Dodaj do ulubionych

kierowanie traktorem na UJ

IP: *.byu.edu 10.06.04, 19:50
czy ktos studiowal ten kierunek i moze mi cos doradzic? bardzo zalezy mi na waszej
odpowiedzi. z gory dziekuje

caluski
Obserwuj wątek
    • peteen Re: kierowanie traktorem na UJ 11.06.04, 09:21
      :c)
      tak trzymać...
    • Gość: rasta Re: kierowanie traktorem na UJ IP: *.net / *.net 11.06.04, 13:07
      to zalezy od specjalnosci. na ursusie jest chyba najlatwiej, ale jesli chodzi o
      zachodnie modele to zazwyczaj jest ostry przesiew i malo kto potrafi to
      pociagnac...najgorszy jest przedmiot "Historia ciągnika" -trzeba
      przeczytac "Dokąd idziesz?" Sienkiewicza i nauczyc sie wszytskich kwestii
      Ursusa...
      dla zainteresowanych:
      www.wynalazki.mt.com.pl/wyn/ciagnik.html
    • Gość: zenek dzieki IP: *.byu.edu 11.06.04, 19:48
      dziekuje serdecznie za powyzsze uwagi, powiedzcie mi jeszcze kochani czy egzaminy wstepne
      sa ciezkie, czy wykladowcy sa ludzcy (slyszalem ze prof. Staniszkis tam wyklada) i jak jest z
      kolokwiami. mysle tez nad znalezieniem meza (dlatego wybralem ten kierunek, bo jest taki
      wyjatkowo "macho") wiec powiedzcie mi najslodsi czy dobry towar tam studiuje
      • Gość: Pan`ta`leon Re: dzieki IP: *.ksk.net.pl 11.06.04, 21:46
        Kierunek przedni, będą otwierać specjalizację z kółkologii. Egzamin wstępny to
        pecha - trzeba tylko dobrze poznać budowę czeskiego Zetorka no i koniecznie
        przyjść w kufajce. Podobno nieżle jest jeszcze czapkę pilotkę na uszy nałożyć.
        Żonę albo Żona (zależy na czym Ci zależy) spoko znajdziesz. Pozdrówko no i
        witaj na traktorze...
      • Gość: rasta Re: dzieki IP: *.net / *.net 13.06.04, 13:42
        prof. Staniszkis daje "zaliczyc" kazdemu :))))))
      • Gość: wojo Re: piękne dzieki IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 17:51
        No to masz duże szanse, bo w Polsce ten kierunek jest bardzo sfeminizowany, zresztą jak wszystkie postępowe na UJ. Brulują tu oczywiście STOSUNKI MIĘDZYNARODOWE. Szczególnie wieczorowe, nie wiem jedynie jak to jest zaocznie?
        • zielonki Re: piękne dzieki 14.06.04, 10:53
          Nie, ja myślę, że to będzie na Marketingu i Zarządzaniu. Chodzi przecież o
          kadrę kierowniczą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka