ajah 10.01.09, 00:11 Znalazłam to na portalu TVN: www.tvn24.pl/0,1580841,0,1,skosztuj-chipsa-o-smaku-wiewiorki,wiadomosc.html Porażka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luksusowy_yacht Re: Smak wiewiórki? 10.01.09, 10:08 spoko ja kiedys zjadlem swinke morska w daniu, ale dowiedzialem sie o tym po fakcie jak z ciekawosci wzialem slownik w lape, zeby zobaczyc co zamowilem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: Smak wiewiórki? IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 10.01.09, 10:35 Świnka morska, wiewiórka, królik, szczur. Co za różnica? Mój ojciec miał hodowlę królików - skórki się sprzedawało, mięso się zjadało;) Temat w sam raz, żeby ściągnąć tu nawiedzonych wegetarian. To jakie mięso jemy zależy od kultury, w której się wychowaliśmny. Nigdy (świadomie) nie zjem szczura, konia, psa, kota, małpy i człowieka, bo mądre są i je lubię (nie jeść). Ale kto wie, co go w życiu spotka? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Smak wiewiórki? 10.01.09, 21:34 No, ponoć szczur i wiewiórka uchodzą za wyjątkowo mało smaczne i wykwintne dania... Zresztą, w przypadku czipsów nawet znaczny dodatek szczura byłby krokiem ku udoskonaleniu Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Smak wiewiórki? 10.01.09, 16:48 Może chodzi o smak kremu "Wiewiórka"? Był taki kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Smak wiewiórki? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 10.01.09, 17:30 Ja słyszałem o chipsach o smaku jeżowym ( nie, nie jeżynowym). Hmmm... ciekawe, czy miały kolce? Odpowiedz Link Zgłoś