Dodaj do ulubionych

Heineken Open'er Festiwal w Gdyni

IP: 217.153.54.* 16.06.05, 09:25
Witam, czy Poznaniacy (a w szczególności Poznanianki;) wybierają się do Gdyni
na Open'er Festival? Macie już zarezerwowany nocleg? Być może mógłbym pomóc
Poznaniankom w dotarciu do Gdyni (wolne miejsca w samochodzie)
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: Heineken Open'er Festiwal w Gdyni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.05, 15:14
      moze wroclawiance pomozesz?
      gg 9471285
    • Gość: eelena Re: Heineken Open'er Festiwal w Gdyni IP: *.icpnet.pl 06.07.05, 17:54
      Hej Magix! Własnie wygrałam w Trójce podwójne zaproszenie na Heineken Open'er
      Festiwal! Ale fart! Polowałam na te wejściówki chyba z miesiąc czasu i w
      ostatniej chwili się udało!:D Jeśli nadal chetnie oferujesz pomoc to... może
      znajdziesz w swoim aucie dwa wolne miejsca, chyba, że masz już komplecik...:/ A
      co z noclegiem? Gryyy... fatalnie...wszystko już porezerwowane, no ale nie
      poddaje się szukam dalej, chciaż jak przed chwilką dzwoniłam do jakiejś
      prywatnej kwatery dostałam taki telefoniczny opr. od jakieś baby... że mam już
      wszystkiego dość... powoli trace cierpliwość.

Magix odezwij się jakoś... Moje gg 5407360.

pozdrawiam El.
    • Gość: eelena Re: Heineken Open'er Festiwal w Gdyni IP: *.icpnet.pl 06.07.05, 17:58
      A tak na marginesie...Kto z Poznania wybiera się jeszcze na Heineken Open'er
      Festiwal ??? No dalej... wpisywać się!!!! :)
      • Gość: DIANA Re: Heineken Open'er Festiwal w Gdyni IP: *.echostar.pl 06.07.05, 18:46
        Z POZNANIA Z MOICH ZNAJOMYCH WYBIERA SIE OK 60 OSOB TAKZE SPORO
    • fisher77 Re: Heineken Open'er Festiwal w Gdyni 13.07.05, 23:41
      Jak Heineken to z dobrego kufle !!! Na www.gckip.net sprzedają fajne kufle wyglądające jak z minionych wieków; naprawdę fajne, warto chociaż zajrzeć :-) Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka