agnrek 11.12.05, 23:32 Noszę rozmiar 34/36, mam 160 cm wzrostu, chętnie przymierze w Warszawie i okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagmara-m Re: Szukam białej Atelier Diagonal model 429 12.12.05, 08:25 Witam Nie jest to medoel, którego Pani szuka, ale może moja suknia się spodoba :-) Mam do sprzedania niezwykle elegancką francuską suknię ślubną firmy Bella koloru bardzo jasne ecru z rozłożystym trenem. Suknia jednoczęściowa, góra sukni sprawia wrażenie oddzielnego gorsetu. Suknia pięknie podkreśla talię. Zapinana na plecach na suwak, który jest zasłonięty malutkimi guziczkami, sprawia wrażenie zapięcia jedynie na guziki. Górna część sukni lekko usztywniana, co daje efekt pięknego wyprofilowania biustu. Aby tren nie przeszkadzał w tańcu, można podpiąć go zawiązując wstążeczki umieszczone na tyle sukni. Jestem pierwszą właścicielką, kupiłam ją w salonie. Stan sukni idealny. Ślub miałam w czerwcu 2005r. Czyszczona w specjalistycznej pralni nie ma żadnych śladów noszenia. Mieszkam w woj. świetokrzyskim Rozmiar sukni 34/36 Wzrost 167 + obcas ok 5 cm - ale bez problemu mozna suknię obciąć, ponieważ nie jest niczym zdobiona na dole. Mój nr gg 4178181, tel. 608-78-14-17 , mail dagmara58@op.pl Pozdrawiam Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Szukam białej Atelier Diagonal model 429 12.12.05, 11:21 Witaj, dziękuję za odpowiedź. Niestety, mam w głowie ten model i nie spocznę, dopóki go nie przymierzę :) Być może będę wyglądała okropnie, a wtedy zacznę szukać innego modelu. Serdecznie pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś