucking trigger til it goes "click". Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: a nie odpisano Ci: 17.09.05, 19:16 hehehehehehe kocham ludzi, ktorzy cytuja z B.L.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilly Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.05, 12:12 Szczęka mi opadła jak zobaczyłam swój pierwszy odcinek ZUS.......O Bosz!! Komu oni oddają moją pensję?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzy Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: 213.77.20.* 16.09.05, 12:24 Mi opadła szczęka jak dowiedziałam się ile wynosi średnia pensja w mojej firmie (zwłaszcza po obliczeniach ile muszą coniektórzy brać, żebyśmy ja i moi koledzy z naszymi "wypasionymi" zarobkami uśredniali średnią ;}) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mercx Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: 217.168.131.* 16.09.05, 14:30 W mojej poprzedniej pracy. Był tam taki pan, tzw. złota rączka, czyli generalnie naprawiał wszystko co się akurat zepsuło. ów pan jeździł tami starym trabantem (nowych zresztą wtedy już nie było ;-) i szczerze mówiąc bardzo do tego trabanta pasował (bez złośliwości, ale nieco zaniedbany był). Aż tu pewnego dnia pan przyjechał nowiuśkim yarisem. O! Wszystkim kopary opadły :-))))))) M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.crowley.pl 16.09.05, 14:39 Opadla mi szczeka gdy zwrocilam uwage sasiadom, ze ich corka zbyt glosno (okna sie trzesa od huku) i czesto (co drugi dzien do 4.00 rano) imprezuje. Nawyzywali mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozefina22 Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.09.05, 16:47 chyba jeszcze w zyciu mi tak szczena nie opadla jak po wysluchaniu tego:byla w naszym kosciele msza z okazji 25 lat powstania "solidarnosci",i po mszy byl przemarsz do drugiego kosciola,grala orkiestra gornicza "ROTE" a dwie licealistki stojace obok szkoly zablyszczaly cytuje"co oni takie jakies niemieckie marsze graja". za moich czasow to w szkolach uczyli ROTY i slow i melodii .chyba nie najlepsze swiadectwo wystawily szkole . Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 16.09.05, 18:56 Dziś idąc po pracy na przystanek autobusowy doznałyśmy z koleżanką szoku.Facet po spożyciu % szedł chodnikiem i prowadził rower,na nim siedziała kobieta mocno po spożyciu %,a za nią na koszyku dziecko,może 6 letnie.Gdyby nie rower kobieta ta nie zrobiłaby samodzielnie kroku.Dodam,że było to ścisłe centrum sporego miasta , nie środek wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: himera Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.arcor-ip.net 16.09.05, 23:03 Ja dostalam szoku,kiedy podczas tegorocznych wakacji odwiedzilismy z mezem i dziecmi Gdansk i idac Starowka zatrzymalismy sie na sekunde aby wlozyc kurtke do torby a tu nam malzenstwo handlujace bizuteria kazalo sie "wynosic z tad", poniewaz im zaslaniamy wystawe i a oni tu codziennie sprzataja i wogole takie tam. Nazwlalam ich chamskimi Polakami,poniewaz nie dalo sie trzezwa argumentacja(nie stalismy tam nawet 20 sek.i nie zamierzalismy stac dalej)dojsc do porozumienia,nie mowiac juz o kulturalnym tonie z ich strony.Moj maz jest Niemcem i pomimo tego,ze bardzo lubi Polske i Polakow,to wstyd mi bylo.Jemu tez sie przydarzylo cos podobnego, kiedy chcial w aquaparku wyjac lody z lodowki dla dzieci a pani(mloda dziewczyna)malo mu po lapach za to nie dala,kwitujac, ze tu nie wolno nic dotykac i ona jest od podawania lodow.Maz oddal jej te lody i powiedzial, ze stracila klijenta.Mial dosc Polski tego roku i chetnie wrocil na Bawarie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.09.05, 01:11 >Mial dosc Polski tego roku i chetnie wrocil na Bawarie. nie, no nie mowmy o takim opadaniu gdybym z takiego powodu opadal, to wracalbym po dwoch minutach warszawskim odpowiednikiem waszego przeganiania z dlugiego targu moze byc staromiejski KAT (za barbakanem, na ulicy, chyba, freta) taki typowy polski osilek, typowy polski chamus za slamsow co chwila wypatrywal kogos w tlumie i, jak myslalem, zagadywal popatrzylem chwilke i polazlem sobie a on w tym czasie upatrzyl mnie, poganil za mna, dogonil, od tylu zaczepil "recznie" i rozkazal " na slupek" gdyby takie cos zdarzylo sie w niemczech albo w kanadzie, to facio mialby spore nieprzyjemnosci, ale zapewniam was, ze spore a w warszawie "swiatly" polski policjant zapytal mnie, czy wnosze skarge poprosilem wiec, zeby zwrocil chamowi (uzylem slow temu panu) uwage na niestosownosc zachowania chma-kat oczywiscie sie wyparl i zaczelo sie polskie piekielko poszedlem sobie bez slowa a wy dziwicie sie kwachom, cimom, belkom, lysym ministrantom, wachowskim, peczakom.... (i milionom innych klamcow, oszustow, ...) o, qrcze, a mialo byc smiesznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 17.09.05, 01:50 Ów KAT jest już postacią legendarną - w sensie negatywnym rzecz jasna. Nawet nie wiedziałam że on jeszcze żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:21 Gość portalu: himera napisał(a): Nazwlalam ich chamskimi Polakami, taaaa po tobie niestety też widać już małe co nieco wyraźnie odcięłaś się od polaków natomiast od chamstwa nie Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 18.09.05, 11:32 > taaaa > po tobie niestety też widać już małe co nieco > wyraźnie odcięłaś się od polaków > natomiast od chamstwa nie A co, polaczko? Nie podoba się? Jeśli cham jest chamem, to usłyszy ode mnie, że chamem jest, bez względu na narodowość. A polactwo niestety w chamstwie przoduje. Przykre, ale niestety prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 17.09.05, 10:47 Czytając Twą wypowiedż przypomniało mi się podobne zdarzenie ze stratą klijenta.Otóż byłam w księgarni kupić podręcznik do j.polskiego z tym,że nie było podanej klasy (szkoła wieczorowa) tylko część I.Pamiętałam imiona autorów ,wydawnictwo ale... :-) przekręciłam tytuł" Między słowami" Pani z miną wszystkowiedzącej odpowiedziała mi" droga pani ,nie mam i nigdy nie miałam podręcznika" Między słowami" Niepysznie wyszłam wstąpiłam do samoobsługowej księgarni i tu natychmiast pojawiła się miła młoda dziewczyna"czym mogę służyć? aaa " Między zdaniami" :-) Sprzedawca powinien kojarzyć o co pyta kupujący ,nie wysilając się i jeszcze ironicznie dogadując tracą klijentelę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.med.cm.kabsi.at 17.09.05, 17:35 To samo przytrafiło mi się, gdy przysiadłem na schodkach prowadzących do jakiejś restauracji przy wiedeńskim "Hundertwasserhaus". Wylazł jakiś gość, właściciel lokalu, jak się przedstawił, i kazał mi spadać z tych schodów. Możesz to opowiedzieć mężowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 18:48 "wynosic z tad", > poniewaz im zaslaniamy wystawe i a oni tu codziennie sprzataja i wogole takie >tam. mnie sie to przytrafiło tuz po sylwestrze czyli 02,01,2005 pod gubałówką na targu:( Byłam z półtoraroczną córką na zakupach-mała w wózku-,oglądam jakies pierdułki,wózek stoi obok i minimalnie zachodzi na drugi stragan.Mała spała wiec mogłam sobie spokojnie ogladac te cudenka;)))Az tu nagle wybiega baba z tego drugiego straganu i odsuwa wózek z komentarzem ze chamstwo im zasłania towar Szczeka moja znajduje sie teraz tuz przed klawiaturą pisząc te słowa.... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:59 Jemu tez > sie przydarzylo cos podobnego, kiedy chcial w aquaparku wyjac lody z lodowki dl > a > dzieci a pani(mloda dziewczyna)malo mu po lapach za to nie dala,kwitujac, ze tu > nie wolno nic dotykac i ona jest od podawania lodow.Maz oddal jej te lody i > powiedzial, ze stracila klijenta.Mial dosc Polski tego roku i chetnie wrocil na No sorry ale wypadałoby zapytać a nie brać jak swoje. Panienka miała rację, choć nie musiała tego aż tak demonstrować. Nauczka w postaci utraty klienta słusznie jej się należała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: 83.16.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:15 A ja pamietam, jak na tym samym gdanskim gruncie odpasieni Niemcy z Bawarii kazali sie wynosic stamtad mieszkajacym tam Polakom. Niektorzy z nich tego nie przezyli. Przypomnij mezowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makówka Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 09:09 Spadła i nie podniosła się, gdy w serwisie za wymianę programatora w pralce zażyczyli sobie 600 zeta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 17.09.05, 10:53 O kurde Opatrzność mi Cię zesłała.Piszę se tu o szczękach a tu nagle Ty. Pralka mi nie chce zastartować wirownia,zaczyna ,dusi ją coś i przestaje.Miałam zgłosić naprawę,ale w tej sytuacji nie dam za naprawę(wymianę) programatora 600zł.Bóg Ci zapłać dobra kobieto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIBI Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.slowianin.pl 22.09.05, 01:47 Mnie to już nawet nie opadła szczęka tylko wyrazy uznania dla fachowca od lodówki który za napełnienie instalacji freonem "zawył" 700zł tłumacząc że to czynnik bardzo drogi i dużo tam go trzeba dopuścic. He he, w typowej lodówce na max wejdzie z 30-50ml freonu a nawet za granicą gdzie jest drogo, kilogram freonu 22 kosztował ostatnio 17$. Jak to mawiają; trzeba kręcic jeleni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROL Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.tvgawex.pl 22.09.05, 18:42 A MI SZCZĘKA OPADŁA ILE CHCĄ W ŁAPĘ NA UNIWERSYTECIE MIKOŁAJA KOPERNIKA W TORUNIU ZEBY DOSTAĆ SIE NA PRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZA TYM SZCZENA OPADŁA MI,Z TEGO POWODU JAKIE MACHLOJE WKRĘCAJĄ W AKADEMII MEDYCZNEJ W BYDGOSZCZY(COLLEGIUM MEDICUM)...LUDZIE DARUJCIE SOBIE TA UCZELNIE,BO TO JEST TOTALNA PORAŻKA I HAŃBA CO ONI WYPRAWIAJA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day :) 17.09.05, 15:28 kiedy zobaczylam w ofercie Rossmana prezerwatywy UNITED COLORS OF BENETTON. siedzialam 10 min na chodniku i sie w tą reklamowke wgapialam. kolezanka myslala ze to od tego ze sie osmielili reklamowac jakiekolwiek kondomy, ale nie, to nie od tego mi opadla :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: :) 17.09.05, 15:38 Może reklamują sławetne już woreczki śniadaniowe angielskich uczniów ,które służą im (sic!) za prezerwatywy właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluestone Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.petrus.com.pl 17.09.05, 17:13 Ostatnio szczęka mi opadła jak będąc w lesie na wycieczce rowerowej, zobaczyłam faceta jadącego mercem, który wyprowadzał swojego psa!!! W LESIE! Pies biegał sobie koło samochodu, wąchał krzaczki,a facet wolniutko jechał, opuszczona szyba, ręka wystawiona na słońce... Jak wracali- taka sama scenka. To teraz tak nowobogaccy wyprowadzają psy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_gosia Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.chello.pl 18.09.05, 11:07 a moze to byl jakis husky? moj znajomy tak swojego wyprowadza - z nimi trzeba biegac kilkadziesiat km dziennie, a nie kazdy ma kondycje zeby sobie z pieskiem maraton uskuteczniac ;p no chyba ze to byl jakis jamnik :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluestone Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.petrus.com.pl 18.09.05, 19:45 To był dalmatyńczyk:) Ale spokojnie sobie dreptał koło samochodu... Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 18.09.05, 23:42 Z dalmatynczykami tez tak trzeba:)) Psy do towarzystwa tzw. - biegaly za powozami... Gruby dalmatynczyk to tragedia, widzialam kilka takich:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.chello.pl 17.09.05, 18:11 po meczu Wisły Kraków w pucharze UEFA - 0:3 z ostatnią drużyną ligi portugalskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daggy Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.chello.pl 18.09.05, 00:21 Opadła mi dzisiaj szczęka, jak na jednym forum przeczytałam, że w ciąży się nie wolno opalać "bo się dziecko może ugotować w wodach płodowych". AUtorka postu wyraźnie wierzyła w to co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biolog Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.hsd1.tx.comcast.net 18.09.05, 00:25 Lat temu n, kiedy polonijna Pani Doktor tlumaczyla zonie, ze aby miec syna nalezy w CIAZY JESC OLIWKI.Wyglada na to, ze sama w to wierzyla. Hmmm, lekarz.... Cos z embriologii i genetyki WIELKA DWOJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał obsrany klop w metrze w moskwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 03:01 bylem odwiedzic siostre w moskwie i hehehe... ludzie :-) po prostu galy z orbit mi wypadly kiedym zajechal do moskiewskiego metra i chcialem skorzystac z kibelka. na sedesie ktorego nie bylo widac - kupa (doslownie) gowna, wokol kibla obsrane i kilka metrow poza kabinami tez. wolna podloga bez gowna to jakis metr od drzwi wejsciowych. wszystko zasrane. szok. michu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Znowu ksiazki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.09.05, 05:11 >Sprzedawca powinien kojarzyć o co pyta kupujący, nie wysilając się i jeszcze ironicznie dogadując tracą klientelę. Widze, ze nie ja jeden mam takie przygody. Chcialem w antykwariacie kupic nieco zbiorkow z zadaniami dla roznych, nie wiadomo jakich klas, bo poziomy nie odpowiadaja sobie. Obojetnie jakiego autora, obojetnie jaka klasa, wlasciwie niemal obojetnie co, bo i tak trzeba tlumaczyc i przerabiac. Wiem, ze to gdzies stoi, ale jakos nie widze, wiec pytam. Duzy blad! Pani ostro sie przypiela i koniecznie, ale nachalnie, niemal chamsko koniecznie chciala wiedziec, jaki autor, jaka klasa, jaka szkola. Szczena mi opadala coraz nizej, a ona sie upierala. W koncu bardzo niechetnie wskazala regal, ale odeszla mnie ochota na ogladanie i polazlem sobie. Tak to jest, jak sie nie slucha klienta. W innym antykwariacie zrobilem zakupy za jakies 500 zeta, a co... Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Znowu ksiazki 18.09.05, 11:47 To jest tak :" Lepiej deko handlu niż kilo roboty" z tym,że mam wrażenie,jakby dziś handlowiec to już nie to samo co dawniej.Przypadkowi ludzie zza lady nieumiejący przedstawić zalet towaru ba nieznający parametrów,znaczących różnic,szczegółów technicznych.Niezależy im na sprzedaży,mniemam,że pensja nie jest uzależniona od zysków a w sumie chodzi o to by się nie urobić.A w księgarniach widać to najdotkliwiej jak można postawić między regałami kogoś nieoczytanego?Tylko dlatego,że jest siostrzenicą kierowniczki?Dawniej ktoś wchodził i prosił: chciałbym coś ale nie wiem co, proszę mi polecić.I leciały krótkie opisy zachęcające do kupna z beletrystyki,z sensacji, biograficzne,popularnonaukowe etc.Był kiedyś taki post :Najciekawszy zawód świata najpierw dla żartu wpisałam portier bo i poczytać można ,dostęp do komputera jest,potem na poważnie bibliotekarz lub księgarz.Dodałabym po Twojej wypowiedzi antykwariusz, marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlon Re: Znowu ksiazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 17:31 zlotoslanos napisała: > To jest tak :" Lepiej deko handlu niż kilo roboty" z tym,że mam wrażenie,jakby > > dziś handlowiec to już nie to samo co dawniej. Dawniej to znaczy kiedy? za PRL-u? Wtedy panie sklepowe to były królowe za ladą robiące łache ze się odezwa, bo i tak nic nie bylo. Wczoraj natomiast kupując w warzywniaku sok owocowy pani za ladą na do widzenia życzyła mi miłego dnia. Taka różnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JR Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:29 Ostatnio dość często opada mi szczęka. Najbardziej spektakularne momenty to: gdy dowiedziałam się dlaczego dyrektor nie przedłużył mi umowy o pracę, gdy doszły mnie słuchy,że znajomy kandyduje do Sejmu z LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McRmv zajebista dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:01 ja to plakalem ze smiechu jak dobrze naje..i z braciakiem spotkalismy mojego najzajebistszego kumpla z nowa pannna jakas tam gadka po chwili moj braciak do niego : zajebista dziwczyna ale ku.. ........:/ chcial powiedziec jeszcze ale ku.. nie zen sie :] nie stety jusz mu sie nie udalo ! Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 18.09.05, 23:59 to jest mój niedawny szok. Może i brzydko z mojej strony, ale popłakałam się ze śmiechu, co nosi znamiona szoku. Cytat z forum KANDYDACI, Wojtek Czaja to wyborca, a lubuskielotnisko to kandydat zielonych... • Re: posilki dla dzieci w szkolach IP: *.mat.univie.ac.at Gość: wojtek czaja 16.09.05, 16:21 + odpowiedz Szacujac z grubsza ilosc uczniow w Poslce, ilosc dni nauki, oraz koszt przecietnego obiadu w szkole (np., w/g tego co podaje Akcja Pajacyk), doszedlem do wniosku, ze za okolo 4-5 miliardow pln rocznie mozna zapewnic sniadanie i obiad w szkole wszystkim dzieciom w Polsce. Czy zglosilby Pan taki projekt w sejmie, gdyby zostal Pan poslem? • Re: posilki dla dzieci w szkolach lubuskielotnisko 16.09.05, 21:37 + odpowiedz hmm, nie zabardzo. Jako weganin nigdy nie lubiłem szkolnych obiadów i miałem z nimi problem. Powiem tak- obiad (a raczej typowy lancz o 12.30- 13) tak, śniadanie może już nie. Ja jem o 8, 13, i 18, i uważam że jakiekolwiek placówki publicnze (zakłady pracy, szkoły etc) powinny zapewnić tylko ten środkowy posiłek. Więcejt ego trąciłoby totalitaryzmem w stylu Sokratesa i jego wizji państwa, które odbiera dzieci rodzicom i wychowuje je samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę IP: *.salford.ac.uk 19.09.05, 05:00 wiesz, ta odpowiedz to chyba nie na poważnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 19.09.05, 09:35 aaaaaaaaa mi tez szczeka opadla... ale i tak bede glosowac na zielonych. jeden glupek nic nie przesądza :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 19.09.05, 11:29 To ciem moja very zaszokuję :-) Kandydat z SLD z mojego okręgu zrezynował z plakatów,spotów reklamowych,ulotek całego tego drogiego śmietnika....na rzecz potrzebujących biednych aczkolwiek żyjących godnie rodzin ( tzn nie patologia chyba? ) W miejscu jego spotu reklamowego jest odręcznie napisana karteczka " w tym miejscu miał być mój spot....ale...." Gdyby za nim poszli inni starczyłoby z pewnością nie tylko na lunch dla dzieciaków ale i jogurtowe śniadanko i pączkowy podwieczorek. Pan ów nazywa się J. Balon Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 19.09.05, 13:59 To chyba nie z serca, tylko po to aby było o nim glosno. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 20.09.05, 11:16 Dobry krok by było głośno.Z całej tej makulatury się wynurza tylko on.Popatrz tak patrzę na Twoją sygnaturkę i myślę sobie, gdyby Lepper ogłosił,że pieniądze przeznaczone zazwyczaj na solarium oddaje biednym? To byłoby dobre posunięcie taktyczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 mój brat, 3:20 w maratonie i to nie są jaja! 19.09.05, 09:14 Mój brat ukończył wczoraj maraton w 3 h 20 min - szok! (to nie są jaja) Odpowiedz Link Zgłoś
tete3 Re: Szok, czyli od czego spadła mi ostatnio szczę 19.09.05, 11:34 mnie szczeka opadŁa, gdy w lipcu bedac na urlopie dowiedziaŁam sie ze wŁasciciela firmy aresztowali, i tym sposobem zostaŁam bez pracy Odpowiedz Link Zgłoś