setonfm 18.03.09, 20:25 Witam Mam umowiona wizyte u dr Żółkosia Nic nie wiem o tym lekarzu Jeśli ktoś jest lub był pacjentem tego lekarza, lub cokolwiek wie o skuteczności stosowanego przez niego leczenia BARDZO PROSZE O OPINIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_wolga Re: ŻÓŁKOŚ psychiatra 22.03.09, 12:26 www.dobrylekarz.info/gabinet/psychosoma-tomasz-zolkos.htm zw, 2009/03/19 - 15:34, TomaszA (gość), IP: 151.193.220.29 Uwaga! proszę uważać na Uwaga! proszę uważać na tego lekarza. Zależy mu tylko na wyciągnięciu pieniędzy od pacjenta! Nie potrafi postawić żadnej diagnozy a za godzine ziewania bierze grube pieniądze. Nie ma pojęcia jak pomóc, trzeba samemu podpowiadać mu pomysły. Jeśli ktoś ma poważny problem z depresją niech lepiej unika tego lekarza. Owszem, jest miły i przyjazny, ale ma tendenecję do bagatelizowania problemów pacjenta. Po wizytach u niego czuję się oszukany. Nic nie pomógł - nawet nie starał się coś wymyślić, tylko czekał, żeby już skończyć i wziąć pieniądze. Uważajcie na tego lekarza! * odpowiedz * punkty: -2 Sob, 2008/11/29 - 12:09, Tadeusz (gość), IP: 212.76.37.140 lekarz kompetentny. Syn w lekarz kompetentny. Syn w ciezkiej depresji, po probach samobojczych jest dzis zdrowym i szczesliwym czlowiekiem. Leczenie polegalo usunieciu przyczyny depresji - a bylo nia uzaleznienie od masturbacji. Po kilku miesiacach bez masturbacji syn powoli wyzdrowial. na poczatku przyjmowal przez 2 tygodnie leki nasenne i przespal najgorsze a potem sie powoli budzi l do zycia. A cala rodzina wspierala go w wychodzeniu z nalogu. Szkoda, ze tak malo lekarzy wie co powoduje depresje. Szkoda, ze ludzie nie dbaja o wlasne dzieci bo sprzedawcy lekow promuja masturbacje jako zdrowa. * odpowiedz * punkty: -1 Śro, 2008/11/05 - 21:14, kasia kurpiewska (gość), IP: 83.3.242.42 pomogl mi tyle że znikim pomogl mi tyle że znikim nie otwarlam sie tak bardzo i zaraz mnie sie poprawilo nawet nie trzeba bylo stosowac lekow,wyjatkowy czlowek-polecam * odpowiedz * punkty: 0 Odpowiedz Link Zgłoś