IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 00:05
wątek bo reszta ma za dużo postów....he he he......
Obserwuj wątek
    • Gość: Crimen Re: nowy.... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 01.07.02, 00:07
      Obudziłaś się, czy wróciłaś?:)
      • roseland Re: nowy.... 01.07.02, 08:58
        Cześć Iwa i Crimen. Iwaaaa - Ty to 24/h - na Cię zaaawsze można liczyć. Kawy ?
        • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 09:27
          Czesc Iwa :))), Zaczynamy zabawę :)))
          • iwusia Re: nowy.... 01.07.02, 09:36
            cze!! Kochani:)) Rose na mnie zawsze można liczyć.......szczególnie o tej porze
            he he he .....Adasiu to zaczynaj:)))
            • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 10:01
              Jak tu zaczynać jak mam mnóstwo pracy :(, może później :)))
    • Gość: M. Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 09:50
      A więc to tak zabawiasz się podczas mojej nieobecności!
      Zrywam z Tobą!!!
      ;D
      • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 10:06
        eee.......yyyyyyyyyyy......taaaaaaa.......alhe ho cho chodzi?!!!.....:))))))))
        • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 10:13
          Myśliwego nie ma....zwierzyna buszuje :))))))
          • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 10:20
            Przede mną się rozbierasz, a jak wychodzę, to tu z innymi...;-)

Jestem facetem i konkretów potrzebuję! Podsyłam Ci takiego konkreta...;D
            • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 10:56
              coś ten konkret nie chce się otworzyć przede mną:))))))
              a co do rozbierania to płaszczyka nie zdjęłam......i jak mnie tu znalazłes?!:))
              • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 11:06
                iwusia napisał(a):

> coś ten konkret nie chce się otworzyć przede mną:))))))

Chyba był za duży i nie poszło... Ale próbuję jeszcze raz spakowany.

> a co do rozbierania to płaszczyka nie zdjęłam......i jak mnie tu znalazłes?!:))

Wiedzieć to moja praca... Jestem obecny wszędzie i nic się przede mną nie
                ukryje...:-)))

• iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 11:24
                  > Wiedzieć to moja praca... Jestem obecny wszędzie i nic się przede mną nie
                  > ukryje...:-)))

mów co wiesz!....jak na spowiedzi he he he he

• iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 12:04
                    no i co ? o znowu nie moge otworzyć......lepiej opisz co tam było:))
                  • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 13:28
                    Wiem tyle, że nie muszę Cię nawet do PZ prosić...;-)
                    • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 13:33
                      Gość portalu: M. napisał(a):

> Wiem tyle, że nie muszę Cię nawet do PZ prosić...;-)

hę? to wiesz więcej ode mnie....;D

• Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 13:37
                        Być może...;D
                        • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 13:41
                          tajemniczo brzmi...;D
                          • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 13:44
                            Bardzo...;-)
                            • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 13:49
                              jeśli to miało wzbudzić moją ciekawośc to Ci się udało...;D
                              • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 13:58
                                Mnie się zawsze udaje...;D
                                • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 14:03
                                  toś zdolna bestia.....;D
                                  • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 14:04
                                    No nie?...;D
                                    • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 14:05
                                      a nie?...;D
                                      • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 14:08
                                        A tak!!! ;D
                                        • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 14:11
                                          to znaczy jak?...;D
                                          • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 14:12
                                            Jak tylko zechcesz...;D
                                            • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 14:19
                                              a mogr chcieć?...wszak Ty wiesz więcej:))
                                              • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 14:21
                                                Chcieć zawsze można... Chcieć to móc... ;D
                                                • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 14:25
                                                  chcieć to móc czyli moge chcieć.....super!...;D
                                                  • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 14:29
                                                    A nawet możesz móc...;D
                                                  • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 14:35
                                                    a kiedyś nie mogłam?..;D
                                                  • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 16:04
                                                    I tego właśnie nie wiem... ;D
                                                  • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 16:08
                                                    przeciez twoja praca polega na tym żeby wiedzieć.....poza tym podobno zdolna
                                                    bestia jesteś.....więc jak możesz nie wiedzieć?;D
                                                  • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 16:13
                                                    Moje archiwum nie sięga aż tak odległych czasów, kiedy Iwusia nie mogła...;D
                                                  • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 16:21
                                                    a czego?:))
                                                  • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 16:21
                                                    to masz jakieś archiwum?!!!
                                                  • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 16:45
                                                    Przecież wiedzieć to... itd.;-)
                                                    To jest archiwum XXX, dokładnie rzecz biorąc...;D
                                                  • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 16:54
                                                    aż sie boje pomyslec co tam jest....he he he he:)))
                                                  • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 17:55
                                                    Raczej kto...;D
                                                  • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 18:00
                                                    czy coś insynuujesz?...;D
                                                  • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 18:14
                                                    A gdyby?;D
                                                  • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 18:22
                                                    to chyba mam prawo wiedzieć!:))......a chociaż ciekawy materiał?:)))))
                                                  • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 18:24
                                                    Posiadam wyłącznie ciekawe... ;D
                                                  • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 18:26
                                                    a przepustke do archiwum dostane?:)))
                                                  • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 18:28
                                                    A ukończyłaś już 60 lat?;D
                                                  • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 18:29
                                                    jakby tak podsumować razem z moim rodzeństwem to tak:))))))
                                                  • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 18:30
                                                    A ile w sumie tego rodzeństwa?;)
                                                  • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 18:32
                                                    tyle że spełniam warunek:)))
                                                  • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 18:35
                                                    Czy wobec tego różnibca wieku między nami nie jest zbyt wielka?;D
                                                  • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 18:36
                                                    między mną a tobą czy między nami z podsumowania a Tobą:))))))
                                                  • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 18:38
                                                    Oba...;D
                                                  • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 18:40
                                                    nie mam do czego porównać:)))
                                                  • Gość: M. Re: Iwusia!!! IP: 158.75.15.* 01.07.02, 18:45
                                                    Ważne, że ja mam...;D
                                                  • iwusia Re: Iwusia!!! 01.07.02, 18:47
                                                    no cóż Twoje żródła informacji są mi nieznane....:)))))
                                                    ale dobrze bybyło skonfrontować informacje.....teraz znikam narka:)))
    • apf Re: nowy.... 01.07.02, 10:25
      Gość portalu: iwusia napisał(a):

> wątek bo reszta ma za dużo postów....he he he......

dołączę się znowu do/dla zabawy:)

• Gość: hm Re: nowy.... IP: *.pozn.gazeta.pl 01.07.02, 10:27
        a ja sobie popatrze:)
        • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 10:41
          Popatrzeć też jest miło i ekscytująco :)))
          • roseland Re: nowy.... 01.07.02, 10:48
            no to ja sobie też popatrzę, a cio ? :)
            • iwusia Re: nowy.... 01.07.02, 10:57
              a co to teatrzyk podwórkowy?.....aż tak ciekawe?...:)))))))
              • roseland Re: nowy.... 01.07.02, 11:08
                tiaaa .. baaardzo ciekawe i nie ma tu się co oburzać. Pytałam kiedys czy podać
                kawę i cio ?? brak odpowiedzi. A może Finlandia z colą ? ::))
                • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 11:10
                  Finlandie moge pic nawet bez Coli :)))
                  Iwa co oni chca oglądać, czyżby im chodziło o jakies zboczenia ??))))

roseland napisał(a):

> tiaaa .. baaardzo ciekawe i nie ma tu się co oburzać. Pytałam kiedys czy podać
                  > kawę i cio ?? brak odpowiedzi. A może Finlandia z colą ? ::))

• roseland Re: nowy.... 01.07.02, 11:13
                    Proszę szklanka Finlandii dla Cię ::)) Im chodzi o ... zboczenia ?? no pewnie,
                    że nie, Adaś. Im chodzi o integrację klas, kultur, zainteresowań, miast Olsztyn-
                    Warszawa, hehe ::))
                    • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 11:18
                      Za Finlandję dziekuje. Dobra dobra chcą sie pobawić czyimś kosztem :)))
                      sekscesów im sie zachciewa :)))), a w domu to nie łaska :)))

roseland napisał(a):

> Proszę szklanka Finlandii dla Cię ::)) Im chodzi o ... zboczenia ?? no pewnie,
                      > że nie, Adaś. Im chodzi o integrację klas, kultur, zainteresowań, miast Olsztyn
                      > -
                      > Warszawa, hehe ::))

• laelia Re: nowy.... 01.07.02, 11:22
                      to i ja się dołączę, człowiek uczy się przez całe życie podobno :)
                      • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 11:23
                        chcesz sie przyłączyć aktywnie czy pasywnie ?))))

laelia napisał(a):

> to i ja się dołączę, człowiek uczy się przez całe życie podobno :)

• iwusia Re: nowy.... 01.07.02, 11:25
                          no no no......zbiera się coraz większa grupka....aktorzy? czy widzowie?.....i
                          kto ze mną w parze?....:)))
                          • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 11:30
                            Moge być ja niech patrzą :)))
                        • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 11:37
                          pasywnie? ja nawet nie wiem, co to znaczy :)))

czarnyadam napisał(a):

> chcesz sie przyłączyć aktywnie czy pasywnie ?))))
                          >
                          > laelia napisał(a):
                          >
                          > > to i ja się dołączę, człowiek uczy się przez całe życie podobno :)
                          >

• czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 11:43
                            To mi sie podoba, wodki jej dać :)))))
                            • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 11:44
                              to dać :)
                              • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 11:49
                                laelia napisał(a):

> to dać :)

Na pięterku mam wódke :)) idziemy ?:)))

• iwusia Re: nowy.... 01.07.02, 11:27
                    > Iwa co oni chca oglądać, czyżby im chodziło o jakies zboczenia ??))))
                    >
                    nnnooo nie wiem.....ja taka spokojna......nnnnnnooooo niewiem....:)))
                    • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 11:31
                      iwusia napisał(a):

> > Iwa co oni chca oglądać, czyżby im chodziło o jakies zboczenia ??))))
                      > >
                      > nnnooo nie wiem.....ja taka spokojna......nnnnnnooooo niewiem....:)))

Ja do tego nieśmiały :)))

• iwusia Re: nowy.... 01.07.02, 11:34
                        czarnyadam napisał(a):

> iwusia napisał(a):
                        >
                        > > > Iwa co oni chca oglądać, czyżby im chodziło o jakies zboczenia ??))))
                        > > >
                        > > nnnooo nie wiem.....ja taka spokojna......nnnnnnooooo niewiem....:)))
                        >
                        > Ja do tego nieśmiały :)))

he he he he ma kolega poczucie humoru:)))
                        >

• czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 11:35
                          To co zrobimy im przedstawienie ?:), czy może ktoś inny zacznie ?)))
                • iwusia Re: nowy.... 01.07.02, 11:26
                  Rose z Twoich rączek to nawet trucizne.....:)))))))
                  • roseland Re: nowy.... 01.07.02, 11:35
                    arszenik i koronki ? Proszę koronkową bieliznę ode mnie w kolorze bieli, w
                    kolorze niewinnym, dla laelli w kolorze pieknych granatów koronkowych, a
                    arszenik dla faceta, który nie doceni tego i owego :)
                    • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 11:36
                      Ja doceniam to chyba nie dostanę arszeniku :)))
                      • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 11:46
                        pas do pończoch poproszę i gorsecik :)
                        • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 11:50
                          laelia napisał(a):

> pas do pończoch poproszę i gorsecik :)

To Ty jeszcze masz pończochy na sobie ????:)))

• laelia Re: nowy.... 01.07.02, 11:58
                            no pewnie, przecież nie będę ich zdejmować do lustra? :)
                            • Gość: czarnyad Re: nowy.... IP: 195.115.130.* 01.07.02, 11:59
                              Wiesz lepiej jak ja je zdejme :)))
                              • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 12:09
                                proszę, najpierw szpilki, prawa noga
                                • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 12:20
                                  Później druga noga :))), połóż sie będzie mi wygodniej :)))
                                  • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 12:25
                                    dla Ciebie wszystko :)
                                    • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 12:28
                                      Leżysz?. Zamknij oczy, reszta ja sie zajmę :)))
                                      • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 12:32
                                        wystarczy zamknąć, czy zawiązać?
                                        • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 12:39
                                          Wystarczy zamknij i czuj dotyk moich palców :)))
                                          • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 12:42
                                            uhmmm...
                                            • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 12:45
                                              Czujesz jak dotykam twoich stóp, delikatnie dotykajac dydek póxniej ud ?:)))
                                            • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 12:52
                                              tak, delikatny dotyk...
                                              • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 12:54
                                                z ud przesune sie dalej, omine kepke i dotykam brzucha,
                                                wyczuwajac pod palcami karzdą nierówność :)))
                                                • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 13:06
                                                  to miłe, mogę spojrzeć? Chociaż raz spod rzęs?
                                                  • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 13:11
                                                    Jeszcze nie. Teraz przesuwam wyżej, na jakies wypuklosci :)))
                                                  • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 13:15
                                                    oh, serce bije coraz szybciej, wargi rozchylaja się drżące, oddech urywa się w
                                                    westchnieniu
                                                  • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 13:20
                                                    Teraz możesz otworzyć oczy. Bierz co chcesz :)))
                                                  • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 13:30
                                                    w takim razie pocałunek i spojrzenie :) Jaki masz kolor oczu?
                                                  • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 13:32
                                                    Pocałunek odwzajemniony :), oczy mam prawie czarne.
                                                  • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 13:41
                                                    moje są niebieskie, ale rzęsy mam czarne :)
                                                  • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 13:45
                                                    W jakim kolorze masz włosy ?, moje zgodne z nikiem
                                                  • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 13:57
                                                    blond :)
                                                  • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 14:31
                                                    długie?
                                                  • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 14:42
                                                    tak :)
                                                  • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 14:43
                                                    próbowałem otworzyć, spróbuję jeszcze raz
                            • roseland Re: nowy.... 01.07.02, 12:01
                              a może ?... Proszę tremo w złoconych ramach, olbrzymie, wytworne pamiętające
                              czasy XVIII w. Dlaczegoby nie ? :)
                              • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 12:21
                                Rose najpierw wypijmy póxniej pogadamy:)))
                                • roseland Re: nowy.... 01.07.02, 12:32
                                  ależ jesteście szybcy - już nie nadążam. OKI - wypijmy, już mi się oczy jarzą :)
                                  • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 12:37
                                    Rose uważaj bo jeszcze ulegniesz :)))
                                    • apf Re: nowy.... 01.07.02, 12:49
                                      proszę podejdzcie we trzy nagie, najlepiej razem, patrzcie jakie one są piękne,
                                      czujecie panowie?
                                    • roseland Re: nowy.... 01.07.02, 12:53
                                      Czarny - uważam jak nigdy, ale czuję, że nie wiem ....
                                      Apf - czujesz .. te ruchy biodrami ? Boso, na niewyszorowanym pokładzie ? Ale
                                      za to w rytm muzyki, z rozwianymi włosami, bosko :)
                                      • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 12:56
                                        Ja lubie sie poniesc fantazji :))), ruchy biodrami masz opanowane :)))
                                        • roseland Re: nowy.... 01.07.02, 13:04
                                          Zgadza się - mam je opanowane do perfekcji :)
                                          • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 13:10
                                            Zatańczymy ?:)))
                                            • apf Re: nowy.... 01.07.02, 13:13
                                              czarnyadam napisał(a):

> Zatańczymy ?:)))

już włączam muzykę: techno, disco, czy klasykę?
                                              • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 13:21
                                                Poprosze wolny, przytulanke :)))
                                                • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 13:44
                                                  Rose się ociąga :)
                                                  • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 13:46
                                                    Troche. Poprosiłekm ja do tańca, może zmienia buty :)))
                                                  • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 13:55
                                                    pdzej kieckę :)
                                                  • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 14:00
                                                    bede za 30 minut
                                                  • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 14:29
                                                    zaczynam odliczanie :)
                                                  • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 14:32
                                                    jestem, sprawdziłas skrzynke?
                                                  • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 14:40
                                                    tak i wysłałam odpowiedź, nawet dwie :)
                                                  • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 14:50
                                                    Załącznika nie otworzyłem. O tej godzinie net działa za wolno.
                                                    Jutro otworzę, lub wieczorem w domu.
                                                  • roseland Re: nowy.... 01.07.02, 14:51
                                                    Gucio prawda, Rose się nie ociąga, a kusa kiecka nie jej :)
                                                  • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 15:00
                                                    chodzisz w cudzych kieckach? :)
                                                  • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 15:05
                                                    Widziałem i już nie moge sie doczekać :)))))
                                                  • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 15:04
                                                    Nareszcie jestes Rose. CMOK.
                                                  • roseland Re: nowy.... 01.07.02, 15:35
                                                    Hi, Honey - Cmok, cmok :)
                                                  • czarnyadam Re: nowy.... 01.07.02, 15:44
                                                    Dzieki za cmokasa :)
                                                    Miałas zdjęcie przesłać
                                                  • roseland Re: nowy.... 01.07.02, 15:56
                                                    Obiecałaś .... i dotrzymam słowa, czakaj małko :)
                                                  • laelia Re: nowy.... 01.07.02, 15:59
                                                    do jutra :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka