Gość: Tessi IP: *.crowley.pl 17.05.08, 12:34 www.plotek.pl/plotek/1,78649,5218996,Rysku_z__Klanu__umrze!.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clooney_g Z ostatniej chwili ! 17.05.08, 13:16 Mowe pogrzebowa zamowil u Grzegorza Rymopisa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malange Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! IP: *.domainunused.net 17.05.08, 14:39 KULTOWA postać :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza haha no turlam się ze śmiechu 17.05.08, 17:09 Od razu zajęła się troskliwie rodziną. Ale to może okazać się za mało. To od zajmowania się rodziną na ogół przechodzą wszystkie choroby? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Jestem za! I Grażynka toże! 17.05.08, 17:10 Koszmarne z nich postaci. A Cyrwus ma rację - do końca życia być kojarzonym z Rysiem z Klanu, bleeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! 17.05.08, 17:12 A panowie K., jako tacy super pro-rodzinni oglosza zalobe narodowa... Prawde mowiac, nie za bardzo wiedzialem, w czym rzecz. Gdyby nie artykul, tkwilbym dalej w nieswiadomosci, nie znajac jednej z ikon kaczyzmu... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Clooney, co piłeś? 17.05.08, 17:40 clooney_g napisał: > > A panowie K., jako tacy super pro-rodzinni oglosza zalobe narodowa... > > Prawde mowiac, nie za bardzo wiedzialem, w czym rzecz. > Gdyby nie artykul, tkwilbym dalej w nieswiadomosci, > nie znajac jednej z ikon kaczyzmu... Clooney - doprawdy "Sran" przetrwał już kilka ekip i żadną ikoną kaczyzmu nie jest. Mnie chłop nie chciał, temu też kaczory są winne? Przyczep się lepiej do rymopisa. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Clooney, co piłeś? 17.05.08, 17:56 nieeeeeeeeeeeee!!!!! Graża będzie musiała się związać z tym kolegą ryska który wyglądem przypomina skrzyżowanie maciusia z rysiem Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Clooney, co piłeś? 17.05.08, 18:29 maciej1909 napisał: > nieeeeeeeeeeeee!!!!! Graża będzie musiała się związać z tym kolegą ryska który > wyglądem przypomina skrzyżowanie maciusia z rysiem Jestem za, będzie fajnie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mohikanka Re: Clooney, co piłeś? 18.05.08, 17:38 maciej1909 napisał: > nieeeeeeeeeeeee!!!!! Graża będzie musiała się związać z tym kolegą ryska który > wyglądem przypomina skrzyżowanie maciusia z rysiem oplułam monitor :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Clooney, co piłeś? 04.06.08, 14:36 kochanica-francuza napisała: > > Clooney - doprawdy "Sran" przetrwał już kilka ekip i żadną ikoną kaczyzmu nie > jest. Mnie chłop nie chciał, temu też kaczory są winne? Odpowiadam : - Oczywiscie ! > > Przyczep się lepiej do rymopisa. Odpowiadam : - Nic innego nie robie, odkad Go odkrylem, a i tak z moich przerobek nikt sie nie smieje ( chyba...). Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Clooney, co piłeś? 04.06.08, 14:38 Odpowiadam : - Duzo wszystkiego. Ale ostatnimi czasy rozsmakowalem sie w sliwowicy. Czy przyjelabys zaproszenie, mimo, iz z Francuzami raczej niewiele wspolnych cech mnie laczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Clooney, co piłeś? 04.06.08, 17:32 Śliwowicy? Nieeeee, wino czerwone poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Clooney, co piłeś? 04.06.08, 17:32 clooney_g napisał: > > Odpowiadam : > > - Duzo wszystkiego. Ale ostatnimi czasy rozsmakowalem sie w > sliwowicy. Czy przyjelabys zaproszenie, mimo, iz z Francuzami > raczej niewiele wspolnych cech mnie laczy ? Zaproszenie? Dokąd? Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! 17.05.08, 21:26 ojeeej! bez ryśka klan nie będzie już taki sam! ryśku! ogarnij się! Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! 18.05.08, 18:20 na zdjęciu wygląda bidulek na chorego... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinka! Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! IP: *.ghnet.pl 19.05.08, 14:18 ojej, a kto będzie mył rączki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 15:39 mnop2 napisała: > na zdjęciu wygląda bidulek na chorego... > :D a kiedy on wygladal na zdrowego? Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! 20.05.08, 19:54 co prawda to prawda... :-) -co się stało? -daj śrubokręt, Ryśku!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 15:40 no i kto dzieciom powie zeby umyly raczki? to pisal do Was nieutulony w zalu dzidek Odpowiedz Link Zgłoś
panna-nikt-online Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! 19.05.08, 23:02 Koniec świata jest bliski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okidoki Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! IP: *.chello.pl 20.05.08, 23:26 To może Grażynka się hajtnie z Rysia taryfowym kumplem, co sie w niej kochał? Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! 20.05.08, 23:27 Ryśku zejdzie z tego nieszczęsnego padołu, a za parę lat okaże się, że cierpiał na katalepsję i przez nie rozpoznanie choroby za umarlaka go wzięto. Na szczęście hieny cmentarne wykopały jego ciało, pragnąc posiąść cenny sygnet będący w familii Lubiczów od wieków, a w którym Ryśku został pochowany... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza ...sygnet ślizgawka? 21.05.08, 14:28 dla niekumatych: sygnet ślizgawka - sygnet bez herbu, czyli coś jak but bez podeszwy ;-) bo Lubicze to chyba nowobogaccy są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! IP: 84.201.210.* 04.06.08, 12:10 Źle mówisz : to nie Rysio umrze tylko brat bliźniak Rysia. Wszyscy będą myśleli że to Rysio umarł a prawdziwy Rysio w specjalistycznej klinice będzie przechodził zabiegi po których wróci jak nowy ale wszyscy pomyślą że obcy facet podaje sie za Rysia by zdobyć majątek który oddziedziczyła Bożenka po swojej nieznanej ciotce- milionerce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynko Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 16:32 Ale i tak nic z tego nie wyjdzie bo łazienka będzie zamknięta... Dla niewtajemniczonych ---> pl.youtube.com/watch?v=yMXLlJfWFnU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbie Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 21:19 Witam. Niegdyś oglądałam Klan, co nie przeszkadzało mi w chęci uśmiercenia paru postaci. Oj uśmierciłabym i dziś. Oto moja lista -rysio Lubicz, chłopek roztropek, bo przypomina mi nielubianego szwagra, którego też bym uśmierciła -Agnieszka Lubicz, bo ma powodzenie u płci przeciwnej, ubiera się ze smakiem, a ja nie dość, że powodzenia nie mam, to mój image... -Ola Lubicz, bo ma powodzenie i jest wykalkulowaną wredną suczycą -Dorota Lubicz, bo pewnie ojca rydzyka popiera -Michał Chojnicki,za całokształt ...i dalej za cholerę nie pamiętam kogo, ale pewnie parę osób by się znalazło. Za to w życiu, no ale to już temat vna inne forum Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! 11.06.08, 23:43 > -Agnieszka Lubicz, bo ma powodzenie u płci przeciwnej, ubiera się ze smakiem No nie żartuj! Poza tym grająca ją Paulina Holtz chodzi jak krowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saskia Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! IP: *.chello.pl 12.06.08, 11:39 niektórzy nie rozpoznają ironii choćby sie zakradła od tyłu i kopnęła ich w dupę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Inny aktor:) IP: *.cable.smsnet.pl 12.06.08, 14:31 To też pod uwagę wziąć radzę, dziś Wieczorkiewicz nie jest Chojnickim i dobrze zrobił:) Tylko kto Risiem będzie, wszak syćkie Ryśki to porządne chopy so:)) Może P. Królikowski, prawdziwy mąż aktorki i ojciec dziecka Rysiów, teraz taki popularny jest i po serialach skacze a Rancza nie budiet..? Odpowiedz Link Zgłoś
etzel Re: O Boże!!! Ryśku umrze!!! 12.06.08, 20:42 Właściwie to ja go podziwiam, że tak długo chciało mu się grać w czymś takim nie wiadomo jakim :) Odpowiedz Link Zgłoś