Gość: ewa IP: 213.199.198.* 08.10.05, 17:06 mam antywirusa panda platimum i co chwile wyskakuje mi powiadomienie o tym ze mam wirusa Hacktool/Rootkit.L i nie moge go usunac co mam zrobic pomocy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolobos Re: Hacktool/Rootkit.L wirus : [ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.05, 17:24 Przeskanuj tym: download.microsoft.com/download/8/1/5/815d2d60-49b5-44dc-ae35-fca2f2c6f0cc/MicrosoftAntiSpywareInstall.exe download.ewido.net/ewido-setup.exe <- zrob update przed skanowaniem, po przeskanowaniu odinstaluj. Zamknij porty tym: www.firewallleaktester.com/tools/wwdc.exe oraz: www.idg.pl/ftp/pc_7644/Szczepionka.G.DATA.123.html <- to powinno usunac go automatycznie, a jak nie wyjdzie to usun recznie: wirusy.antivirenkit.pl/pl/opis/Rootkit.Win32.Agent.p.html usuwasz plik i usulge z rejestru tam gdzie masz podane w razie problemow z usunieciem pliku uzyj killbox z opcja delete on reboot (killbox znajdziesz na google). I na koniec wklej log z hijackthis jak wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś