Dodaj do ulubionych

Ogólnoforowy Dzień Rozgadanego Erotomana;))

29.07.02, 16:16
W związku z tym, że co jakiś czas na forum pojawiają sie marudy, które
narzekają na to,że prowadzone są tu rozmowy towarzyskie i że miejsce to jest
odwiedzane (o zgrozo!!) przez erotomanów, świntuchów tudzież zboczeńców,
postanowiłam utworzyć jeden wątek, gdzie możne się będzie wyżyć, nie
narażając się na komentarze malkontentów.
Wielki buziak dla wszystkich:)) cmmmmmmmok
Obserwuj wątek
    • tom_voivod Re: Ogólnoforowy Dzień Rozgadanego Erotomana;)) 29.07.02, 16:22
      Zgłaszam akces do takiego wątku.
      Rozpoczynamy quiz: "Jakie jest Twoje ulubione zboczenie?" (Woody chyba by się
      nie uśmiał, że my kopiujemy pomysły)
      :)))
      • tom_voivod Re: Ogólnoforowy Dzień Rozgadanego Erotomana;)) 29.07.02, 20:15
        Coś, qrna, erotomani nie walą drzwiami i oknami!!
        Na Erotice?!?!?!?!?
        No co jest?!?!?!?
        • tom_voivod Re: Ogólnoforowy Dzień Rozgadanego Erotomana;)) 29.07.02, 20:40
          Chyba, qrna, jakiś fajny film w TV!
          A ja tu sam ze sobą muszę gadać!!!!!
          Doktora!!!!
        • maritsa Re: Ogólnoforowy Dzień Rozgadanego Erotomana;)) 30.07.02, 12:16
          Nie odpisywali, bo to taka cicha pora na forum - wieczór. Większość bywalców
          świntuszy w pracy.:))
          To miło, że się piszesz na udział w wątku - jest nas już dwoje:)) ciekawe,
          czemu reszta się trzyma stąd z daleka? Czyżby brak tu było rasowych
          erotomanów???
          • tom_voivod Re: Ogólnoforowy Dzień Rozgadanego Erotomana;)) 30.07.02, 12:25
            Może wszystkich przestraszył termin "erotoman"???
            No bo czy Pani mnie przypadkiem nie obraża???
            Lepiej było zatytuować "O.. Dz... R... Zboka" i waliliby drzwiami i oknami!
            Z takimi to lepiej bez nadmiernej finezji :))

PS. Ja też odpowiedziałem na posta z zaskoczenia (bo mnie zmyliły...), dopiero
            potem sprawdziłem w słowniku co to jest "erotoman"...
            :))
            • czarna_pantera2 Re: Ogólnoforowy Dzień Rozgadanego Erotomana;)) 30.07.02, 12:36
              chce zeby mnie podrasowano:))))
              • maritsa Re: Ogólnoforowy Dzień Rozgadanego Erotomana;)) 30.07.02, 12:52
                Podrasowano powiadasz? hmmm czy jest tu jakiś dobry mechanik???/:))) Zajrzy ci
                taki pod maskę, przeczyści co trzeba, obejrzy, dopieści kazdy szczegół,
                podrasuje wg życzenia... miodzio:))))
            • maritsa Re: Ogólnoforowy Dzień Rozgadanego Erotomana;)) 30.07.02, 12:37
              Ależ bycie erotomanem to nic złego!!
              Tym bardziej już chyba na forum erotycznym...
              Noooo, haloooooooo, gdzie są wszyscy z zaklętego kręgu wzajemnej adoracji?
              • tom_voivod Re: Ogólnoforowy Dzień Rozgadanego Erotomana;)) 30.07.02, 13:00
                Dobra, dobra, MARIT Spółko Akcyjna (bo w ten sposób dedukuję sobie Twojego
                nicka - MARIT S.A. :)) tylko żartowałem z tymi erotomanami!
                Hello, is anybody there????

Poświntuszyć, zwłaszcza w pracy, to dobra rzecz... Jak tam u Was z bzykaniem
                na służbowym biurku? (to odmiana tego kawału o Rosjanach jadących 2 tygodnie
                pociągiem przez Syberię: "a sobaku ty jebał???")
                • maritsa Re: Ogólnoforowy Dzień Rozgadanego Erotomana;)) 30.07.02, 13:03
                  Zadne tam Marit S.A., to normalne imię! Nie ma tu co dedukować.
                  • tom_voivod Re: Ogólnoforowy Dzień Rozgadanego Erotomana;)) 30.07.02, 13:06
                    Jezu, jak się złości, Kochana Słodka Maritsa...
                    Przepraszam... ja tylko tak, dla tzw. "jaj".
                    Ale faktycznie - imię rzecz święta!
                    Ale z tą "spółką" to może, jako rasowi erotomani, rozwiniemy trochę
                    wąteczek???? Bo mnie się to pozytywnie kojarzy!
                    • maritsa Re: Ogólnoforowy Dzień Rozgadanego Erotomana;)) 30.07.02, 13:10
                      Ja się nie złoszczę, to nie moje wina, że mnie mamusia tak głupio nazwała.
                      A co do tej spółki... hmmm spółkowanie dobra rzecz:)))
                      • mickeyblueeyes Re: Ogólnoforowy Dzień Rozgadanego Erotomana;)) 30.07.02, 15:03
                        maritsa napisała:

> Ja się nie złoszczę, to nie moje wina, że mnie mamusia tak głupio nazwała.
                        > A co do tej spółki... hmmm spółkowanie dobra rzecz:)))

Dzień dobry Państwu,
                        Pani Maritso - piękne imię.
                        Panie Tom - nie odpowiedział mi Pan na pytanie o wirusy, które od Pana
                        dostałem; za karę?

W taki upał ciężko się świńtuszy... ledwo się, żyje... ale Maritso, znacznie
                        lepiej jest to (podobnie jak większość rzeczy) robić wieczorem...

Pozdrawiam
                        MBE
                        • tom_voivod Do niebieskookiego 30.07.02, 15:33
                          Mickey, jak mamusię kocham (i obym nigdy więcej w życiu nie bzykał jeśli
                          kłamię!), nic Ci nie wysyłałem. Do mnie też dochodzą różne świństwa, które
                          wywalam bez czytania.

Ale ponieważ moje dobre imię (he he he, a co to takiego?) zostało skalane,
                          muszę sie zrehabilitować! Tylko czym... Cholera, oprócz seksu nic mi do głowy
                          nie przychodzi (ten model tak ma :))) No i komu miałbym się rehabilitować?
                          Mickey - Ty to nie jesteś aby na pewno kobieciną, bo wtedy to ja chętnie...
                          Coś tam "w temacie" tych spółek by się podziałało...
                          :))
                          • mickeyblueeyes Re: Do niebieskookiego 30.07.02, 16:15
                            tom_voivod napisał:

> Mickey, jak mamusię kocham (i obym nigdy więcej w życiu nie bzykał jeśli
                            > kłamię!), nic Ci nie wysyłałem. Do mnie też dochodzą różne świństwa, które
                            > wywalam bez czytania.
                            >
                            > Ale ponieważ moje dobre imię (he he he, a co to takiego?) zostało skalane,
                            > muszę sie zrehabilitować! Tylko czym... Cholera, oprócz seksu nic mi do głowy
                            > nie przychodzi (ten model tak ma :))) No i komu miałbym się rehabilitować?
                            > Mickey - Ty to nie jesteś aby na pewno kobieciną, bo wtedy to ja chętnie...
                            > Coś tam "w temacie" tych spółek by się podziałało...
                            > :))

Tom,
                            wybacz, ale nie mam ochoty na seks z Tobą (przy całym szacunku)... piwo to
                            możemy wypić (czy 2 piwa najlepiej)...

Przy okazji piwa, wszędzie gdzie mogę, promuję napis, który umieściliśmy w
                            firmie w toalecie, na wysokości oczu: "Lać tylko po ściance, piana na dwa
                            palce".

No, dosyć tych okropności...

Pozdrawiam
                            MBE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka