shapeshifter 05.03.06, 07:38 rozm. 38 jeśli macie zdjęcia przysyłajcie na shapeshifter@gazeta.pl nie mam ulubionego fasonu wiec spodobac moze mi sie kazda :) jedyny wymóg - długa... komisy płockie swieca pustkami, może tu mi sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelia979 Re: kupię suknię PŁOCK 05.03.06, 13:07 Witam! Napisz na adres (anetta123@poczta.onet.pl) to prześlę zdjęcia swojej sukni oraz informacje. Tutaj nie mogę przesłać tych zdjęć, ponieważ są za duże. Suknia prezentuje się super, ale Ty sama ocenisz. Cena również niewygórowana. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_dudek Re: kupię suknię PŁOCK 05.03.06, 14:21 Mam do sprzedania piękną hiszpańską suknię ślubną Semilla z kolekcji PRONOVIAS. Suknia jest uszyta z surówki jedwabiu, w klorze białym, jest lekka, wygodna i bardzo elegancka. Ma podpinany tren. W salonie kosztuje ok 4800zł, nie jest tania, ale robi ogromne wrażenie!!! Kupiona w sierpniu 2005r w salonie MADONNA w Warszawie przy ul. Wilczej. Rozmiar 36/38 (rozmiarówka hiszpanska jest trochę zaniżona), wzrost ok 174 cm. Oddam do niej rękawiczki i ewentualnie tiulowy szal, który miałam zamiast welonu. W razie pytań proszę o kontakt tel: 0508 296 623 Odpowiedz Link Zgłoś