skakacz 13.11.06, 19:23 wg jest nim ... (czekam na propozycje) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: poznański Kononowicz IP: *.icpnet.pl 13.11.06, 19:51 tipsiara napisała: > nie ma takiego:P A szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titititi Re: poznański Kononowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:34 Ty nim jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tititititititi Re: poznański Kononowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:06 zaloguj się szmaciaro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani Kononowicza nie podrobisz :) IP: *.icpnet.pl 14.11.06, 07:20 ale Lisiewicz z Naszości to też niezłe zoo :))) -- --- Lewym sierpowym w kaczystowską hołotę! W PiSdu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kononowicza nie podrobisz :) IP: *.icpnet.pl 14.11.06, 11:09 Gość portalu: tsurani napisał(a): > ale Lisiewicz z Naszości to też niezłe zoo :))) Niezły przesmiewca ale to zupełnie inna kategoria niz Kononowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: także ja Re: poznański Kononowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:33 Poznański Kononowicz, to nie kojarzę, ale można podciągnąć pod tę kategorię Leppera, Begerową i większość Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej S. Re: poznański Kononowicz IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.06, 13:44 Raczej Hojarską.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej S. Re: poznański Kononowicz IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.06, 13:46 Choć widziałem na jednym słupie na skrzyżowaniu jakiegoś kandydata SLD do rady miasta z hasłem: "mój program to Twoje problemy" czyli: moim programem jest bezrobocie, zły stan dróg, słabi urzędnicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslau Re: poznański Kononowicz IP: *.dialog.net.pl 14.11.06, 15:16 Ja myślę, że to Pan Grobelny Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: poznański Kononowicz 14.11.06, 19:35 Mnie sie ten kolezko jednoznacznie z Walesa kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: poznański Kononowicz 14.11.06, 21:13 To masz poważny problem ze skojarzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: poznański Kononowicz 14.11.06, 23:43 Dlaczego problem? Jeden i drugi ma problemy z wymowa, jeden i drugi mowi - nazwijmy po imieniu - od rzeczy, po prostu pieprzy! Jeden i drugi jest niewyksztalcony. Nie wiem tylko czy Kononowicz jest prostakiem - jesli tak, to idealnie by pasowal do Bolka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja drhuckenbush agentem czy tylko idiotą? IP: *.icpnet.pl 15.11.06, 07:21 drhuckenbush napisał: Nie wiem tylk > o > czy Kononowicz jest prostakiem - jesli tak, to idealnie by pasowal do Bolka. > A drhuckenbush jako stary agent zna pełna prawdę o agenturze. Nawet tę, która nie wynika z dokumentów IPN. Czyzbyś drhuckenbush był tym, który zniszczył lub zabrał akta Bolka??????? Pytanie powyzej zatem w pełni uprawnione. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: poznański Kononowicz 15.11.06, 17:12 drhuckenbush napisał: > Mnie sie ten kolezko jednoznacznie z Walesa kojarzy... ### przeczytaj bloga Senyszyn to sie dowiesz do kogo on podobny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan drhuckenbush to Kononowicz??????? 15.11.06, 17:28 Vikka. Czy prawdziwa jest błądząca po forum plotka, że drhuckenbush to wypisz wymaluj - Kononowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: drhuckenbush to Kononowicz??????? 15.11.06, 17:39 O nieeee-doktorek mimo wszystko jest ladniejszy:D Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: drhuckenbush to Kononowicz??????? 15.11.06, 18:11 v.i.k.k.a napisała: > O nieeee-doktorek mimo wszystko jest ladniejszy:D Eeeeeeee. Tylko czy jesteś obiektywna? Tyle osób twierdzi cos innego i tylko Ty jedna mówisz zaprzeczasz. Chyba Tobie nie uwierzę. Ktoś widział dra w identycznym sweterku i czapce uszatce. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: drhuckenbush to Kononowicz??????? 15.11.06, 18:25 renepoznan napisał: > Eeeeeeee. Tylko czy jesteś obiektywna? ### jak zawsze:))) > Ktoś widział dra w identycznym sweterku i czapce uszatce. ### niemozliwe, bo swego czasu porzadkami w szafie ja sie zajelam:P Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: drhuckenbush to Kononowicz??????? 15.11.06, 18:29 .i.k.k.a napisała: > > Ktoś widział dra w identycznym sweterku i czapce uszatce. > ### niemozliwe, bo swego czasu porzadkami w szafie ja sie zajelam:P Tylko, że to chyba nowe zakupy bo chodził jeszcze zz metką. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: drhuckenbush to Kononowicz??????? 15.11.06, 18:52 renepoznan napisał: > Tylko, że to chyba nowe zakupy bo chodził jeszcze zz metką. ### to jesli taki sweter jak pan K. to juz na pewno nie ja wybieralam:) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: drhuckenbush to Kononowicz??????? 15.11.06, 19:33 v.i.k.k.a napisała: >> ### to jesli taki sweter jak pan K. to juz na pewno nie ja wybieralam To oczywiste. Wybierała ta druga by Ciebie odstraszyć. Wywiad donosi, że widziano ich na Bema. On w czapce uszatce. Ona w kozaczkach - białych. Wzrost około 1,5 m na szpilkach i 90 kilo. Znasz taką? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: drhuckenbush to Kononowicz??????? 15.11.06, 19:38 renepoznan napisał: > To oczywiste. Wybierała ta druga by Ciebie odstraszyć. ### jsli tak to pol biedy, gorzej, gdyby sam taki wybral;) > Wywiad donosi, że widziano ich na Bema. On w czapce uszatce. Ona w kozaczkach - > > białych. ### widze, ze nie tylko panny maja alergie na biale kozaki?;) Wzrost około 1,5 m na szpilkach i 90 kilo. Znasz taką? ###hmmm...ciezko bedzie taki okaz znalezc:) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: drhuckenbush to Kononowicz??????? 15.11.06, 19:44 .i.k.k.a napisała: > Wzrost około 1,5 m na szpilkach i 90 kilo. Znasz taką? > ###hmmm...ciezko bedzie taki okaz znalezc:) A dr znalazł. Więc jednak nie ciężko. I sweterki razem kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: drhuckenbush to Kononowicz??????? 15.11.06, 19:47 renepoznan napisał: > A dr znalazł. Więc jednak nie ciężko. I sweterki razem kupują. ### nic mi na ten temat nie wiadomo, ale spytam;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: drhuckenbush to Kononowicz??????? 15.11.06, 19:50 v.i.k.k.a napisała: > > A dr znalazł. Więc jednak nie ciężko. I sweterki razem kupują. > ### nic mi na ten temat nie wiadomo, ale spytam;) Ale wpierw go przywiąż do krzesła i troche podgrzej by prawdę zeznawał. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: drhuckenbush to Kononowicz??????? 15.11.06, 19:53 renepoznan napisał: > Ale wpierw go przywiąż do krzesła i troche podgrzej by prawdę zeznawał. ### kajdankami przykuje, ale nie futrzanymi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sr Re: drhuckenbush to Kononowicz??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:56 to nie prawda,kononowicz jest przystojniejszy a dr to wygląda jak sraka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: poznański Kononowicz IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.06, 22:00 u nas nie ma takich wyrazistych kandydatów, ale właśnie objawiło się kolejne wcielenie konkonowicza w dalekim tarnowie. jest to dzielny ustawodawca, poseł rojek z PISu, który najwyraźniej kandydował nie znajac przepisów i stracił mandat przez pomyłkę: wiadomosci.onet.pl/1433908,11,item.html niezłe sa komentarze internautów: "Proponuję aneksy do przysłów:1, Zamienił Rojek posadkę na gnojek, 2.Wyszedł jak Rojek na wyborach.(...) ~tarnowiak, 14.11.2006 21:14" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Grobelny :] - pasuje idealnie IP: *.spray.net.pl 14.11.06, 22:06 Grobelny różni się tylko tym że ma wąsy :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Grobelny :] - pasuje idealnie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.11.06, 09:27 Gość portalu: RAUBER napisał(a): > Grobelny > różni się tylko tym że ma wąsy :] No co ty nie schlebiaj Grobiemu, kudy mu do Kononowicza. Gdzie to szczere spojrzenie, wiara,że może zlikwidować wszystko, eeh Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n skończyła sie era Leppera zaczęła -era Kononowicza 15.11.06, 16:47 To Kononowicz jest teraz prawdziwym obrońcą uciśnionych przez III RP; bezrobotnych bezdomnych itd Odpowiedz Link Zgłoś