Dodaj do ulubionych

Czarny pulpit Windows 7

IP: *.10-3.cable.virginm.net 28.01.15, 13:38
Witam mam następujący problem:
- po włączeniu komputera wszytko loguje się poprawnie do momentu włączenia pulpitu, wówczas ekran staje się czarny i widać tylko kursor myszy
- system działa poprawnie, mogę wejść do menadżera zadań, po wyłączeniu procesu explorer.exe i włączeniu go ponownie wszystko wraca do normy
- komputer jest świeżo po formacie właśnie z tego powodu
proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • kolobos Re: Czarny pulpit Windows 7 28.01.15, 14:44
      Wykonaj: forum.gazeta.pl/forum/w,430,153362660,153362660,Prosze_przeczytac_PRZED_napisaniem_.html
      • Gość: ryba Re: Czarny pulpit Windows 7 IP: *.10-3.cable.virginm.net 28.01.15, 19:17
        zrobiłem jak było napisane o to logi:
        wklej.org/id/1613664/
        wklej.org/id/1613667/
        wklej.org/id/1613670/
        • Gość: ryba Re: Czarny pulpit Windows 7 IP: *.10-3.cable.virginm.net 29.01.15, 17:49
          Dziekuje bardzo za" pomoc" nie widze sensu prowadzenia takiego forum. To niepierwszy raz ktory tak mi "pomogliscie"
          • kolobos Re: Czarny pulpit Windows 7 29.01.15, 19:52
            To jest forum, a nie czat, to normalne, ze czasem trzeba poczekac az odpowiem!
            Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ale pomgam tutaj sam, nikt mi za to nie placi, posiwecam na to swoj wolny czas. Ty za to marnujesz ten czas, przez swoje lenistwo. Podwieszony watek wisi i nalezy sie do niego stosowac ale jak widac nie kazdy jest az tak samodzielny i rozgarniety, przez co trzeba podawac na tacy co szanowny uzytkownik ma laskawie wykonac...

Do tego doprowadzam wszystkie watki do konca, wiec daruj sobie swoja marna roszczeniowa postawe. Jezeli nie odpowiada Ci darmowa pomoc to idz do serwisu, zaplac i nie bedziesz musial/a narazac sie na czekanie!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka