Dodaj do ulubionych

mam 17 lat; szukam bogatego faceta

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 23:12
moj mail to: agguniaa@poczta.onet.pl
nadmienie tylko że oczekuję poważnych propozycji a nie głupich żartów
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: mam 17 lat; szukam bogatego faceta 18.05.02, 23:51
      popieram, zadnych zartow, dziecko na zeszyty do szkoly potrzebuje, a olowka tez
      nie ma, ani gumki, i jak tu mozna w takim kraju normalnie sie uczyc. No
      wlasnie, jak????
      • Gość: AGGA Re: mam 17 lat; szukam bogatego faceta IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 01:00
        tak sie składa że lubie seks. ale nie lubie tych chłopaków, co chodzą ze mną
        doszkoły ani sąsiadów, bo to dzieci jeszcze. a taki bogaty pan da mi to co
        lubie, czyli samodzielność. a ja mu dam to co lubie też.
        i nie jestem kurwa, bo ja sie nie chce oddac byle komu.
        • Gość: olowek Re: mam 17 lat; szukam bogatego faceta IP: *.proxy.aol.com 19.05.02, 05:55
          a moze ci dziecko starczy taka kukla z dolaresow zielonych
          to sobie sama jakos poradzisz, bez zadnego straznika czy rozdawcy
          dobr niesmiertelnych?
        • hoop1 Re: mam 17 lat; szukam bogatego faceta 19.05.02, 14:43
          no pewnie ze nie byle komu, tylko takiemu ktory ci jeszcze za to zaplaci, czy
          to w formie pieniazkow na cukierki, czy tez w formie prezentow...
          tak czy siak, kurwa jestes, bo jakby to nie zwac, czy nawet jesli lubisz seks,
          a szukasz bogatego faceta, a nie takiego co ci dobrze zrobi, to znaczy jedno:
          jestes mala kurewka....
          A moze ci ten bogaty ma zapewnic sama oprawe do uprawiania seksu, co??
          szampanik, szpanik i truskawki w smietanie, no nie???
          No i czemu ty taka wybredna jestes, myslisz ze jakis mlodzieniec z twoich
          marzen i snow objawi ci sie jako chetny do ciebie sponsorowania????
          Wiesz co, jak tak bardzo lubisz seks, to udaj sie do agencji towarzyskiej, ale
          moze poczekaj jeszcze ze dwa lata, bo nie wiadomo czy ci dziecko w tym wieku
          przyjma, jak sobie oporzadzisz kilku facetow w ciagu dnia, i nie tylko takich
          co cie wielbic beda, to moze zmienisz swoje stanowisko co do seksu i docenisz
          fakt ze w naprawde dobrym seksie wazne jest to zeby ten facet byl nawet
          golodupcem z zadna kasa, ale zeby jemu na tobie zalezalo i odwrotnie...
          Skoro lubisz seks jako forme sportu to mysle rowniez ze wkrotce moze, oj moze
          moze bedziesz miala szanse wybrac sie na studia....
          jak nie zawalisz tych kilku lat to proponuje wyprac sie na AWF, tam sie
          wygimnastykujesz po wsze czasu, no i z takim zapalem moze jeszcze nie jeden
          rekord swiata pobijesz, no i moze wtedy kasa sama przyjdzie....

jak na razie zycze przyjemnosci samej w szukaniu sponsora, malo rozczarowan i
          wiecej zapalu do nauki niz do seksu, bo na nauke masz teraz duza szanse, a na
          seks bedziesz miala czas ograniczony, jak ci ktoregos dnia przejdzie ochota na
          dawanie dupu i we wlasnym domu bedziesz oziemblym, bo zmeczonym seksem starym
          babsztyle
          dziekuje za uwage
          • Gość: Maruisz zazdroszcza ci, te biedusy stare,ich nie stac na s IP: *.bredband.skanova.com 19.05.02, 16:39
            sponsorowanie, sami by chcieli,ale niestac ich.
            Jak sie zgorszyli niektorzy,prawdziwej milosci chca,
            wasze zony to tez kurewki, cichodajki, pewnie puszczaja sie z waszymi
            kumplami,ta dziwczyna jest przynajmniaj szczera.
            • hoop1 Re: zazdroszcza ci, te biedusy stare,ich nie stac na s 19.05.02, 17:28
              nie musze sponsorowć młodych panienek, bo sama jestem "panienką", i nie mam
              zapału w kierunku kobiet, bynajmniej, a nie staruchem, mam 17-letnią
              siostrzenicę, i wierz, że byłoby mnie bardzo przykro gdy miała taki rodzaj
              hobby, to tyle co do zazdroszczenia
          • men_ Re: hoop1 19.05.02, 16:47
            A ty masz chociaż 17 lat dzieciaku, że tak sie ostro wypowiadasz, wiesz juz czym
            różni sie kobieta od faceta ?!!!!!!!!!

hoop1 napisał(a):

> no pewnie ze nie byle komu, tylko takiemu ktory ci jeszcze za to zaplaci, czy
            > to w formie pieniazkow na cukierki, czy tez w formie prezentow...
            > tak czy siak, kurwa jestes, bo jakby to nie zwac, czy nawet jesli lubisz seks,
            > a szukasz bogatego faceta, a nie takiego co ci dobrze zrobi, to znaczy jedno:
            > jestes mala kurewka....
            > A moze ci ten bogaty ma zapewnic sama oprawe do uprawiania seksu, co??
            > szampanik, szpanik i truskawki w smietanie, no nie???
            > No i czemu ty taka wybredna jestes, myslisz ze jakis mlodzieniec z twoich
            > marzen i snow objawi ci sie jako chetny do ciebie sponsorowania????
            > Wiesz co, jak tak bardzo lubisz seks, to udaj sie do agencji towarzyskiej, ale
            > moze poczekaj jeszcze ze dwa lata, bo nie wiadomo czy ci dziecko w tym wieku
            > przyjma, jak sobie oporzadzisz kilku facetow w ciagu dnia, i nie tylko takich
            > co cie wielbic beda, to moze zmienisz swoje stanowisko co do seksu i docenisz
            > fakt ze w naprawde dobrym seksie wazne jest to zeby ten facet byl nawet
            > golodupcem z zadna kasa, ale zeby jemu na tobie zalezalo i odwrotnie...
            > Skoro lubisz seks jako forme sportu to mysle rowniez ze wkrotce moze, oj moze
            > moze bedziesz miala szanse wybrac sie na studia....
            > jak nie zawalisz tych kilku lat to proponuje wyprac sie na AWF, tam sie
            > wygimnastykujesz po wsze czasu, no i z takim zapalem moze jeszcze nie jeden
            > rekord swiata pobijesz, no i moze wtedy kasa sama przyjdzie....
            >
            > jak na razie zycze przyjemnosci samej w szukaniu sponsora, malo rozczarowan i
            > wiecej zapalu do nauki niz do seksu, bo na nauke masz teraz duza szanse, a na
            > seks bedziesz miala czas ograniczony, jak ci ktoregos dnia przejdzie ochota na
            > dawanie dupu i we wlasnym domu bedziesz oziemblym, bo zmeczonym seksem starym
            > babsztyle
            > dziekuje za uwage

• hoop1 Re: hoop1 19.05.02, 17:30
              mam ponad 17 lat, wiem czym się różni dziewczyna od chłopaka, a ty skoro tak
              chętnie przeleciałbyś dziewczynę która ma 17 lat, to zrób sobie niedołęgo córkę
              i za 17 lat będziesz ją mógł sobie do woli i sponsorować i uprawiać ten rodzaj
              sportu razem z nią.
              • kitek1 a ty hoopka, chyba straszny potwor jestes......... 19.05.02, 17:54
                i dlatego w chorze tych zadzrosnych baboli wystepujesz:)
                • men_ Re: a ty hoopka, ...twor jestes.- Kitek 19.05.02, 18:45
                  My, podobno zgredy nadajemy na innych falach :)))
                  • kitek1 Re: a ty hoopka, ...twor jestes.- Kitek 19.05.02, 18:54
                    dobrze ze sie jeszcze czasami,
                    ze starsza ladniejsza mlodzieza dogadac mozemy,
                    poleciala twoja ladna?
                • hoop1 Re: a ty hoopka, chyba straszny potwor jestes......... 19.05.02, 22:05
                  żebyś się zboczeńcu nie rozczarował, jeden z drugim
                  • kitek1 Re: a ty hoopka, chyba straszny potwor jestes......... 19.05.02, 22:10
                    chyba nam, to nie grozi,
                    bo do zoo, nie chodzimy:)
                    • hoop1 Re: a ty hoopka, chyba straszny potwor jestes......... 20.05.02, 18:06
                      kitek1 napisał(a):

> chyba nam, to nie grozi,
                      > bo do zoo, nie chodzimy:)

co do tego nie mam watpliwości, bo skoro obydwaj w zoo mieszkacie, trudno wam z
                      niego wyjsc: jeden we wrocławskim, drugi w warszawskim.

• Gość: WIKTORDS Re: a ty hoopka, chyba straszny potwor jestes......... IP: *.hcm.com.pl / 9.67.96.* 22.05.02, 07:41
                        SSSSSSSSSSSSSSSSSS
                      • kitek1 a skad, ty hoopka......... 22.05.02, 07:43
                        tak nas znasz:)
    • czarna_pantera2 Re: mam 17 lat; szukam bogatego faceta 19.05.02, 18:58
      co oferujesz wzamian?
      • kitek1 Re: mam 17 lat; szukam bogatego faceta 19.05.02, 19:02
        wystarczy ze wrednym napastliwym babolem, nie bedzie:)
        • czarna_pantera2 Re: mam 17 lat; szukam bogatego faceta 19.05.02, 19:20
          hahaha ale masz male wymagania, nio cio ty az tak cie przydusilo!!!!
          • kitek1 Re: mam 17 lat; szukam bogatego faceta 19.05.02, 19:34
            widzac wszedzie te babo-podobne kreatury,
            cenie mlodej szczerosc:)
            • lena8 Re: mam 17 lat; szukam bogatego faceta 19.05.02, 22:25
              Kitus babole dobrze wiedzą co faceci cenią u takich młodych dziewek:)
              • kitek1 i stad baboli zazdrosc................... 19.05.02, 23:03
                musimy jeszcze nudzic,
                ten nudny temat:)
                • lena8 Re: i stad baboli zazdrosc................... 19.05.02, 23:36
                  sądząc po ilości postów Kituś to Ty się przyczepiłeś to tego tematu:P
                  • Gość: barakuda Re: i stad baboli zazdrosc................... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 20.05.02, 19:58
                    kitus masz ochote na mlode miesko:)piranio:)
                    • Gość: Crimen Re: i stad baboli zazdrosc................... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 20:15
                      Ty jesteś dr Jackyl, czy mr Hyde? :)))
                      • Gość: ona Re: i stad baboli zazdrosc................... IP: *.demon / 192.168.0.* 21.05.02, 21:30
                        i małolaty i tak nikt nie chce na serio hi hi
                        biedula !
                    • zbombardowana_laleczka Nie ma to jak 15-17 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.05.02, 06:47
                      Nie ma to jak 15-17 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Potem to już tylko stare rozlazłe torbiszony.
                      Tak jak ta hoop1 - zwisus cycus
    • kuciapka1 Spojrz na inne watki 22.05.02, 04:49
      np.
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=343&wid=1943068&aut=viva_us&aid=1943068
    • Gość: jurek Re: mam 17 lat; szukam bogatego faceta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:48
      ok, odezwij sie
    • Gość: SOLARIS Re: mam 17 lat; szukam bogatego faceta IP: 212.244.106.* 16.06.02, 13:23
      AGGA,TY NASTOLETNIA KUREWKO,SZMATO,DZIWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: TAO Re: mam 17 lat; szukam bogatego faceta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.06.02, 17:28
      Czy Ty dziecino zastanowiłąś się co chcesz zrobić.
      Jestem bardzo bogaty,bardzo przystojny i kobiet mogę mieć ile chcę czy to za
      pieniądze czy też nie.Dlatego myślę co można zrobić z taką jak Ty.
      Myślę że mogłabyś ewentualnie wymyć mój samóchód.
      Resztę daje mi moja wspaniała żona z którą jestem od 15 lat i śmiem wątpić czy
      z Twoimi umiejętnościami mogłabyś jej dorównać.Jeżeli zaś chcesz wyrwać się z
      wiochy stań przy drodze A-4 napewni jakiś frajer Ci się trafi.Porządny facet
      raczej nie.My mamy własne 18-letnie sekretarki na widok których zlasowałby Ci
      się mózg i opadła szczęka pomimo tego pozostanę przy swojej żonie.
      • norma_jean Re: mam 17 lat; szukam bogatego faceta 24.06.02, 22:21
        Bardzo profesjonalną firmę prowadzisz jak zatrudnia 18-letnie sekretarki. Orócz
        tego reszta twojego postu to też same bzdury.
        • the_real_kris Re: mam 17 lat; szukam bogatego faceta 25.06.02, 20:13
          Bo to jest agencja towarzyska - tam sekretarki od razu też full service
          robią ;-)

Rzeczywiście palant jakiś - bardzo bogaty i bardzo przystojny... buehehehe...
    • Gość: TAO Re: mam 17 lat; -do the real krisa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.06.02, 23:16
      Zboczku jeden szczena by Ci opadła gdybyś miał choć częśc tego na co sobie w
      życiu zapracowałem.Tak więc palantem to jesteś Ty i takim pozostaniesz.
      Jeszcze jedno wyjaśnienie.Moja sekretarka ma faktycznie 19 lat i jest studentką
      na "Jagielonce" oczywiście jeżeli wiesz co to jest za Uniwersytet i takiego
      dupka jak Ty to ona zjada na śniadanko.Tak więc nie obrażaj innych prosty chamie
      ponieważ swoim zachowaniem potwierdzasz fakt jaki jesteś prymityw.
      • the_real_kris Re: mam 17 lat; -do the real krisa 01.07.02, 02:12
        Gość portalu: TAO napisał(a):

> Zboczku jeden szczena by Ci opadła gdybyś miał choć częśc tego na co sobie w
        > życiu zapracowałem.Tak więc palantem to jesteś Ty i takim pozostaniesz.
        > Jeszcze jedno wyjaśnienie.Moja sekretarka ma faktycznie 19 lat i jest studentką
        > na "Jagielonce" oczywiście jeżeli wiesz co to jest za Uniwersytet i takiego
        > dupka jak Ty to ona zjada na śniadanko.Tak więc nie obrażaj innych prosty chami
        > e
        > ponieważ swoim zachowaniem potwierdzasz fakt jaki jesteś prymityw.

----> proszę, proszę - jakie to elokwentne i kulturalne ( ...kulturalni kibice,
        kulturalni kibice, kulturalni kibice, sędzia chuj... ) twoja niedouczona
        sekretarka oprócz mnie zjada również ciebie co rano na śniadanko, rozumiem? Z
        połykiem czy bez? I głównie to należy do jej obowiązków... tia...
        A skąd wiesz prostaczku czego ja się dorobiłem w życiu? Co do Jagielonki to dam
        ci tutaj taką przypowieśc - są w Polsce trzy 'naj' uniwersytety. Jagielloński -
        najstarszy, Warszawski - największy, Adama Mickiewicza - najlepszy. Jak myślisz -
        który skończyłem? Tylko nie pisz, że żaden - to zła odpowiedź... Ukulturniaj
        się TAO dalej, ukulturniaj się - może kiedyś jak ci przestanie imponować to, że
        masz niedouczoną i niedoświadczoną sekretarkę będą z ciebie ludzie (w co
        wątpię). A może tobie chodzi o recepcjonistkę? Bo są tacy co nie rozróżniają...
      • the_real_kris i jeszcze jedno 01.07.02, 02:22
        Gość portalu: TAO napisał(a):

> Zboczku jeden szczena by Ci opadła gdybyś miał choć częśc tego na co sobie w
        > życiu zapracowałem.Tak więc palantem to jesteś Ty i takim pozostaniesz.
        > Jeszcze jedno wyjaśnienie.Moja sekretarka ma faktycznie 19 lat i jest studentką
        > na "Jagielonce" oczywiście jeżeli wiesz co to jest za Uniwersytet i takiego
        > dupka jak Ty to ona zjada na śniadanko.Tak więc nie obrażaj innych prosty chami
        > e
        > ponieważ swoim zachowaniem potwierdzasz fakt jaki jesteś prymityw.

-----> myślę, że śmiało mógłbym stanąć z tobą do konkurencji jeśli chodzi o to
        na co zapracowałem - pomimo tego, że mam za sobą dopiero 3 lata kariery (tak tak
        panie nie-zboczku jestem tylko o 9 lat starszy od twojej sekretarki i nikomu
        lodów nie muszę robić by pracować i bardzo dobrze zarabiać). Śnij dalej o swoim
        pięknym wyglądzie i bogactwie.
      • men_ TAO, 01.07.02, 07:49
        Sądząc po Twoich teoriach i wpisach to 15 lat jesteś raczej przed emeryturą a
        nie po ślubie - chyba, że mówisz o swoich kolejnych gospodyniach księżulku !

p.s.: wszystkim dziewczynom u siebie dałeś w prezencie na dzień kobiet
        radyjka 'maryjka" ?
    • men_ A poza tym przestańcie pitolić bzdury, bo dziecko 01.07.02, 07:50
      albo znalazło już sponsora, albo poszła do klasztoru, ups., albo wyjechała
      (wyjechali) na wakacje :)
      • roseland Re: A poza tym przestańcie pitolić bzdury, bo dziecko 01.07.02, 11:17
        Matko przełożona, księże proboszczu, wszyscy już nie wiem kto, co i jak, jak
        baaaaardzo chciałabym móc z Tobą spotkać się i powiedzieć Ci: "Cześć Men"..
        • men_ Re: A Tobie Roseland co się stało ??? 01.07.02, 12:13
          Na żadne spotkanie sie nie zgodzę, jak będziesz chciała mnie tak
          nazywać:"proboszczu itede", tfu, tfu !:))

roseland napisał(a):

> Matko przełożona, księże proboszczu, wszyscy już nie wiem kto, co i jak, jak
          > baaaaardzo chciałabym móc z Tobą spotkać się i powiedzieć Ci: "Cześć Men"..

• roseland Re: A Tobie Roseland co się stało ??? 01.07.02, 15:51
            .. to nie było do Ciebie, a i tak wiem, że moje żądze sostaną zaspokojone już
            wkrótce. Naprawdę. Czy tak dużo chcę; po prostu zobaczyc ?! :) Hę ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka