Gość: zenek IP: *.byu.edu 10.06.04, 19:50 czy ktos studiowal ten kierunek i moze mi cos doradzic? bardzo zalezy mi na waszej odpowiedzi. z gory dziekuje caluski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rasta Re: kierowanie traktorem na UJ IP: *.net / *.net 11.06.04, 13:07 to zalezy od specjalnosci. na ursusie jest chyba najlatwiej, ale jesli chodzi o zachodnie modele to zazwyczaj jest ostry przesiew i malo kto potrafi to pociagnac...najgorszy jest przedmiot "Historia ciągnika" -trzeba przeczytac "Dokąd idziesz?" Sienkiewicza i nauczyc sie wszytskich kwestii Ursusa... dla zainteresowanych: www.wynalazki.mt.com.pl/wyn/ciagnik.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek dzieki IP: *.byu.edu 11.06.04, 19:48 dziekuje serdecznie za powyzsze uwagi, powiedzcie mi jeszcze kochani czy egzaminy wstepne sa ciezkie, czy wykladowcy sa ludzcy (slyszalem ze prof. Staniszkis tam wyklada) i jak jest z kolokwiami. mysle tez nad znalezieniem meza (dlatego wybralem ten kierunek, bo jest taki wyjatkowo "macho") wiec powiedzcie mi najslodsi czy dobry towar tam studiuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan`ta`leon Re: dzieki IP: *.ksk.net.pl 11.06.04, 21:46 Kierunek przedni, będą otwierać specjalizację z kółkologii. Egzamin wstępny to pecha - trzeba tylko dobrze poznać budowę czeskiego Zetorka no i koniecznie przyjść w kufajce. Podobno nieżle jest jeszcze czapkę pilotkę na uszy nałożyć. Żonę albo Żona (zależy na czym Ci zależy) spoko znajdziesz. Pozdrówko no i witaj na traktorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: dzieki IP: *.net / *.net 13.06.04, 13:42 prof. Staniszkis daje "zaliczyc" kazdemu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: piękne dzieki IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 17:51 No to masz duże szanse, bo w Polsce ten kierunek jest bardzo sfeminizowany, zresztą jak wszystkie postępowe na UJ. Brulują tu oczywiście STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE. Szczególnie wieczorowe, nie wiem jedynie jak to jest zaocznie? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: piękne dzieki 14.06.04, 10:53 Nie, ja myślę, że to będzie na Marketingu i Zarządzaniu. Chodzi przecież o kadrę kierowniczą. Odpowiedz Link Zgłoś