Dodaj do ulubionych

Lepiko Developer Polecam!

IP: *.ip.netia.com.pl 16.08.10, 09:42
witam serdecznie!

postanowiłam wypowiedzieć się na tym forum na temat developera, z którym
współpraca układała nam się bardzo przyjemnie. Lepiko developer wybudowała
osiedle słoneczne w Obornikach, przy ulicy mikołajczaka, gdzie obecnie
mieszkam z mężem i 4 dzieci w 5 pokojowym mieszkaniu. dzięki uprzejmości
developera mieliśmy możliwość połączenia dwóch mieszkań i wykończenia go za
sprawą firmy wg schematu, który wcześniej wybraliśmy . Jakość wykończenia
przerosła nasze oczekiwania. całość wykonana bardzo starannie przy użyciu
bardzo dobrych materiałów. wszystko terminowo! mieszkanie jest wyjątkowo
ciche, pewnie dzięki odpowiedniemu wygłuszeniu i zastosowaniu dobrych drzwi
wejściowych, no nie znam się za bardzo na tym;) tak czy siak za metr
zapłaciliśmy z mężem 3.850 zł w czym jest już wykończenie mieszkania pod
klucz. Polecam! jesteśmy bardzo zadowoleni ze standardu który kupiliśmy sobie
za tak fajną cenę!!! polecam!!! Z tego co wiem lepiko developer buduje teraz
w Bogdanowie, będę polecać znajomym!
Obserwuj wątek
    • Gość: Autsider Re: Lepiko Developer Polecam! IP: *.icpnet.pl 20.01.11, 21:19
      I po reklamie :)
    • Gość: BMW Re: Lepiko Developer Polecam! IP: *.icpnet.pl 20.01.11, 21:37
      Toś się Pani lekkoś sfrajerowała, bo na ich stronie widać ze te mieszkania sprzedają teraz za 3600 :)
      Swoją drogą kiepska ta autoreklama.
      5 pokojowe mieszkanie to jakies 80-90 m2. Cena 3 850 za metr to daje jakieś 308-346 tyś. Wychowanie czwórki dzieci też dużo kosztuje, zatem Państwo posiada pieniądze. A za takie pieniądze to w tych okolicach można kupić działkę i wybudować swój własny dom.
      • Gość: Adam Re: Lepiko Developer Polecam! IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.11, 00:36
        jakie to Polskie - jak komuś coś wyjdzie i jest zadowolony to należy opluć i zgnoić
        Faktycznie teraz sprzedają po 3600 ale na innym osiedlu (tam wszystko sprzedali) - teraz jest dalej od centrum
        I nie każdy lubi budować dom szczególnie mając dzieci
    • Gość: anon Re: Lepiko Developer Polecam! IP: *.cdma.centertel.pl 02.02.11, 14:35
      widocznie nie wie Pani co się dzieje na takich budowach Lepiko.W Bogdanowie pracuje podwykonawca ,który nie ma pojęcia o budownictwie.Budowę zaczyna od zakupu płynu do mycia naczyń ,którym zastępuje wapno.Moim zdanie 1 worek 25kg. na betoniarkę 250l to stanowczo za mało ,aby zaprawa była mocna .Jeszcze dochodzi traktowanie pracowników .O tym nie chcę się już rozpisywać,bo szkoda nerwów.
      • Gość: Adam Re: Lepiko Developer Polecam! IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.11, 00:48
        pisanie w stylu "na takich budowach" trochę generalizuje. Ciekawe co byś człowieku pisał gdyby murowali za pomocą pianki ...
        wkurza mnie takie gadanie - jak coś widzisz nie tak to idź do kierownika, nadzoru budowlanego lub pipu - jak tego nie robisz jesteś współwinny - i tyle w temacie
      • kredyty.hipoteka01 Re: Lepiko Developer Polecam! - kredyty 28.01.12, 18:35
        Witam Państwa,

Wszystkim zainteresowanym kupnem mieszkania/domu proponuję największy wybór ofert kredytów hipotecznych na rynku. Dostępne wszystkie typy kredytów: kredyty z dopłatami (Rodzina na Swoim), standardowe kredyty hipoteczne na zakup, budowę oraz remont
        i wykończenie nieruchomości. Każdego Klienta traktuję indywidualnie i wybieram najkorzystniejsze oferty banków. Zapewniam kompleksową obsługę procesu kredytowego na terenie Poznania i okolic. Bezpieczeństwo Państwa danych gwarantuje mój pracodawca - jeden z największych pośredników finansowych. Nie pobieramy żadnych opłat i prowizji.

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt ze mną pod numerem: 515 127 510
        Monika
    • Gość: adam Re: Lepiko Developer Polecam! IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.11, 00:05
      potwierdzam - oglądałem jak wykańczane są mieszkania w Poznaniu i w Obornikach i różnica jest kolosalna. Jest naprawdę dobrze i tu nie ma wpadek typu krzywe ściany czy dziury do sąsiadów zalane pianą. Na duży plus jest brak płytek i paneli za 10 czy 15zł - są normalne Polecam serdecznie - kupowałem na wynajem.
      • Gość: mat Re: Lepiko Developer Polecam! IP: *.ip.netia.com.pl 10.10.11, 09:56
        ja nie mam zadnych zastrzezen do tgo dewelopera kupilem z zonae mieszkanie w bogdanowie i jestesmy zadowoleni. mamy swietny widok z balkonu, nie wiemy w koncu jak dlugo ale poki co jest i zdazymy sie nim nacieszyc. w sobote bylismy na dniu otwartym i widzielismy nasze przyszle "M" juz wykonczone fajnie zrobione. nasze wprzyszle osiedle oceniamy pozytywnie, na plus spokoj i cisze na minus maly plac zabaw, ale za to sporo miejsc do parkowania .
        • Gość: witki Re: Lepiko Developer Polecam! IP: 57.66.70.* 20.10.11, 14:05
          my współpracę z deweloperem także sobie chwalimy, nieco gorsze wrażenia wywołało na nas biuro sprzedazy- ale było mineło,teraz tylko
          czekamy z niecierpliwością na odbiór naszego mieszkanka.
        • Gość: miki Re: Lepiko Developer Polecam! IP: *.centertel.pl 16.12.11, 00:29
          No faktycznie jedyne co im wyszło to lokalizacja , na nieszczeście tez kupiliśmy tam mieszkanie i nie wiem z czego sie cieszyć na pierwszym etapie juz rdzewieją balustrady , okien ( prawie bez urwania klamki ) nie da rady ruszyć , plac zabaw to śmiech na sali bo to jest tylko wieksza popielniczka na resztki po papierosach . bruki juz są krzywe a co bedzie dopiero jak ludzie tak na prawde bedą urzytkowali parkingi . Mam mieszkanie na 2 etapie i juz wiem ze bedzie oddany po ustalonym terminie , nie wiem tylko ile miesięcy . Fachowośc też mija sie troche z mormami , budynek bynajmniej jeden ten w którym mam mieszkanie nie trzyma lini okien a to juz wada konstrukcyjna . Ciekawy jestem czy lamelka im zniweluje takie roznice . Ale jak na razie sie nie martwie poczekamy zobaczymy .
          Ps. Do osób piszących wcześniej ( po stylu pisania widać ze sami sobie opinie piszecie ale troche realizmu zycze na przyszłość ) A i jeszcze jedno do zadowolonych z pieknego widoku jaki widok sie wam tak podoba z waszego balkonu widok krajowej 11 czy torow kolejowych ?
          • Gość: elo Re: Lepiko Developer Polecam! IP: *.ip.netia.com.pl 16.04.12, 12:36
            elo
            z tego co piszesz rozumiem że kupiłeś 2 mieszkania, że masz taką wiedzę? ja się zastanawiam i jak chodziłem po budowie to nie mogę wyczaić tych rzeczy - możesz dokładniej napisać gdzie to widziałeś?
          • Gość: mst Re: Lepiko Developer Polecam! IP: *.static.icpnet.pl 09.08.12, 13:45
            troszkę ktoś tu ma zawężone horyzonty:
            1) można mieć widok nawet na tory kolejowe w dali, ale przede wszystkim widzi się przeuroczą dolinę Warty, z drugiej strony, jeśli się nie chce mieszkać niedaleko jedenastki, to nie należy psioczyć na dewelopera a na własny brak wyobraźni (jak świeżobudujący się na terenach zalewowych)
            2) rzeczywiście placu zabaw nie ma, ale wystarczy porozmawiać z przedstawicielem dewelopera (np. Panią Basią, bo Gracjan to dupa nie człowiek) i można się dowiedzieć kiedy co i gdzie będzie stało,
            3) standard mieszkania i bloku w stosunku do ceny kształtuje się raczej na plus, mam nadzieję, że w sąsiedztwie będziemy mieli mniej zgorzkniałych osobistości...
    • Gość: alina.garstka Re: Lepiko Developer Polecam! IP: *.cable.net-inotel.pl 28.12.11, 23:41
      Witam,

gdyby ktos poszukiwał projektanta wnętrz.

Zapewniam kompleksową i profesjonalna obsługę wszystkich etapów inwestycji, opierając się na zdobytym doświadczeniu pomagam Inwestorom podejmować właściwe decyzje. Opiekuję się Klientami od momentu zarysowania koncepcji projektowych, poprzez dobór materiałów wykończeniowych i kolorystyki, nadzór autorski, aż do momentu zakończenia realizacji.

Oferuję:

■projekty i aranżację wnętrz mieszkalnych (dużych jak i małych powierzchni)
      ■projekty i aranżację wnętrz użyteczności publicznej
      ■projekty poszczególnych pomieszczeń mieszkalnych np. łazienek, kuchni
      ■projekty przez Internet
      ■konsultacje projektowe-porady w zakresie projektowania
      ■ergonomii i kolorystyki wnętrza oraz oświetlenia pomieszczeń
      Proces projektowy rozpoczyna się od pierwszego spotkania z Klientem (po uprzednim umówieniu się telefonicznym lub za pomocą poczty elektronicznej), na którym wspólnie określamy ogólne wytyczne projektu, środki finansowe jakimi dysponuje inwestor, ustalenie zakresu prac projektowych, terminy. Spotkanie to jest niezobowiązujące i bezpłatne, po nim następuje wycena projektu.

Następnie opracowuję projekt koncepcyjny, przedstawajac Inwestorowi rzuty, przekroje i widoki 3D, mając na celu wybranie jednej koncepcji wnętrz.

Alina Garstka

tel:507 239 652
      e-mail: alina.garstka@o2.pl
    • Gość: Piotr Re: Lepiko Developer Polecam! IP: *.maverick.com.pl 19.04.12, 00:10
      Mi osiedle się podoba - wiadomo że cudów nie ma ale jest przytulnie, cicho i jak narazie normalni ludzie. Co do jakości to nie mam uwag. Kontakt z deweloperem poprawny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka