border_zgierz 03.02.05, 17:34 a moze klub humoru jeśli macie jakies linki do ciekawych stron to podzielcie sie nimi . na poczatek to........... www.mercuryparadise.com/flash/BabyQueen.swf pozdrowionka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sh4rky Re: KLUB HUMORU 03.02.05, 19:02 www.joemonster.pl trzeba sie raz zarejestrowac ale za to CODZIENNIE świeże dawki humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz Re: KLUB HUMORU 03.02.05, 19:44 48xmax1 napisała: > strony.aster.pl/zyczenia/smieszne/htt Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz relacje powypadkowych kierowców 22.03.05, 11:44 co to ludzie nie wymyślą teksty.smieszne.pl/?section=teksty&id=8 Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz KLUB HUMORU babcia 06.02.05, 04:45 ta babcia sie kreci www.flowgo.com/funpages/view.cfm/1750 Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa11 humor 03.02.05, 19:57 nie mam strony ale mam humorek................ ............................... ............. ............................... ...... ............................... TO TAK ABY POWSPOMINAĆ KARNAWAŁ Małżeństwo zostało zaproszone na bal przebierańców, jednak tego wieczora żonę rozbolała głowa i nalegała aby jej m?ż poszedł sam. Długo się sprzeciwiał, ale w końcu uległ i poszedł. Żona położyła się do łóżka, jednak po godzinie obudziła się bez bólu głowy. Ponieważ jej m?ż nie wiedział dokladnie jaki strój sobie kupiła, zdecydowała się pój?ć na zabawę i go poszpiegować. Szybko go tam wypatrzyła. Tańczył ze wszystkimi kobietami, całował po r?czkach, szyjach, szeptał na uszko, podszczypywał, niby przypadkiem dotykał "tu i ówdzie". Ponieważ należała do zgrabnych osób, szybko została zauważona przez rozbawionego mężusia i poproszona do tańca. Spodziewała się niezłej zabawy, on przecież nie wiedział że podrywa własn? żonę. Po paru tańcach zaproponował jej "zwiedzanie pięterka", ona się zgodziła bez oporu (bo to przecież JEJ m?ż!). Postawiła jednak warunek, że nie zdejm? masek z twarzy. Było im razem wspaniale, wręcz jak nigdy dot?d. Byli anonimowi względem siebie, więc bez skrępowania spełniali swoje najbardziej ukryte marzenia erotyczne. Jednak po n-tym numerku, ona szybko pobiegła do domu, żeby oczekiwać męża i zadać mu kilka pytań. Gdy już wrócił ona się go pyta (rzecz jasna z dzik? satysfakcj? w głosie): No i jak się bawiłe? skarbie. Dużo tańczyłe?? - Nie tańczyłem ani razu i bawiłem się kiepsko. Spotkałem Zenka, Wie?ka i Tadka, moich kolegów ze studiów i cał? noc grali?my w pokera na pieni?dze. Ale powiem ci, że facet któremu pożyczyłem kostium podobno bawił się zajebi?cie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz klub humoru 03.02.05, 20:04 zobaczcie to jest de-best www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fwww.flashjokeoftheday.com%2Ffjotd%2Fswf%2Fclean%2Fwhobell.swf Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: klub humoru 03.02.05, 20:36 Hehe był kiedyś taki kawał o zakonnikach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
48xmax1 Re:HUMOR MUZEALNY 04.02.05, 19:11 www.wsinf.edu.pl/~fillipo/smies zne_fotki.htm www.wsinf.edu.pl/~fillipo/milic ja03 mysle,ze tym razem bez bledow-niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz Re:HUMOR MUZEALNY 04.02.05, 21:10 nono wózek jak sie patrzy-królowa szos.. niezłe -ale znów błąd www.wsinf.edu.pl/~fillipo/humor.htm Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz humor pijacki 04.02.05, 21:18 dla tych co maja słaba głowe. niezłe chrapanie... www.wagenschenke.ch/ wiecie co!!--kużwa nie moge przejsc wiecej jak 72 m. a ile wy......????? Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz Re: humor pijacki 23.02.05, 11:25 agretop napisał: > ;-) > 67m i film się urywa a ja sie poprawiłem 74....m i morda w asfalt.......... Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzminin Re: humor pijacki 23.04.05, 14:30 no kurcze spróbowałem ale tylko 46 m. --- wiara czyni cuda Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa11 znalazłam apel do kobiet 05.02.05, 03:02 Drogie Panie, prosimy o wyrozumiałość. Kobiety powinny zrozumieć, że penisy mają swój własny rozum. Tym małym ptaszkom nie można ufać! Ciągle nas trenujecie i szkolicie abyśmy nie siusiali na stojąco. Musimy odlewać się na siedząco. Przekonujecie nas, że to niewielka cena, jaką musimy zapłacić aby zachować czystość w toalecie. Dodatkowo jeszcze jesteśmy dopingowani, aby deskę zostawiać w, naszym zdaniem, nienaturalnej pozycji horyzontalnej. Ale prawdziwą zmorą, która nie pozwala nam stosować się do Waszych zaleceń jest zupełnie coś innego. To jest nie lada problem i Panie powinny go zrozumieć. Chodzi nam o "porannego drąga". My, faceci, zwykle budzimy się z dwoma rzeczami: nieodpartym pragnieniem odlania się oraz penisem tak twardym, ze mógłbyś nim ciąć diamenty! Nieważne jak się wytężasz, nie uda ci się zgiąć cholerstwa. A jak się go nie zegnie to za cholerę nie można tym celować. A jak nie możesz celować to nie masz wyboru, tylko oszczać całą ścianę i to włochate przykrycie na deskę klozetową, które Wy kobiety tak strasznie chcecie mieć. A przy okazji, jak używacie tego cholernego przykrycia to deska nie może sama stać. Kiedy tylko ją ustawimy w pozycji prawidłowej, ona sama wraca do horyzontalnej. Więc musimy jedną ręką podtrzymywać deskę klozetową, a drugą ręką starać się kontrolować nasze bardziej niż nieprecyzyjne narządy celownicze. Czasem tym nowo-pożenionym wydaje się, że można zmusić deskę klozetową z tym czartowskim puchatym przykryciem aby stała. Więc ciskają z całej siły deską w tył, upychają i sprężają to przykrycie. Ale po chwili puchaty materiał przykrycia się rozpręża i deska niespodziewanie i bez ostrzeżenia spada z ogromną siłą tuż przy przyrodzeniu, omal nie obcinając naszego ptaszka! Co dzieje się wtedy z naszym moczem, łatwo sobie wyobrazić. Starałem się jakoś delikatnie wyjaśnić tę skomplikowaną poranną sytuację mojej żonie. Powiedziałem jej: Słuchaj, on się nie zegnie. Ona na to: Więc będziesz do końca życia siadał, tak jak ja. Ok. Spróbowałem więc siadać z "porannym drągiem". No cóż, wsadzić go pod deskę też nie jest łatwo. I zanim mi się to udało zdążyłem oblać wszystkie ręczniki wiszące na przeciwnej ścianie. Nawet jeśli siedzisz i zmusisz twoje drewienko do wejścia pod deskę klozetową, to kiedy zaczniesz sikać, mocz i tak wystrzeli przez szczelinę pomiędzy deską a górną krawędzią sedesu. Zalejesz sobie wtedy nogi i mocz pocieknie w dół, prosto na ten śmieszny chodniczek, który kobiety nie wiadomo po co kładą na podłodze! Udało mi się jednak opracować specjalny manewr, dzięki któremu radzę sobie z owym porannym problemem. Jedynym rozwiązaniem jest przyjąć pozycję "lecącego Supermana" kładąc się w powietrzu nad deską klozetową. Wymaga to niemałej praktyki, doskonałego balansu ciałem, a także synchronizacji w czasie, lecz jest to jedyny pewny sposób, aby podczas porannego odpryskiwania się zgromadzić cały mocz w muszli. Więc szanowne Panie powinny zrozumieć, że nie można nas całkowicie winić za taką, a nie inną sytuację. My też podzielamy Wasze zainteresowanie higieną i czystością w łazience. Ale są momenty, kiedy rzeczy po prostu wymykają się nam spod kontroli. Nie nasza to wina, lecz Matki Natury. Prosimy o wyrozumiałość, Mężczyźni ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz : muzyczny 06.02.05, 04:49 www.mercuryparadise.com/hyper/titanium.html Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa11 Re: : muzyczny 08.02.05, 02:13 ale motylek jest nie w humorze TYLKO DLA DOROSŁYCH www.relaz.pl/art-market/motylek.swf Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz muzyczny FACET 08.02.05, 18:45 facet spiewa www.mskplanet.com./numanumaye.htm dla mnie bomba Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz KLUB HUMORU-..................................... 10.02.05, 21:29 ludziska nie odwiedzacie zadnych smiesznych stron. dajcie jakis namiar niech będzie wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: KLUB HUMORU-................................ 10.02.05, 22:53 www.humorkowo.net/mp3.php pomozecie? Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz Re: KLUB HUMORU-................................ 11.02.05, 01:30 booloo dobre sekretarki sa boskie Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz posmyraj ja piorkiem 12.02.05, 18:39 www.axefeather.com/index_pop.aspx?referred=&country=uk Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz : KLUB HUMORU-obrazkowy 17.02.05, 00:56 humorek obrazkowy www.fastflow.it/~paolop/humor/sex/images/.index1.html Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa11 HUMOR 23.02.05, 02:45 Idzie sobie Krzysztof Ibisz ulica. Nagle podbiega do niego facet i mowi: - Panie Krzysztofie jestem Pana najwiekszym fanem, czy moge zrobic Panu laske? Na to Krzysio: - Spierdalaj nie mam czasu, idz mi stad. - Ale prosze, blagam jak tylko chcesz, daj choc raz Ci zrobie W koncu Krzysio sie zgadza, ida w brame I fan zaczyna ciagnac. Ciagnie jakis czas i nie wypuszczajac fajki z dzioba probuje cos powiedziec: - mmmmmm...mmmmmm. Na to Ibisz: - zamknij ryja I ciagnij!. Po jakims czasie fan znowu: - mmmmm...mmmmm...mmmmm. Wkurwiony Ibisz pyta: - No co kurwa? Gadaj! A facet na to: - mmmmmMamy Cie! Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa11 HUMOR 23.02.05, 02:49 W poczekalni siedziała kobieta z dzieckiem na ręku i czekała na doktora. Gdy ten wreszcie przyszedł, zbadał dziecko, zważył je i stwierdził, że bobas waży znacznie poniżej normy. - Dziecko jest karmione piersi? czy z butelki - spytał lekarz - Piersi? - odpowiedziała kobieta - W takim razie proszę się rozebrać od pasa w górę. Kobieta rozebrała się i doktor zacz?ł uciskać jej piersi. Przez chwilę je ugniatał, masował kolistymi ruchami dłoni, kilka razy uszczypn?ł sutki. Gdy skończył szczegółowe badanie, kazał kobiecie się ubrać i powiedział: - Nic dziwnego, że dziecko ma niedowagę. Pani nie ma mleka! - Wiem - odpowiedziała - jestem jego babci?, ale cieszę się, że przyszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz KLUB HUMORU 28.02.05, 00:38 humorek obrazkowy www.humorkowo.net/o_roz2.php Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz ciekawostki 02.03.05, 17:08 ale jaja .....jak arbuzy..............po rusku... www.rapira.ru/articles/article0350.htm Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: ciekawostki 03.03.05, 19:05 ala.snhs.uz.zgora.pl/~casha/swf/humor_warnings.swf Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: KLUB HUMORU 03.03.05, 22:33 www.antimult.ru/antimults/antitoons/ Polecam zwłaszcza "Smoke kills", takie są fakty hehehe ;] Odpowiedz Link Zgłoś
booloo Re: KLUB HUMORU 04.03.05, 00:43 ala.snhs.uz.zgora.pl/~casha/swf/endofworld.swf Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz Re: KLUB HUMORU 04.03.05, 09:06 rozrywka.krakow.pl/artykuly/list_do_bravo.php Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz KLUB HUMORU-spiewające konie 15.03.05, 02:23 svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz Re: KLUB HUMORU 18.03.05, 02:45 dobre dobre.,,,, ooo a jak lubicie piwko to posłuchajcie. www.toya.net.pl/~kazzie/flash/bier.swf Odpowiedz Link Zgłoś
aguti Re: KLUB HUMORU 26.03.05, 15:41 życzonka dla klubowiczów kartki.onet.pl/_i/d/mowimynie.swf Odpowiedz Link Zgłoś
nu_moon Re: Wielka nadzieja Polskigo Hiphopu :D 26.03.05, 21:40 strony.aster.pl/amanek/yo.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz Re: Wielka nadzieja Polskigo Hiphopu :D 05.04.05, 01:56 jak to sie nazywa. YO men Odpowiedz Link Zgłoś
poto333 Re: KLUB HUMORU 23.04.05, 18:43 nie ma m, ale coś dla facetów:dlaczego warto wytatuować sobie 1000$na penisie? 1.można bawić się swoją forsą 2.patrzeć jak kapitał rośnie 3.twoja kobieta może prze...bać tyle kasy ile chce .A więc do dzieła panowie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
senior_ezg Re: KLUB HUMORU 24.04.05, 04:37 chyba forum przestało sie smiac mało nowych wpisów. warto kontynułowac smiechu nigdy nie za wiele ----- z poważaniem senior Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: KLUB HUMORU 15.05.05, 00:15 Masz sporo do gadania a wygląda, że się obraziłeś na moderatorów. Nic nie dzieje się źle, wypad postów jest publikowany jawnie, Nie ma lepszej zgierskiej tablicy BBS niż nasza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
calvinklain Re: KLUB HUMORU 14.05.05, 23:52 kiedys zgierzak pisał o o.rydzyku no to zobaczcie. hehe www.emigranci.net/Radio%20Maryja-Dateien/2502/merc.jpg --- calvi Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: KLUB HUMORU 15.05.05, 00:08 no, oprawiony fachowo ale nie za szczupły? ten typ wygląda na żywca na 120kg... Auto powinien zmienić na terenowe albo pickup-a, W takich jak to to pedryle pomykają... Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: KLUB HUMORU 15.05.05, 20:46 mam coś nareszcie! ubaw do łez www.sld.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
border_zgierz Zycie Internauty. 17.05.05, 01:34 kiedys była taka rozmówka na czacie o wirtualnym swiecie znalazłem fajna ilustacje. www.hoomor.pl/swf/videostar.html zwariowane. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
calvinklain Alkomat 17.05.05, 21:22 www.alkomaty.biz/klucz.html chyba jestem nawalony he --- calvi Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzminin Re: Alkomat 25.05.05, 01:04 hahahahqhahhahahahahahahah jua kużwa chyba też nie moge trafic w dziurke. ale jaja.. --- wiaraq czyni cuda Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Alkomat 25.05.05, 01:57 eee, to test dla Skandynawów, oni od 100 lat mają prohibicję i wyszli z wprawy. Znajomego dorwali jak miał 2.7 po godzinnym pościgu i nie dawał się. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: KLUB HUMORU 06.06.05, 18:38 W knajpie spotyka się dwóch kupli: - Słyszałeś, ponoć Staszek nie żyje! - Tak, wiem o tym doskonale... Wyobraź sobie, że Staszek jechał obok mojego domu i nagle wyskoczył mu pod koła kot. Staszek nie chciał przejechać zwierzaka wiec szarpnal kierownica w bok, wjechal na kraweznik, auto wylecialo w powietrze, przeturlalo sie po moim ogrodzie, Staszek wylecial z samochodu i przez szybe wpadl do mojej sypialni... - Daj spokoj, przeciez to straszne tak zginac! - Ależ nie, on wciąż jeszcze żył. Lezał tak cały we krwi w tym rozbitym szkle i nagle zauwazyl taka stara, zabytkowa szafe. Wyciągnął rękę i chwycił się szafy, żeby wstać. Niestety szafa z całym impetem przewróciła się na niego i pogruchotała mu kości... - Rany, jaka okropna śmierć! - Nie, nie, utrzymał się przy życiu. Jakoś wypełznął spod szafy i doczołgał się do schodów. Tam chwycił się poręczy i próbował podnieść, ale poręcz nie wytrzymała ciężaru jego ciała i urwała się pod nim. Staszek spadł z pierwszego piętra na stół w korytarzu, a połamane kawałki poręczy powbijały mu się w ciało... - Psiakrew, strasznie zginął! - No co ty, to go nie zabiło. Spadł tuż obok drzwi do kuchni, czołga się do środka i próbuje podciągnąć na kuchence, ale zahaczył o duży garnek z gotującą się wodą i chlust! Człowieku, cały wrzątek wylądował na nim i poparzył mu ciało... - Cholera, przerażająca taka śmierć! - Ależ nie, wciąż jeszcze oddychał. Mało tego, w pewnym momencie zauważył telefon. Próbował dosięgnąć słuchawki, żeby wezwać pomoc, ale zamiast tego wetknął palce do gniazdka elektrycznego. Żebyś ty to widział, woda w połączeniu z prądem wywołała istny żywioł i Staszkiem szarpnęło napięcie rzucając jego ciałem o ścianę... - O rany, okropnie tak umrzeć! - Daj spokój, on wtedy jeszcze nie umarł... - To właściwie jak on zginął? - Zastrzeliłem go! - Zastrzeliłeś go? - K***a, człowieku, przecież on by mi rozpierdolił całą chałupę! Odpowiedz Link Zgłoś
kejtlinn Re: KLUB HUMORU 29.04.13, 12:47 QUIZO - dziwne i zabawne quizy na sprawdzenie siebie i innych www.quizo.pl ZEGAR ŚMIERCI - sprawdź kiedy umrzesz zegarsmierci.info GENERATOR NEWSOW nieprawdziwych generator.oriet.pl WARTOŚĆ TWOICH ZWŁOK zegarsmierci.info/cena-zwlok Odpowiedz Link Zgłoś