Dodaj do ulubionych

Przyjme w komis

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:38
Przyjmę w komis suknie ślubne, najchętniej firmowe.
Proponuje nastepujące zasady:
- ustalenie ceny sukni dla oddajacej w komis
- wyplata od razu 10% ceny sukni jako kaucji dla oddajacej w komis
- jesli suknia zostanie sprzedana to wyplata za suknie zostanie pomniejszona
o te 10%
- jesli suknia nie zostanie sprzedana w ciagu 4 misiecy zobowiazuje sie
zwrocic suknie (oczywiscie w identycznym stanie jakim byla przyjeta) bez
zwrotu kaucji
- jesli obie strony beda zainteresowane to suknia moze pozostac dluzej niz 4
miesiace badz odkupiona przez komis
- suknie mozna odebrac przed 4 miesiacami z komisu ale nalezy wtedy zwrocic
komisowi wyplacona kaucje.
Czekam na ofert ze zdjeciami i proponaowana cena: mokika1@interia.pl
Zapewniam odbior wlasny
Obserwuj wątek
    • zizia21 Re: Przyjme w komis 30.11.04, 19:50
      a jakiego miasta dotyczy oferta?
      • Gość: mokika Re: Przyjme w komis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 20:23
        Komis jest w Czestochowie, ale w zasadzie odebrac moge wszedzie (no prawie
        wszedzie ;))
    • Gość: Anna Re: Przyjme w komis IP: *.pk.edu.pl 30.11.04, 20:40
      Jestem w posiadaniu sukni firmy cymbeline z 2004 roku.Chetnie odsprzedam Pani
      suknie, jesli bedzie Pani zainteresowana.Jesli chodzi o wstawianie w komis to
      mam przykre doswiadczenia.Model sukni to Esamble Ravel.Suknia jest po
      czyszczeniu bez zadnych zabrudzeń.Suknia jest w komplecie z dodatkami na szyje
      i do włosów, które dodam gratis w komplecie.Jeśli bedzie Pani zainteresowana
      zakupem do komisu przoszę o e-mail prześlę zdjęcia.
      • Gość: mokika Re: Przyjme w komis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 20:48
      • Gość: mokika Re: Przyjme w komis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 20:50
        Chetnie bym suknie odkupila jednakze dopieo otwieram komis i niestety nie stac
        mnie zeby wszystkie suknie do niego zakupic bo to sa ogromne koszty, moze wiec
        dojdziemy do jakiegos kompromisu, jesli jest oani zainteresowana to prosze na
        priv: mokika1@interia.pl (zdjecia i proponowana cene)
        • Gość: mokika Re: Przyjme w komis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 18:40
          Przy firmowych zagranicznych sukienkach warunki mozemy negocjowac :) zawsze
          mozna dojsc do kompromisu wiec zachecam do skladania swoich ofert
          • Gość: Patrycja Re: Przyjme w komis IP: *.sgib.com 09.12.04, 16:16
            Wyslalam oferte i cisza....
            • Gość: mokika Re: Przyjme w komis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:37
              dziwne, staralam sie odpisac na wszystkie maile, czy mozesz sie odezwac jeszcze
              raz moze cos nie doszlo :(
              • zizia21 Re: Przyjme w komis 10.12.04, 15:56
                rowniez nie dostalam odpowiedzi...
                pozdawiam
                iza
        • Gość: alija Re: Przyjme w komis IP: *.mtx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:02
          Wybacz, ale to wyglada na prowokacje i probe wyludzenia.
          Dlaczego proponujesz warunki, ktorych nie jestes w stanie dotrzymac?
          • Gość: mokika Re: Przyjme w komis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:07
            Nie rozumiem, probe wyludzenia niby czego? Przeciez ja nie wyciagam na sile nic
            od nikogo, wystapiłam z pewna propozycja, która niestety juz jest nieaktuala
            (przynajmniej tymczasowo) bo niestety tak bywa w biznesie, ale od nikogo nic
            nie wyludzilam ani nikt na tym nic nie stracil wiec nie rozumiem zarzutów.
            Chcialam byc jak najbardziej w porzadku proponujac takie warunki bo uwazam ze
            tak jet uczciwiej niz w zwyklym komisie gdzie rzadaja zaplaty za trzymanie u
            nich sukni. A ze niestety interes nie powiodl sie tak jak chcialam to chyba nie
            jest prowokacja ani wyludzenie wiec prosilabym nie wyciagac tak daleko idacych
            wnioskow.
    • zizia21 Re: Przyjme w komis 06.12.04, 12:37
      wyslalam zdjecia na podanego w poscie maila
      pozdrawiam
      iza
    • Gość: daria Re: Przyjme w komis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 12:06
      mam pytanie czy w posiadaniu komisu jest suknia Pronovias model SABADO z
      kolekcji 2004r
      • Gość: mokika Re: Przyjme w komis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:13
        nie niestety z pronovias nic nie ma :(
        • zuzankak wysłałam ofertę ze zdjeciami, proszę o odpowiedź 14.12.04, 22:58
          Jak w temacie.
          Czy propozycja przyjęcia w komis aktualna? Bo po prześledzeniu wątku wydaje mi
          się, że nie, ale nie widzę postu dezaktualizującego. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka