01.06.06, 08:54
Szukam opini na temat lokalu RAJ.
Obserwuj wątek
    • zgierzak Re: Raj 01.06.06, 11:10
      hehe - trochę jak skąplikowany system sal operacyjnych - po wymianie obsady w
      kuchni - NIE POLECAM - do tego trzeba uważać na obsługę - jakoś tak znikają do
      połowy wypite flaszki. - /robią atak na dno - poszukaj innego lokalu...
    • leslaw_m Re: Raj 03.06.06, 17:41
      nie polecam.
      zgierzak wyczerpał temat.
      • zgierzak Re: Raj 08.06.06, 03:08
        dzięki, nie przypuszczałem że mi kiedyś rację przyznasz...
    • apples Re: Raj 06.06.06, 16:28
      Nie polecam ,znikają flaszki, obsługa wjeżdża z barszczykiem na sale i zostawia
      wózek z zupką na środku sali, żeby sobie goście chyba sami wzięli, brak
      komentarza, na stole jakies nogi jakiegoś zwierzęcia uwędzone niby mają zdobić,
      a apetyt odbierają :D Poszukaj innego lokalu, to moja rada.
      • katka256 Re: Raj 06.06.06, 18:21
        Przerażacie mnie, idę tam na wesele:)
        Nie ma jakichś pozytywów?
      • leslaw_m Re: Raj 06.06.06, 23:51
        hehe,
        byliśmy chyba na tym samym weselu,albo te nogi swini są tak przechodzone:))
        • zgierzak Re: Raj 08.06.06, 03:33
          eee, to wypas pod nazwą "szynka z nogą" - noga jak noga ale natrafiłem na takie
          coś identyczne z oryginalnym w Balcerzak & Spółka., ul. Wedmanowej 4, 93-228
          Łódź - po kilku cyklach +/- 20 stopni celsiusza. ale fason trymało bo w
          polietylenie było przyduszone. Ach, wesele - to wesele - gorzała tania to i tak
          nic się nie stanie... (oprócz wywrotki paru wujków i szwagrów)...
          • czikita13 Re: Raj 27.06.06, 18:27
            Co wy tam wiecie o Raju.Byłam tam na kilku imprezach i jestem zachwycona.!!!!!
            Panuje tam rodzinna atmosfera, obsługa miła i pomocna a jedzenie pierwsza
            klasa. Nic dodac, nic ując.
            • katka256 Re: Raj 05.07.06, 16:57
              a Pani to pewnie z obsługi czy właścicielka?
              Rodzinna atmosfera?Bajki też opowiadają na dobranoc, kocykiem przykrywają a i
              na ramieniu można się wypłakać?
    • skoonx Re: Raj 13.07.06, 09:47
      Jakie społeczeństwo, jaki kraj...no to taki mamy RAJ
    • welblad Re: Raj 24.07.06, 23:53
      Uwzam,iz ośrodek"Raj"jest dobrze sprawującą sie firmą na naszym rynku.Posiada on
      miła i przyjazną obsługe,a także wyśmienite jedzenie.Ktoś kto pisze takie
      pierdoły na temat raju jest DEBILEM!!!!!!!!Mam tam 5 juz impreze i nie narzekam
      a jesli wam się nie podoba to zawsze możecie zrobić imprezę w HILTONIE
      oczywiscie jesli was stac hehehe
      • zgierzak Re: Raj 25.07.06, 02:27
        atak klonów?
        • katka256 Re: Raj 04.08.06, 20:52
          Znowu pisze ktoś z obsługi bo wiem,że zostali powiadomieni o tym watku.
          Na imprezie tam byłam-cóż byłam i tyle.Chłodnik na stole stał już o 15 a wesele
          zaczynało się ok.20 w najupalszy dzień,mięso w galarecie pływało po
          stole,barszcz z torebki, frytki wysuszone a o ciasto trzeba było się bić(to
          lepsze i lepiej wyglądające), soki z pływającymi flukami w dzbankach, woda
          mineralna rodem z biedronki z minerałami wsypywanymi z wiadra(napoje, ciasto
          zapewniał Raj-nie młodzi).Całe szczęście,że młodzi dobrze się bawili i zadbali
          żeby inni też się dobrze bawili, więc nie mieli czasu na jedzenie.A wędlinę w
          galarecie widziałam jak na drugi dzień nieśli na impreze w sali obok(chrzciny
          czy coś).
          Obsługa jednak sprawna a czy miła nie sprawdzałam, jak się o coś poprosiło to
          zaraz było podane.
          • zgierzak Re: Raj 06.08.06, 02:02
            to i tak wypas, kiedyś byłem na weselu "na działkach nad Bzurą", WC typu
            sławojka, woda ze studni i skisł niestety gwóźdź programu czyli tak zwane flaki
            - kuchary dosypały do gara z pół kilo mielonego pieprzu, słoiczek solonego
            czosnku i poszło jako "flaki pikantne" - po węgiersku. Spiryt na alkoholowe
            popitki nie mógł skisnąć bo pochodził prosto z destylacji sfermentowanej melasy
            rodem spod Żychlina. Ale paskudne to było.... Za to kapela była rewelacyjna....
            (bo z Pabianic).
    • the_besciak111 Re: Raj 10.09.06, 20:43
      Ludziska do k...y nędzy co wy tam wiecie o weselach, komuniach, chrzcinach,
      stzpach, bibach, gibanach, sylwkach czy innych imprach w RAJ-u. NAJLEPSZY lokal
      w Zgierzu i okolicach. Miałem tam swoje wesele i było super, zaje fajnie.
      Niektórzy narzekali, że było gorąco, a już zapomnieli o ostatniej zimie jak im
      dupska zmarzły na zewnątrz - wiadomo jak to nasz w większości niestety głupawy
      naród wiecznie marudzi i jeczy. Jak komuś nie pasi to niech wyjedzie na Arktykę
      i bedzie mial chlodek. Od tego jest lato żeby było gorąco. Ale do rzeczy.
      Talerzykowe najniższe w okolicy . Dzieci, zespół, fotograf, kamerzysta
      GRATIS!!!. Poza tym stoły uginały się od jedzenia. Jadełko to Liga Mistrzów!!!
      Dużo, urozmaicone, zróżnicowane, smacze i w ogóle miodzio, git. W przypadku
      przyjezdnych nie ma problemu z noclegami. Obok ya sciana w tym samym budynku
      super pokoje hotelowe 2, 3, 4 i taniutkie. Balbina na Chełmach ul. Łagiewnicka
      za dobę od łebka bieże 3x więcej niż u Rajskiej. Poza tym duży parking.
      Całodobowa ochrona, brama zamykana na noc. Sale klimatyzowane. Obiekt duży,
      wewnątrz bardzo ładny, nowocześnie wyposażony bardzo miła i profesjonalna
      obsługa. Poza tym podczas jednej nocy lub w ciągu dnia mogą odbywać się 3 różne
      imprezy. Są tu 3 sale na 2 p. do 200 osób oddzielna jadalna i taneczna lub 2 po
      50 osób w przypadku jeżeli z jednej zrobimy jadalno-taneczną. Na I p. sala do
      30 osb a na parterye do 70 osob. Moze niektorym z was zal 4litery sciska ze
      przeplaciliscie u konkurencji. To juz wasz problem. Generalnie w skali od 1 do
      10 pryzynaje ogolnie globalnie 9 pkt. Jak komus zalezy zeby wszystko bylo OK
      musi sam sie pofatygowac i pilnowac swoich spraw. Wodka nie ginie, nikt nie
      zlewa niedopitej. U kogos widzcie zdzblo trawy w oku, ale u siebie beli juz
      nie. Albowiem nie ma takiego glupiego, ktory powie o sobie ze jest glupi, a
      wszyscy madrzy.
      • sh4rky Re: Raj 10.09.06, 23:20
        A szynka z nogą była? A może to był guziec? Taka świnia z afryki :)
        • leslaw_m Re: Raj 12.09.06, 00:19
          sobie chłopina ostro podjadł do dzisiaj ma rewolucje nie tylko w żołądku.
          życzę smacznego
      • gargamel31 Re: Raj 23.10.06, 18:44
        piszę do the_besciak111 chłopie ja wole zapłacić więcej i mieć pewność że
        wszystko będzie świeże i smaczne a tam pewności niema sprzątaczki to złodziejki
        jak coś zostawisz w pokoju to amba niema ja tam mieszkałem długo jakieś 10
        miesiący rotacja pracowników ciągła bo w takim syfie nikt nie chcę pracować do
        imprez są wynajmowani kelnerzy ponieważ nikogo nie uda się tam zatrzymać długo
        na etacie.
    • zgierzak raj-nowe 18.02.07, 05:14
      - nowe - właśnie skończyliśmy z ekipą sesję w raju. - nic do obsmarowania -
      impreza, opieka ze strony firmy - ok. - trochę nam dawali ync-ync-owcy z
      sąsiedniego boksu - ale niezbyt to było przykre. ocena: - firma poprawiła się
      znacznie. - oprócz prosektoryjnego wystroju można ją wysoko ocenić za
      profesjonalną obsługę imprezy. 7/10 - i tak w okolicy nie ma lepszej budy.
      • ropuche Re: raj-nowe 21.02.07, 22:10
        Dogodzili i to jest dopiero ocena, gogusie mają nadal cykora.
        • zgierzak Re: raj-nowe 21.02.07, 23:37
          - nie popieram prosektoryjnego wystroju ale tym razem - a jestem tam co jakiś
          czas niestety - poprawiło sie jakby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka