stern68 09.09.07, 20:28 Zabrali Wielkopolsce pieniądze na drogi i jeszcze mają czelność wysyłać tu księgową Kaczyńskiego. Straszne. PIŚ to wstyd dla Wielkopolan. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolos.na.kaczych.nogach Gilowska asem PiS w Poznaniu 09.09.07, 20:30 Omatko, Gilowska! A kiedyś cię szanowałem. Jak to sie można na ludziach przejechać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q S.... dziadu !!! IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.07, 20:33 Popytajcie ludzi - nawet w Lublinie mają jej dosyć po wałkach jakie porobiła z synalkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: S.... dziadu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 17:19 to chyba nic przy wałkach Balcerowicza lub Piskorskiego pprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myniek7 Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 20:34 Brawo Zyta masz mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu 09.09.07, 20:45 Nie ma szans u nas :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoko Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: *.sk2.am.poznan.pl 10.09.07, 07:29 ..tak ale głos przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Nie chcemy tu zrzutów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 20:37 I niech odda kasę na autostrady, drogi i stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
orlet Re: Nie chcemy tu zrzutów! 10.09.07, 07:55 A co? Obiecała Ci? Zabrała, że ma oddać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maslak Re: Nie chcemy tu zrzutów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 08:51 orlet ty sie zastanow co mówisz co zabrała? poczytaj ksiażki, prase, zestawienia ministra finansow o wppływach z podatkow jaki region ile płaci do wspolnego worka pani zyty wszyscy nas bzykaja z kasy a gowno daja z powrotem a głowna ksiegowa ma tu kandydowac - no tym to juz przegieła pałe i wez sie do roboty juz kase rob- a jak chcesz juz pisac cos to pisz cos z głowa i tylko nie mow ze nie mam racji Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu 09.09.07, 20:48 Nie asem, tylko waletem - trefl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk zenujacy i kajacki artykul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 21:02 Jak poznanska Wyborcza mogla napisac taki artykul! co sie z wami porobilo?Jacy Wielkopolanie zachwycaja sie i chca glosowac na nie wielkopolanina i przedstawiciela rezimu ponizajacego Wielkopolske i Wielkopolan!!!! JACY!!!!!!.I jeszcze ci wstretni i oblesni zabuzanie Libiccy ,ktorzy przyszli ze wschodu jako agenci pilsudskiego do niszczenia wielkopolskich rodzin i rozkradania Wielkopolski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micho Re: zenujacy i kajacki artykul IP: *.sk2.am.poznan.pl 10.09.07, 07:32 A piękna i wymowna Stryjska co to opluwa lekarzy z Pis choć sama jest - jakim takim- ale wciąż lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
orlet Re: zenujacy i kajacki artykul 10.09.07, 07:56 Np, JA Mam dosyć haseł typu: głosuj na Groblngo, bo już się nakradł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniakzkrwiikoś Re: zenujacy i kajacki artykul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 11:32 Ty działaczu PO już się czaisz na posadki rządowe. Niedoczekanie twoje. Jestem za PiS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani wypieprzaj dziadu IP: *.icpnet.pl 09.09.07, 21:14 razem ze swoją małpką! Co ma wspólnego Gilowska z Poznaniem???? WON!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rucik Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 21:28 Dobrze, dobrze... pokażemy jej, że poznaniacy to inteligentni ludzie. Pogonimy tą politykierską czarownicę gdzie pieprz rośnie. Swoją drogą Tomczak musi być nieźle wku…ny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJG Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 21:31 Kandydowanie Gilowskiej z Poznania jest jak lokata BEZ SENSU. Bo tu każdy jest lepszym ekonomistą niż profesor z Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 21:37 W Poznaniu na PiS się nie głosuje - tu ludzie potrafią myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qawer prawdziwi poznaniacy glosują na pis IP: *.icpnet.pl 09.09.07, 22:02 a wiesniaki co przyjechaly nie wiadomo skąd i teraz udają rodowitych poznaników na reszte. Tak więc Zyta masz nasz głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraz Re: prawdziwi poznaniacy glosują na pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 22:14 Głosujmy na Zytkę. Oddajmy Poznańskie miejsce w sejmie pani ze wschodu która odbiera należne Wielkopolsce pieniądze. Prawdziwy Poznaniak nigdy nie głosuje na spadochroniarza! Odpowiedz Link Zgłoś
orlet Re: prawdziwi poznaniacy glosują na pis 10.09.07, 08:00 Odbiera? A ktoś j dał? I co znaczy "należne". Bo mi się należy, tak - no ładnie - powrót do przeszłości Ci się zamarzył? Do PRL? Czy się stoi czy się leży...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraz Re: prawdziwi poznaniacy glosują na pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 09:09 To może nie przeznaczył na bardzo ważne inwestycje? Lepiej? Ciągle będziemy karani za gospodarność a "Polska B" nagradzana za to, że mimo takiej pomocy rządu ciągle nie potrafią tego zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miner Re: prawdziwi poznaniacy glosują na pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 17:44 a skad przyszla pani Pasło na wybory prezydenckie? spod samiuskich Szamotul i z Parszawki, a tak ja POlecaliscie POplecznicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal ciekawe... czyli rodowitych poznaniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 22:56 jest circa 40000 na 183500 ważnych głosów? Bo tyle głosów PiS otrzymał w poprzednich wyborach samorządowych. Reszta elektoratu to przyjezdni? Zaiste, intrygujący pogląd. > Tak więc Zyta masz nasz głos. Nasz czyli czyj? Rodowitych poznaniaków? Mów za siebie, na mój musi sobie dopiero zapracować. Bynajmniej nie czczym gadaniem i nie ogłaszaniem nierealnych planów. Jej dotychczasowe działania, poza zmniejszeniem składki rentowej, mnie nie przekonują. Już widzę też, jak w sytuacji gdy przyjdzie walczyć z innym regionem (np. Lubelszczyzną...) o pieniądze, Gilowska niczym lwica broni inwestycji w jej "rodzimej" Wielkopolsce. Dlaczego rodowici poznaniacy mieliby głosować na PiS? Bo głos na Gilowską to głos na PiS - jakież to ugrupowanie ma zalety, patrząc z naszej lokalnej poznańskiej perspektywy? Znajdź jakieś pozytywne a przypisywane nam cechy w programie tej partii... no dobra, spróbuj chociaż. Odpowiedz Link Zgłoś
orlet Re: ciekawe... czyli rodowitych poznaniaków 10.09.07, 08:02 W przeciwieństwie do PO jdnak jakiś program mają - mają cel. Ale ja rozumiem, że lepszy jst "polityczny spontan" PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ciekawe... czyli rodowitych poznaniaków IP: *.centertel.pl 10.09.07, 08:50 Jaki maja cel ?? Walka z mniej lub bardziej wyimaginowanymi wrogami ? Rozbijanie nieistniejacych ukladow ? Szukanie wymyslonych agentow ? Jedyne za co podziwiam Kaczynskiego to jego bujna wyobraznia, facet sie minal z powolaniem powinien byc pisarzem fantasy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: qawer IP: *.icpnet.pl 09.09.07, 23:54 qawer, ciekawe skąd twoja rodzina przyjechała do Wielkopolski... tak wyzywasz innych od wieśniaków, a sam pewnie z jakiejś zabużańskiej wsi pochodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkur...poznaniak Re: prawdziwi poznaniacy glosują na pis IP: *.icpnet.pl 10.09.07, 20:43 Nie pierdziel głupot. Jakim prawem piszesz, że prawdziwi Poznaniacy głosują na PiSuary? Akurat jestem typowym poznaniakiem, od kilku pokoleń, moi przodkowie wspóltworzyli historię tego miasta i regionu. Dlatego mam prawo o sobie powiedzieć że jestem PRAWDZIWYM POZNANIAKIEM i jakoś kur..a nie zamierzam głosować na Pisiory- Kaczory. Nie lubię gnojków i całej tej pierdzielonej kliki. zatem bądź tak miły i kur...a nie wypowiadaj się w moim imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
orlet Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu 10.09.07, 07:59 Jeżeli zagłosują na PO lub LSD (czy jak to się PZPR teraz zwie) to się mylisz. Jżeli na UPR to masz rację. Jeżeli nie, to PiS jest mniejszym złem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadransik Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 00:08 Mój i mojej rodziny też Zyta ma głos Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Jak się nie ma kart 09.09.07, 22:09 to się wyciąga kartę z rękawa. Tylko, że w salonach za to miedzy oczy strzelano. A do tego, moze to być nie as ale blotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Kamela ----startuj, pokaż jej poznańską ekonom IP: *.izacom.pl 09.09.07, 23:01 ie , a Krystyna pokaz babie gdzie jest jej miejsce w polityce. W debacie rozniesiecie BEATĘ w pył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof Kamela-Sowińska wystartuje z listy LiD IP: *.icpnet.pl 09.09.07, 23:40 Mam tylko nadzieję, że w Poznaniu a nie Koninie :) Odpowiedz Link Zgłoś
orlet Re: Kamela-Sowińska wystartuje z listy LiD 10.09.07, 08:05 Tragedia Kamela! Po co Ci LSD? Ni bierz tego gówna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mostwiakpiskorski Re: Kamela ----startuj, pokaż jej poznańską ekono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 17:24 taaaaaaaaaaaa buehehehehehehe jakos nie moze sie kamela nigdy przepic z tym swoim posepnym ryłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rock the Vote Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 22:50 Katolice nie powstaną! Nie macie szans w Poznaniu! Wygra PO i LiD! Ja głosuję na Lid , bo cenię sobie kompromis! Musi wreszcie powstać koalicja PO i LiD i skończmy z przeszłością! "Ważne są tylko te dni , których jeszcze nie znamy"! Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor_l Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu 09.09.07, 22:53 Dlaczego nie Kurski vel klamca vel pudelek czy inny piesek kaczorow? Byloby smieszniej. Odpowiedz Link Zgłoś
orlet Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu 10.09.07, 08:06 Mógłbym Cię jeszcze zrozumieć, gdyby nie ta m... Łybacka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu -Łybacka IP: *.echostar.pl 10.09.07, 15:41 Dokładnie -myslalem że Łybacka na dobre sobie odpuściła gdy porezygnowała z funkcji w SLD i oddała to młodszym... a tu okazuje się że Pani Ł. jest przyspawana do fotel sejmowego -17 lat w ławach poselskich!!! Szok! Mam nadzieje że info o jej starcie to żart bo inaczej cały ten LiD to będzie jedna wielka parodia i tratwa ratunkowa dla starych towarzyszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Zasponsorujmy P. Gilowskiej banę do Lublina !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 23:01 A po jakiego grzyba nam ekonomistka z Lublina? Akademia Ekonomiczna w Poznaniu jest pełna profesorów, którzy mają większy dorobek naukowy od pani prof. z kongresówki. Odpowiedz Link Zgłoś
orlet Re: Zasponsorujmy P. Gilowskiej banę do Lublina ! 10.09.07, 08:08 A który z nich dostałby więcej głosów od niej będąc w PiSie? Żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Zasponsorujmy P. Gilowskiej banę do Lublina ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 09:17 dobrze napisane, a który ekonomista jest w pisie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Zasponsorujmy P. Gilowskiej banę do Lublina ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 18:54 Wystawianie w Poznaniu "zrzutów" z innych landów to brak szacunku dla naszego regionu, przykładem może być poseł Hofman okręg 37 Konin (zrzut warszawski) więcej go w regionie nie ma jak jest. Ciekawe ile dostaniemy na stadion Kolejorza i drogi, co ci posłowie zrobili do tej pory dla wielkopolski???? Może swoimi inicjatywami dla naszego regionu się publicznie pochwalą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marty Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: 213.158.197.* 09.09.07, 23:24 Głupie posunięcie kaczora. POznań!!! Jeśli tutaj nie pokażemy kaczorom, że Polska ich nie chce - to gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ziobrofon Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu 09.09.07, 23:41 znając tych zakompleksionych paranoików to można się liczyć z argumentem że oto przyjeżdża z odsieczą do proniemieckiej krainy prawdziwa Polka. Zaraz wyszukają zdjęcia pradziadków z armii pruskiej. Zanim się wytłumaczy ciemnemu ludowi że w czasie I wojny światowej Polacy walczyli albo w armii pruskiej albo w carskiej będzie po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: 83.141.119.* 09.09.07, 23:44 Gilowska przegra w Poznaniu z Balcerowiczem ktory wystartuje z 1 miejsca na liscie PO w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
archfil Po co Gilowska Poznaniowi?? 10.09.07, 06:18 A co, w Lublinie już jej nie chcą? Na cholerę nam takie ochłapy rzucane przez Kaczyńskiego? To już naprawdę w Poznaniu nie ma porządnych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinia1a Re: Po co Gilowska Poznaniowi?? IP: *.zbsril.poznan.pl 10.09.07, 11:11 Ja za PiS-em wogóle nie jestem ale ani Gilowska ani tym bardziej Tomczak albo nie daj Boże - Filip Libicki! Ja sympatyzuje z LiD-em ale Łybackiej też nie chcę! Wystawcie jakiś młodszych! Będzie problem z wyborem ale wybrać nowych trzeba bo to co jest teraz to woła o pomstę do nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
vendettav Zyta do domu! 10.09.07, 07:25 W Wielkopolsce głosujemy na Wielkopolan! Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Re: Zyta do domu! 10.09.07, 11:17 Albo PO albo LiD! Ale wystawcie młodszych kandydatów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER PiS won z Poznania, razem z czerwonymi IP: *.spray.net.pl 10.09.07, 09:01 jw. Z Poznania to tylko PO i UPR, reszta wypad na dziki wschód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani UPR? IP: *.idpan.poznan.pl 10.09.07, 15:36 widzę, że lubisz egzotyczne ugrupowania, pławiące się w pseudonaukowych i pseudologicznych słowotokach swego guru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mostowiakpiskorski Re: PiS won z Poznania, razem z czerwonymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 17:22 o ile sobie przypominam Srauber to Ty wlasnie na dzikim wschodzie gnijesz:) jak tam rzady Gronkowiec- Walcz?:) fajnie sie jezdzi po Warszawie? a stadion jak pieknie rosnie narodowy:)! o wow!!! A smiales sie zabuzaninie z naszego stadionu i z Grobelnego:).Aha bylbym zapomnial , jak na razie to z czerwonymi to sie jakos ostanio bardziej PO trzyma a nawet zawiazali opozycje z samoobrona buehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 09:29 Gilowska dostanie od 15 do 20%, to od ludzi ze wschodu którzy przyjechali po I i II wojnie, straszne jest to ci ludzie nie zaakceptowali Wilkopolskości, nawet nie zadali sobie trudu aby poznać te cechy, i przekazują tą swoją wschodnią mentalność następnym pokoleniom, nawet już teraz oficjalna dyskryminacja Wielkopolski w podziałach środków z UE do nich nie przemawia, niestety mamy swoich kacapów, może to kiedyś się zmieni i zaczną myśleć racjonalnie...mam taką nadzieję przynajmniej, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):) Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: 150.254.124.* 10.09.07, 09:51 Nie toleruję spadochroniarzy. Gilowska won na KUL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa_dnia Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: 87.204.218.* 10.09.07, 10:03 Gilowska sprzedala sie katolicko-pezetpeerowskim oszolomom. Nie chce jej tutaj tak samo jak nie chce tu wiecej Marii Koniecznej - autorki tego pozal sie Boze artykulu, tak samo zlego jak reszta jej pisaniny. Czy GW nie ma naparawde innych dziennikarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu 10.09.07, 11:23 Wielkopolska nie dostała forsy przez "Kaczorów" a nie ludzi zza Buga. "Kaczory " to mieszanka Stalina z Piłsudskim. Jak chodzi opodział środków to akurat realizuje politykę Piłsudskiego a jak chodzi o zamordyzm i podsłuchy to metody stalinowskie. JA MAM JUŻ TEGO DOSYĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 12:10 to jak zrozumieć Wielkopolski PiS, nawet się chłopaki nie zająknęli jak zabierali pieniądze na inwestycje, i do tego ta obłuda, Libicki powiedział o pieniądzach na termy, a przecież te pieniądze przyznał Belka, generalnie ja też juz nie mogę patrzeć na tych zakłamanych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 10:01 PiSuary nie mają najmniejszych szans na wygraną w WLKP. Dostaną bęcki jak nic. PO min. 65% poparcia w regionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WLKP Re: Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 10:04 Nie mają szans!!! Akurat w wielkopolsce mieszka bardzo wielu wykształconych ludzi, którzy nie dadzą się nabrać na te PISowskie bajeczki. PO wygra na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawi5 Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: *.izacom.pl 10.09.07, 12:02 CO tu chce taka pani Gilowska Nic nie wie o Wielkopolsce Najpierw wzieli nam pieniadze na autrostrady a potem chca tu wprowadzic kogos obcego A zreszta dosc juz narozrabiali W Poznaniu mieszkaja wykrztalciuchy ktore glosuja na PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boze jak dobrze Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 10.09.07, 17:15 Boze jak dobrze ze liderem PiS nie bedzie w Poznaniu pewien posel ktory uwaza sie za najmadrzejszego posla w tym sejmie ktory niszczy tych ktorzy sa mu niewygodni Moze pani Zycie uda sie uporzadkowac to co sie dzieje w poznanskim PiS i bedzie to cos inego nizsz PO bis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Gilowska asem PiS w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 10.09.07, 17:19 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha ALE SIE UMŚMIAŁEM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagiaa Gilowska asiora IP: *.icpnet.pl 10.09.07, 18:46 Czyli powaleni kaczorowi ludzie splugawili poznańską ziemię.Nie wybaczę im tego.Niech sie zlodzieje wynosza,tutaj nikt ich nie lubi.Nie maja tu czego szukac,a ludzi napewno nie przekonaja by oddali na nich glos.PiS wygra tylko wtedy,gdy sfałszują wybory.Niestety...to wydaje się calkiem mozliwe W PiSie nie ma zadnych asow.Nic nie jestescie w stanie zrobic idioci.Wynocha z Wielkiej Polski.ach chcialabym zeby pieprzony kaczor przeczytal wszystkie poznanskie komentarze.Dostaniecie od nas w dupe!!!Platforma wygra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toje sfałszowanie wyborów wielce prawdopodobne IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.07, 18:56 brak poszanowania prawa i społeczeństwo w d...e mają kaczory i ich spółka , więc wybory mogą sfałszować i później "róbta co chceta", lata płyną, kasa leci na konto mamusi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak PO to nieudacznicy i zlodzieje, nie chcecie chyba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 17:18 w Poznaniu afery mostowej ( PiSkorski ) lub by odebrano Wam organizacje Euro 2012 ( Gronkowiec-Waltz ) lub by wam zablokowano miasto remontem wszystkich glownych arterii miasta ( Gronkowiec Walcz) Odpowiedz Link Zgłoś