Dodaj do ulubionych

INTERWENCJE 0 800 13 13 11

IP: *.toya.net.pl 21.05.06, 20:45
Ostatnio dostałem bzdurna i kłamliwą odpowiedź z MPK na moją skargę na brak
komunikacji zastępczej w czasie zatrzymania na ul.Kilińskiego -w godzinach
szczytu 15-16,że komunikacja była-co jest wierutnym kłamstwem gdyż wraz z
grupą innych osób od ul.Abramowskiego doszedłem na pieszo do pętli na
Chojnach.Nie kursowało NIC.I tradycyjny brak informacji ze strony służb
nadzoru ruchu.
Obserwuj wątek
    • ixtlilto Re: 21.05.06, 21:16
      Kilka razy jak dzwoniłam do MPK to ode mnie dowiadywali się o awarii :/
    • Gość: Purysta techniczny Re: interwencje 0 800 13 13 11 IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 21.05.06, 21:38
      "Nie można wysłać wiadomości. Za dużo wielkich liter w temacie."
    • Gość: x Re:zarząd MPK do wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 08:52
      Mam wykupioną migawkę na 95. Na tej linii jeździ co drugi autobus, a inne
      regularnie się spóźniają. Jeżdzę innymi liniami, wydając dodatkowe pieniądze na
      bilety lub taksówkami. Kłopoty z taborem to sprawa prezesa i zarządu MPK ci
      państwo biorą takie duże pieniądze, że powinni o to zadbać. Gazeta powinna
      reagować ostrzej.
      • Gość: Dokotr_Z Re:zarząd MPK do wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:00
        mi tez się oni wcale nie podobają. Pomyślcie co będzie się działo zimą jak
        więksość autobusuów zamarznie. Znów Klienci będą w pupy jechani. A migawki,
        bilety trzeba kupić bo jak nie to sroga kara. Szkoda że to działa tylko w jedna
        strone :(
      • jacek024 Re:zarząd MPK do wymiany 22.05.06, 10:41
        kup sobie samochod i nie placz!!!!!
        • Gość: jan Re:zarząd MPK do wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 15:57
          ...i stój w korkach a jak już dojedziesz to szukaj do usranej śmierci miejsca
          parkingowego...

za każde spóźnienie powinien odpowiadać (kolejnym odcinaniem pensyjki)
          szkoda ze ludzie nie mają siły ochoty i możliwości procesować się z tymi dupkami
          - może to by poprawiło punktualność
          • Gość: jan Re:zarząd MPK do wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 15:59
            ...odpowiadać wielki boss MPK nie motorniczy/kierowcy bo to nie ich wina...
    • Gość: Leon Prezes mpk musi odejść IP: *.toya.net.pl 23.05.06, 23:07
      Prezes MPK niech wraca do Krakowa spacerować po Błoniach, bo do kierowania
      komunkacja w wielkim mieście zupełnie sie nie nadaje. Jego i Kropiwnickiego pod
      sąd powinno sie postawić, za to że Łodzianie jezdżą taborem zagrażającym ich
      zdrowiu i życiu co udowodniły awarie jakie miały miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka