Dodaj do ulubionych

Żele intymne.

29.12.15, 01:06
Witajcie, mam pytanie odnośnie żeli intymnych, np durex. Czy możecie mi polecić jakiś konkretny? Taki, który będzie dobry przede wszystkim dla kobiety? Zastanawiam się nad kupnem truskawkowego bądź wiśniowego, bo obydwie uwielbiamy słodkości. (Mój pierwszy zakup). Proszę o poważne i bardzo przydatne informacje. Dziękuję :-)
Obserwuj wątek
    • kasiacika Re: Żele intymne. 01.02.16, 00:44
      Durex to dobry wybór. Firma, której można zaufać. Osobiście polecam Intimate Organics, ale warte uwagi są też Pasante, JoyDivision i jeszcze jedna firma, której nazwy nie pamiętam. Wszystkie te firmy oferują wersje smakowe, a jak wiadomo smak to indywidualna sprawa i trzeba próbować :) Osobiście preferuje wyraziste smaki owocowe bo wszelkie kokosy,karmele czy czekolady według mnie mają bardzo sztuczny posmak. Kupowałam tutaj: figlarni.pl Może w tej chwili oferta jest jeszcze szersza niż napisałam.
    • alicja90f Re: Żele intymne. 22.03.16, 20:27
      Ja osobiście nie stosuję żeli z tej firmy, mam swoje sprawdzone inne - www.sexishop.pl/zele-nawilzajace-lubrykanty-c-13.html. Lubię próbować, szukać czegoś nowego więc co chwila zmieniam na inny.
    • kasiacika Re: Żele intymne. 31.05.16, 22:03
      Kupiłam lubrykant Pjur Basic w swoim ulubionym sklepie figlarni.pl i mogę polecić tą markę. Wydajny i przyjemny lubrykant.
    • judy85 Re: Żele intymne. 10.11.16, 13:17
      Ja to ma być dla kobitek, to zdecydowanie lubrykanty na bazie wody. Jak lubisz czuć smaczek i piękny zapach to polecam cudowny Bijoux Indiscrets elovers.pl/pl/lubrykanty-i-zele/3408-lubrykant-intymny-na-bazie-wody-bijoux-indiscrets-wild-strawberry-lube.html?search_query=lubrykant+na+bazie+wody&results=454. Firma Shunga ma też godne polecenia żele o różnych zapachach i są jadalne! Ja uwielbiam egzotyczny smak elovers.pl/pl/lubrykanty-i-zele/2808-lubrykant-na-bazie-wody-shunga-toko-lubricant-exotic-165-ml.html?search_query=lubrykant+na+bazie+wody&results=454
    • ola.51.4 Re: Żele intymne. 14.06.17, 13:21
      Ja bardzo polecam markę Pasante np taki www.sexshop.com.pl/zamow.php?id=22516&k=
      Słodka truskawka na bazie wody

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka